Оцінка програми лояльності мережі АЗС «Газпромнефть»

Розглядаємо що дає картка програми лояльності мережі АЗС «Газпромнефть» своїм клієнтам

ІНФОРМАЦІЯ АКТУАЛЬНА СТАНОМ ДО 01.05.2019 РОКУ

ПОТОЧНІ УМОВИ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ СМ. ТУТ

РАЗОМ З «Газпромнефть»

Мережа АЗС «Газпромнефть» в Республіці Білорусь має програму лояльності для клієнтів, яка носить назву «Разам з намi» ( «Разом з нами»).

Як і в інших мережах автозаправних станцій в «Газпромнафти» для початку Вам доведеться заповнити анкету і передати її оператору, який впише в бланк номер виданої карти лояльності та передасть її потім Вам.

Однак це ще не все. За картку лояльності Вам доведеться заплатити. На поточний момент її вартість становить 3,00 рубля.

Карта активується на АЗС відразу ж і на неї можна починати збирати бали, але витрачати їх Ви тільки після того, як Вас внесуть базу даних. «Газпромнефть» обіцяє зробити це не пізніше 15 днів після покупки карти лояльності.

ОСОБЛИВОСТІ ПРОГРАМИ

«Газпромнефть» використовує бально-накопичувальну систему в своїй програмі лояльності, тобто нараховує Вам на карту певний відсоток від суми зробленої покупки, а нараховані бали Ви можете згодом витратити в мережі АЗС «Газпромнефть» на здійснення покупок.

У програмі лояльності «Разам з намi» ( «Разом з нами») існує три статусу клієнта.

У програмі лояльності «Разам з намi» ( «Разом з нами») існує три статусу клієнта

Залежно від виду цих статусів ранжируется і відсоток нараховуються на карту лояльності клієнта бонусних балів.

Спочатку карта видається клієнтові з уже наявним статусом «Срібний», якому відповідав би двопроцентну ставка.

Подальше зміни статусу картки лояльності є прерогативою самого клієнта «Газпромнафти» і поставлена ​​в залежність від рівня грошових коштів, який він залишив у мережі АЗС за минулий місяць. Суми витрат, що визначають зміни статусу Ви бачите в таблиці.

«Газпромнефть» зачитує до складу витрат на пальне всі витрати клієнта в мережі, що включають покупку палива, супутніх товарів і послугами кафе. Виняток становить придбання алкогольної продукції, пива, тютюнових виробів і цукру. Чи не знаємо, чим не догодив «Газпромнафти» цукор, але припускаємо, що продажі його через мережу невеликі, та цукор і не є товаром, який часто набувають клієнти на АЗС.

Суттєвим моментом програми лояльності «Газпромнафти» є облік покупок палива для зміни статусу картки і клієнта. Це вигідно відрізняє «Газпромнефть», наприклад, від «Белоруснефть», де в залік йдуть тільки витрати на супутні товари, куплені в мережі. Ну а рівень витрат на паливо - це і є основна стаття витрат будь-якого клієнта на АЗС.

1 нарахований бал дорівнює 1 білоруського рубля.

Бали доступні до використання відразу ж після оплати чека і їх зарахування на картку.

Витрачати бали в мережі Ви також можете на всі послуги та товари наявні на АЗС. І знову ж таки за винятком алкогольної продукції, пива, тютюнових виробів і цукру.

Важливою умовою використання балів є те, що Ваша покупка повинна бути повністю оплачена ними.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

На відміну від мережі АЗС «А-100» в акціях, які проводить «Газпромнефть» щодо продукції власних кафе або товарів партнерів, не потрібно бути обов'язково учасником програми лояльності мережі. Ці акції доступні для всіх осіб, які виконують заявлені умови. Пред'явлення картки програми «Разам з намi» ( «Разом з нами») тут не потрібно.

Періодично «Газпромнефть» також проводить і рекламні акції, де до наявного статусу можуть нараховуватися і додаткові відсотки. Так, наприклад, в що проходила акції «Вигідна заправка» при придбанні бензинів від 30 літрів і більше додатково до статусу картки лояльності клієнта нараховувалося 3 відсотки від суми покупок, що становило в результаті від 4 до 6 відсотків в залежності від рівня статусу.

У день свого народження Ви отримуєте плюс 1 відсоток до діючого статусу картки лояльності.

Щоб нараховані бали не «згоріли» Ви повинні використовувати їх протягом двох років.

Можна також виділити і ще одну деталь. У мережі АЗС «Газпромнефть» продається брендове паливо G-Drive-95, при цьому його ціна дорівнює ціні звичайного АІ-95, що реалізується також в мережі. Однак, на російському ринку, як правило, ціна G-Driveвише на 2,5 відсотка звичайних бензинів. Тому, для тих, хто ллє G-Driveполучается, що є прихована економія. Ну а рубль зекономлений, як відомо, є рубль зароблений.

ПАРТНЕРСТВО З «Беєгазпромбанку»

Мережа АЗС «Газпромнефть» і ВАТ «Бєлгазпромбанку» мають відповідну кобрендингову картки, що емітується банком - «Бєлгазпромбанку-Газпромнефть».

Випуск такої картки як основний Вам обійдеться безкоштовно, а як додаткової -вже за винагороду банку.

Дана картка робить Вас автоматично учасником програми лояльності мережі АЗС «Газмпромнефть» «Разам з намi» ( «Разом з нами»): не доведеться платити три рубля за картку на АЗС.

Крім того, при розрахунках карткою «Бєлгазпромбанку-Газпромнефть» поза мережею АЗС «Газпромнефть» Вам буде зараховуватися 1 відсоток від суми таких покупок, які Ви зможете витрачати вже на автозаправних станціях «Газпромнафти».

НАШ ВИСНОВОК

Програма лояльності мережі АЗС «Газпромнефть» працює просто і зрозуміло. У ній немає складних рішень, які дуже любить у своїй роботі з клієнтами в останнім часом мережа АЗС «А-100», наприклад.

Ви робите в мережі свої звичайні покупки і отримуєте від «Газпромнафти» винагороду за це мінімум в два відсотки від суми Ваших покупок. Ухвалення мережею витрат на паливо до участі в програмі лояльності робить її дуже привабливою для тих, хто розглядає АЗС тільки як місце для заправки. А таких людей досить багато.

При цьому для отримання винагороди клієнт не зв'язується необхідністю покупки супутніх товарів, як це робить «Белоруснефть». Адже витрачені 20 рублів на «Белоруснефть» для отримання знижки на паливо в розмірі 2 відсотки «відпрацьовуються» тільки після того, як Ви, вибачте, заллєте 494 літра АІ-95 або дизельного палива.

Мабуть, єдиним мінусом програми лояльності мережі АЗС «Газпромнефть» можна назвати те, що Ви не зможете купити за бонусні бали цукор ...

Ну а вирішувати, що Вам підходить і що для Вас краще виключно Вам.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і отримуйте більше новин! Заправляйтеся подіями!

Новости