Оцінка бізнесу в Москві, замовити послугу за експертною оцінкою вартості бізнесу

  1. ЗАМОВТЕ ПОСЛУГУ В НАШІЙ КОМПАНІЇ
  • Аналіз основних учасників ринку перед початком роботи за проектом, виділення особливостей аналізованого ринку
  • Наявність представницької мережі у великих містах РФ, працюємо по всій Росії
  • Використання унікальних програмних продуктів, які не мають аналогів в РФ
  • Є найбільшою оцінною компанією, що працює на території РФ
  • Відповідальність компанії «Атлант Оцінка» застрахована на суму 550 000 000 рублей
    1. оцінка виробництва
    2. Інвестиційна оцінка підприємства
    3. Оцінка інвестиційних якостей цінних паперів
    4. Оцінка фінансового стану підприємства
    5. Оцінка кредитоспроможності та платоспроможності підприємства
    6. Як оцінити бізнес
    7. Основні підходи
    8. Необхідні документи для оцінки

    Сьогодні оцінка бізнесу - це досить трудомісткий процес, який включає, перш за все, розрахунки за оцінкою всіх активів компанії або підприємства: не тільки будівель і споруд, а й машин, виробничого обладнання, транспортних засобів. Також комплексна оцінка підприємства враховує нематеріальні активи, оборотні кошти, джерела становлення капіталу, показники кредиторської та дебіторської заборгованості.

    Щорічно компанія «Атлант Оцінка» надає послуги з оцінки бізнесу для більш ніж 110 компаній. Ми проводимо аналіз компаній-аналогів практично для будь-якого підприємства (ТОВ, ВАТ, ПАТ, ЗАТ) в локальному та міжнародному розрізах. Фахівцями компанії враховується також і ту обставину, що вартість компанії в результаті не може істотно відрізнятися від суми по угоді при продажу аналогічного підприємства або компанії.

    Є безліч ключових факторів, які враховує оцінка бізнесу. При цьому для різних компаній пріоритет може бути за різними показниками. Так, наприклад, для підприємства промислової сфери головним чинником є ​​вартість належного йому майнового комплексу. Для тих компаній, які працюють в сфері торгівлі або послуг, ключовим критерієм вартості при комплексній оцінці підприємства буде рівень прибутковості бізнесу.

    У сучасному світі швидкими темпами відбувається розвиток ринку злиттів і поглинань (M & A). Саме завдяки цьому в останні роки значно збільшилася кількість угод, пов'язаних з купівлею-продажем підприємств або їх часток. Для таких угод якісна оцінка вартості бізнесу може мати вирішальне значення. Оцінка бізнесу - це точний розрахунок з обґрунтуванням вартості компанії, що проводиться на певну дату.

    КОЛИ НЕОБХІДНО ПРОВЕДЕННЯ ОЦІНКИ

    • Продаж бізнесу або частини майна підприємства
    • Розробка інвестиційного проекту з розвитку бізнесу
    • Оренда підприємства
    • Переоцінка основних фондів підприємства
    • Отримання кредиту (іпотеки) під заставу майна підприємства
    • Дозвіл майнових суперечок
    • Страхування майна підприємства
    • Реорганізація акціонерних товариств (ВАТ, ЗАТ) і конвертація акцій
    • Розрахунок ефективності додаткової емісії акцій
    • Передпродажна оцінка і підготовка сануються компаній (консультації конкурсним керуючим)
    • Оптимізація структури вартості майнового комплексу
    • Визначення податкової бази (обчислення податку на майно)
    • Реорганізація, ліквідація, а також процедури банкрутства підприємства

    ПІДСУМКОВИЙ ЗВІТ З ОЦІНКИ БІЗНЕСУ

    Компанія «Атлант Оцінка» займає лідируючі позиції в консалтинговій сфері, а також має акредитації в державних і комерційних структурах. Тому Ви можете не сумніватися в об'єктивності і достовірності факторів при підготовці звіту про оцінку бізнесу (підприємства). Фахівці «Атлант Оцінка» в своїй роботі враховують всі суттєві чинники, які впливають на підсумкову вартість оцінюваного активу. А значить, співпрацюючи з нами, Ви отримуєте в призначений термін - якісно виконаний звіт по оцінці бізнесу (підприємства).

    Буває так, що потрібно тільки висновок, без оформлення офіційного звіту, який традиційно включає оцінка бізнесу. У цьому випадку проводяться тільки необхідні процедури з пакета операцій, які визначені законодавством як обов'язкові. Для цього в процесі переговорів складається і узгоджується детальне завдання на оцінку.

    ЯК МИ ПРОВОДИМО ОЦІНКУ БІЗНЕСУ

    Компанія «Атлант Оцінка» в своїй роботі використовує три основні підходи, які включає оцінка підприємства: порівняльний, витратний і прибутковий. Також фахівці компанії в ряді випадків самостійно визначають конкретні методи оцінки в кожному з підходів. Це гарантує найбільш точний, повний і надійний результат, який надасть комплексна оцінка підприємства. Саме на базі отриманих результатів по кожному з підходів визначається підсумкове значення за вартістю підприємства.

    ЗАМОВТЕ ПОСЛУГУ В НАШІЙ КОМПАНІЇ

    Фахівці компанії «Атлант Оцінка» мають унікальний досвід в проведенні робіт по оцінці підприємств (бізнесу), як в Росії, так і зарубіжних партнерів.

    Акредитації компанії в державних і комерційних структурах визначають гарантію якості послуг, що надаються в області оцінки підприємств (бізнесу), а також вказують на професійний рівень в підході до проведення оцінки.

    Фахівці «Атлант Оцінка» використовують міжнародні джерела для аналізу підприємств. «Атлант Оцінка» проводить аналіз компаній-аналогів практично для будь-якого підприємства в локальному та міжнародному розрізах.

    Презентація Оцінка бізнесу Презентація "Оцінка бізнесу"

    Замовити консультацію

Новости