Одяг та взуття в магазинах Британський Будинок в Москві, відгуки каталог BHS офіційний сайт

Британський будинок - це величезна мережа універсальних британських магазинів, більш відома за кордоном як BHS Британський будинок - це величезна мережа універсальних британських магазинів, більш відома за кордоном як BHS. Перший магазин Британський будинок був відкритий в далекому 1928 році в Лондоні. Згодом мережа розширювалася, нові універсами з'являлися в інших країнах світу. В даний час BHS - 186 магазинів в Англії і більше 18 магазинів в інших країнах. У Москві Британський будинок з'явився в 1995 році. Обсяги продажів з перших днів його існування виявилися настільки величезними, що незабаром відбулося відкриття ще одного магазину Британський будинок, але вже в Санкт-Петербурзі.

Специфіка Британського будинку - це продаж модного і стильного одягу для чоловіків і жінок, а також постільної білизни, столових приладів, посуду, меблів та багато іншого. Одяг BHS славиться своєю якістю по всьому світу, саме їй віддають перевагу численні модниці і модники. Каталог магазинів складається з сотень найменувань, до того ж, кілька разів на рік він поповнюється новими моделями одягу і товарів для будинку.

Британський будинок BHS в Москві і Санкт-Петербурзі - це величезний магазин, відвідати який варто кожному, кому не байдуже якість придбаних товарів. Більш детальну інформацію про мережі можна отримати на офіційному сайті компанії, де також не складе великих труднощів ознайомитися з каталогом.

Багатьох цікавить офіційний сайт магазину Британський Будинок, де можна було б подивитися адреси магазинів в містах, повний каталог одягу і взуття, і так далі. На жаль, російськомовної версії офіційного сайту немає. Є тільки англійська, представлена ​​вище.

Свої відгуки про каталог одягу і взуття магазину Британський будинок, залишайте на нашому сайті.

Новости