Обстеження стоп і виготовлення ортопедичних устілок

  1. Корекція плоскостопості у дітей індивідуальними ортопедичними устілками

Мета ортопедичної корекції порушень, що виникають в стопі, полягає в створенні умов, при яких стопа буде перебувати у нормальному положенні протягом усіх етапів циклу ходьби. Це досягається за допомогою індивідуально виготовлених ортопедичних устілок і правильно підібраного взуття.

Ортопедична устілка - це спеціальне пристосування, призначене для перерозподілу навантаження і корекції функцій стопи і гомілковостопного суглоба. Ефект досягається за рахунок відновлення порушеної біомеханіки стопи. Ортопедичні устілки бувають стандартні і індивідуальні. Стандартизоване виріб не враховує всіх індивідуальних особливостей стопи і може вирішувати завдання, спрямовані на досягнення комфорту і профілактики деформації стопи.

Індивідуальний ортопедичний ортез, виготовляється з урахуванням всіх анатомічних особливостей стопи і моделюється безпосередньо по стопі пацієнта, минаючи стадію зняття і виготовлення гіпсових зліпків. Це дає можливість отримати індивідуальне виріб за короткий проміжок часу і значно знижує собівартість без втрати його функціональних якостей. Розроблені методики можуть з успіхом використовуватися для корекції деформації стоп в переважній більшості випадків!

У порівнянні з класичним способом виготовлення індивідуальних устілок, метод ортезування «ресурсів-Орто» має низку істотних переваг:

  • Індивідуальне моделювання ортопедичної устілки по стопі займає 15-20 хвилин;
  • Можливість індивідуального моделювання форми склепінь стопи в положенні повної ортопедичної корекції;
  • Каркасний елемент, виконаний зі спеціального термопласта, дозволяє проводити моделювання більше 10 разів, без втрати якості матеріалу.
  • Використання спеціальних колодок дозволяє виготовляти індивідуальні ортопедичні вироби для модельного взуття з високим каблуком.

Корекція плоскостопості у дітей індивідуальними ортопедичними устілками

За твердженням медичної статистики, вже в перший рік життя часто у дітей виявляється схильність до плоскостопості. Як лікується сплощення склепінь стопи, батьки повинні знати у всіх подробицях, щоб контролювати тривалий процес корекції.

Багато батьків виявляють плоскостопість у своїх чад абсолютно випадково, під час профілактичного огляду. Розпізнати розвиток плоскостопості у дитини можна за деякими характерними ознаками, які проявляються як на ранніх, так і на пізніх етапах розвитку захворювання. Для початку потрібно звернути увагу на ходу. Якщо ви помітили, що дитина злегка «клишоногий» або загортає ступні всередину, обов'язково відвідайте лікаря. Такі ознаки виникають на ранніх етапах розвитку плоскостопості.

У всіх випадках плоскостопості у дітей призначаються:

  • масаж
  • лікувальна гімнастика, спрямована на зміцнення м'язів і зв'язок стопи і гомілки
  • фізіотерапія: електрофорез, прогрівають ванни
  • підбір якісної ортопедичного взуття з жорстким задником
  • носіння ортопедичних устілок, які підбираються індивідуально лікарем-ортопедом.

У клініко-діагностичному центрі «Ультрамед» досвідчений лікар-хірург вищої категорії проведе обстеження стоп і моделювання ортопедичної устілки Вам і Вашій дитині, враховуючи всі індивідуальні особливості. Виготовлення індивідуальних ортопедичних устілок займе у Вас не більше години.

Тільки батьки можуть допомогти своєму чаду мати гарні і здорові ніжки.

Консультація лікаря-ортезисти з обстеженням на плантоскопе 500.00 Індивідуальний підбір ортопедичних устілок (до 34 розміру) 1 800.00 Індивідуальний підбір ортопедичних устілок (з 35 розміру) 2 200.00 Виправлення вальгусной деформації першого пальця стопи силіконовим ортезом у дітей (до 14 років) 400.00 Виправлення вальгусной деформації першого пальця стопи силіконовим ортезом 600.00

вул. Чкалова, 12

Телефон для запису: 8 (3812) 218-500


Поділитися в соціальних мережах:
← До всіх новин

Новости