Одяг для бігу восени і взимку: огляд нових колекцій

  1. Saucony
  2. Adidas
  3. Nike
  4. New Balance
  5. Puma
  6. Sugoi

Зрозуміло, перелік цей неповний, адже осягнути неосяжне ми не можемо. Тому зупинилися на найбільш популярних і поширених брендах спортивного одягу.

У статті про те як одягатися на пробіжку восени ми писали, що холодну пору року - не привід припиняти тренування.

Для бігу взимку згодиться і осінній комплект з доповненнями: шапка, Баффі (шарф), рукавички. З посиленням холодів вам може знадобитися бігова кофта, надіта під куртку.

Основним завданням осінньої і зимової екіпіровки є збереження тепла і запобігання потрапляння вологи та холоду
Основним завданням осінньої і зимової екіпіровки є збереження тепла і запобігання потрапляння вологи та холоду. На цих параметрах ми і зупинимо увагу.

Saucony

У Saucony одяг розділена на 3 рівні. Run Dry, як найнижчий, відводить вологу і дозволяє тілу залишатися сухим. Run Warm зігріває, а Run Shield, зовнішній рівень, потрібний для захисту від негоди.
У Saucony одяг розділена на 3 рівні

Так, наприклад, куртка Sonic reflex Jacket попереду, на рукавах і попереку вона оснащена захистом від вітру і води. А на спині і під рукавами куртки термостретчевий матеріал, який відводить вологу і не сковує рухів.

Ціни: тайтси 850 грн, реглан 590 грн, вітровка 1 395 грн.
Веб-сайт Saucony .

Adidas

Бігова лінійка Adidas в цьому році представлена ​​концепцією Climaheat. Кофта базового шару оснащена подовженими рукавами з прорізом для великого пальця.
Бігова лінійка Adidas в цьому році представлена ​​концепцією Climaheat
В манжетах застосований новий матеріал з синтетичних волокон з пустотами всередині, що дозволяє зберегти тепло і сприяє швидкому висиханню тканини. У нижній частині штанів використовується більш гладка синтетична тканина для того щоб їх було простіше відмити після пробіжки по бруду і сльоти.

Ціни: штани 870 грн, реглан - 1100 грн, куртка - 1100 грн.
Веб-сайт Adidas .

Nike

Nike давно застосовує технології шарів в біговій одязі, більшості може бути знаком їх базовий шар під назвою Dri-FIT. Ця технологія зберігає тіло в сухості, відводить вологу з поверхні шкіри, транспортуючи її на зовнішню поверхню тканини для швидкого випаровування.
Nike давно застосовує технології шарів в біговій одязі, більшості може бути знаком їх базовий шар під назвою Dri-FIT
Для холодної погоди існує лінія Hyperwarm. Вона має теплоізоляційний шар з внутрішнім ворсом, який утримує тепло всередині і не затримує вологу на шкірі. На Валентині (на фото), який нещодавно брав участь в нашому проекті про бігових місцях Києва , Надіта практично невагома вітровка Impossibly light jacket з напівпрозорого нейлону. Крім її вітро- і влагозащитних функцій, вона дуже компактна - в згорнутому вигляді поміщається в долоню.

Ціни: тайтси 1099 грн, шорти 899 грн, вітровка 2000 Грн.
Веб-сайт Nike .

New Balance

У New Balance в цьому році з'явилася нова бігова куртка Shadow Run. Її особливість в дрібних ворсистих шестикутник, які виводять вологу назовні, і розташовані по всій внутрішній поверхні куртки. За рахунок обсягу цих ромбів, куртка не пристає до тіла, навіть якщо вона намокла від поту або дощу. Також шорсткість внутрішньої поверхні куртки не дає їй соватися по тілу під час бігу.
У New Balance в цьому році з'явилася нова бігова куртка Shadow Run
Ще однією дуже зручною дрібницею є бічну кишеню для мобільного телефону на тайтсах. Таке розташування зручніше ніж ззаду, так як запобігає вертикальні коливання телефону і зберігає його від вологи.

Практично у кожного бренду є дизайнерська лінійка одягу. New Balance співпрацює з моделлю Хайді Клум і в лінійці представлений повний біговій look, включаючи кросівки.

New Balance співпрацює з моделлю Хайді Клум і в лінійці представлений повний біговій look, включаючи кросівки

Ціни: тайтси 599 грн, реглан 299 грн, вітровка чоловіча / жіноча - 1799 грн / 1399 грн.
Веб-сайт New Balance .

Puma

C весни цього року Puma початку дуже активно представляти свою бігову лінійку в магазинах Києва. Крім звичних нам технологій відведення вологи і захисту від негоди, Puma показала кілька нових технологічних розробок.

У своїй екіпіровці вона поєднала принцип компресійної одягу з тейпінгом. компресія сприяє покращенню кровообігу , а тейпірованіе - це застосування спеціальної стрічки, яка еластично підтримує м'язи, виправляє положення тіла і сприяє поліпшенню кровотоку і лімфодренажу.
У своїй екіпіровці вона поєднала принцип компресійної одягу з тейпінгом
Бігова колекція Puma розділяється на 2 типу: Active і Recovery. В екіпіровці Active на внутрішній стороні одягу розташовані силіконові стрічки, які забезпечують мікромасаж і покращують кровотік. Зовнішня сторона тайтс створює компресію, тим самим зменшуючи вібрацію м'язів і забезпечуючи швидке відновлення. В одязі Recovery використовуються такі ж стрічки, але по іншому розташовані. Вони повторюють шляху руху лімфи в організмі і таким чином сприяють швидшому відновленню.

Ціни: тайтси 1240 грн, футболка 590 грн, вітровка 2390 грн.
Веб-сайт Puma .

Sugoi

Слово Sugoi, хоч і має явно виражене азіатське походження (з японської означає «вражаючий», «незвичайний»), вже майже 30 років використовується в назві канадської марки спортивного одягу. Компанія поставляє якісні рішення для бігу і велоспорту в середньому ціновому діапазоні.
Слово Sugoi, хоч і має явно виражене азіатське походження (з японської означає «вражаючий», «незвичайний»), вже майже 30 років використовується в назві канадської марки спортивного одягу
В одязі, що потрапила до нас на тестування, флісова внутрішня сторона і вітрозахисний - зовнішня. Окремо відзначимо зручні кишені в куртці (на спині і з боків) і витягуються з рукавів накладки на руки, що нагадують напіврукавичкок. В екіпіровці Sugoi багато світловідбивних елементів і дрібних приємних деталей (наприклад, які стягуються кишені, клейкі накладки для кращої фіксації Тайс).

В цілому, одяг марки, раніше не відомої в наших краях, залишила дуже приємні враження - рекомендуємо до неї придивитися.

Ціни: куртка 1501 грн, Тайс 893 грн, рукавички 380 грн, футболка 332 грн, шапка 285 грн.
Де купити Sugoi . Ціни: куртка 1501 грн, Тайс 893 грн, рукавички 380 грн, футболка 332 грн, шапка 285 грн

А ось - наша добірка кросівок для бігу восени на сезону 2018.

Новости