Одяг для полювання й риболовлі

  1. Одяг для полювання Якщо ви хочете, щоб проведення часу на полюванні чи риболовлі було приємним і...
  2. Де купити одяг для полювання?

Одяг для полювання

Якщо ви хочете, щоб проведення часу на полюванні чи риболовлі було приємним і комфортним в будь-яку погоду і при будь-якій температурі повітря, важливо подбати про одязі для полювання і риболовлі. Особливо гостро це питання стоїть перед любителями полювання і риболовлі, оскільки від одягу залежить не тільки самопочуття мисливця і рибалки, а й результат його праць.

Якісна мисливська одяг дозволить не звертати уваги на літню спеку, злива, піщану бурю, вітер або сильний мороз.

Тому купити одяг для риболовлі або полювання можна не тільки для використання за призначенням, вона чудово підходить для туристів, а також людей, що віддають перевагу активному відпочинку на свіжому повітрі.

Якісна сучасний одяг для рибалок і мисливців = комфорт і задоволення під час заняттям улюбленим хобі.

У нашому інтернет-магазині «Охотний ряд» ви можете знайти і купити високоякісну одяг для:

  • полювання влітку і взимку,
  • в продажу за доступною ціною є зручні демісезонні моделі,
  • термобілизна ,
  • жилети для стрільби і рибалок,
  • шкарпетки, рукавички і головні убори.

Одяг для полювання й риболовлі повинна володіти особливими властивостями:

  • безшумність (застосування, так званих "безшумних тканин"), відомо, що найменший необережний звук може злякати дичину і залишити вас без трофея. Сучасні технології у виробництві одягу дозволять вам стати абсолютно "безшумним", дозволять підібратися впритул до дичини і вийти переможцем!
  • непомітність (застосування камуфляжних відтінків тканини, для зниження вашої помітності). Призначається вона для приховування людини від спостереження і застосовується зазвичай в безсніжні пори року. Маскувальні комбінезони складаються з штанів, куртки і капюшона, розфарбовуються вони зазвичай в сіро-зелений або жовто-зелений кольори, імітуючи місцевість. Якщо полювання буде проходити в гористій місцевості, то варто вибирати комбінезони із степовою маскуванням, а якщо в лісі - з принтом зелених відтінків. Взимку використовується біла маскування. До чоловічої мисливської одязі висуваються певні вимоги - в першу чергу вона повинна бути зручною і практичною, що не сковує рухи і оберігає від зовнішніх подразників. Хоча багато мисливців воліють "англійський" стиль одягу, класичного крою оливкового, коричневого відтінків;
  • п рактічность. Сучасні технології у виробництві тканин, забезпечують повну вітро і водонепроникність. Якщо ви припускаєте, що під час полювання може піти дощ і доведеться пробиратися по густому лісі або болотистій місцевості, то потрібно купити непромокальний одяг. У такий комплект, як правило, входить взуття на товстій гумовій платформі, утеплені штани і захищає від холоду куртка. При цьому водонепроникна одяг для полювання не повинна ускладнювати руху. Для ходового полювання використовуються тканини з особливими властивостями - з підвищеною зносостійкістю і підвищеним опором до розривів і порізів. На рибалці особливо важливо залишатися сухим, тому стійкість тканин до промокання грає вирішальну роль. На зимовій риболовлі все навпаки - сучасний рибальський костюм дозволить вам відчувати себе в теплі, навіть на сильному морозі або сильному вітрі.
  • комфорт - полювання або риболовля, в яких би жорстких кліматичних умовах вона не проходила не повинна заважати або обмежувати наші руху. І знову на допомогу приходять сучасні матеріали. Легкі і теплі костюми, часом здаються осінніми здатні витримати випробування суворими морозами і не дадуть вам замерзнути;
  • наявність великої кількості кишень, вшитих патронташів і навісних "кріпильних" аксесуарів істотно підвищать ваші можливості в перенесенні необхідних речей і приладдя;
  • і звичайно ж термобілизна. Або "перший" шар одягу. На сьогоднішній день, мабуть, це один з основних елементів одягу, який не тільки не дозволить вам замерзнути а й високоефективно відведе вологу з поверхні вашого тіла, залишивши вас сухим, незважаючи ні на які фізичні навантаження.

Економія на одязі для полювання може негативно позначитися на здоров'ї, тому вибирати варто добротні і універсальні моделі.

Саме тому ми раді запропонувати Вашій увазі одяг для полювання від провідних виробників Beretta, Graff , Hart, Pentagon, Hillman ... в ній ви завжди будете почувати себе переможцем в сутичці з будь негодою.

Де купити одяг для полювання?

Купити одяг для полювання та риболовлі в Україні стало значно простіше з інтернет-магазином «Охотний ряд». Ми представляємо тільки якісний одяг від провідних брендів для мисливців і рибалок.

Жителі Дніпропетровська, Львова, Харкова, Києва, Хмельницького, Житомира та інших міст можуть скористатися послугою оперативної доставки.

Здійснивши вибір і замовлення товару з розділу «Одяг для полювання й риболовлі», ви гарантовано отримаєте одяг для полювання найвищої якості за доступними цінами, в найближчому відділенні «Нової пошти» протягом 2-4 днів. Якщо ж вартість замовлення перевищить суму в 1000 гривень, ми відправимо товар за вказаною адресою абсолютно безкоштовно.

Де купити одяг для полювання?
Де купити одяг для полювання?

Новости