Одяг для худих

  1. Міф про порятунок в широких речах
  2. Міф другий: цей жахливо стройнящіх чорний колір
  3. Залишимо в магазині:
  4. Заборони (коротко)
  5. Важливі деталі:

Милі Дюймовочки, як візуально збільшити свої обсяги, розповість сайт « Худнемо без проблем ». Попит, як відомо, народжує пропозиції. І поки перші позиції в рейтингу займає попит на дієти для схуднення, інформації можна знайти масу.

А що ж робити тим, чиї проблеми не входять в топ 100 питань як поліпшити фігуру? У худеньких немає проблем? питань у худих жінок досить, про них ми сьогодні і поговоримо. Перше, чим можна допомогти прекрасним німфам, це дати кілька порад стилістів по підбору гардероба і розвіяти помилки про деякі хитрощі.

Міф про порятунок в широких речах

Поставте перед собою звичайну вішалку на ніжці і накиньте на неї пару ваших улюблених балахонів. В результаті вийде картина наступна: тонка шийка, гострі плечики, кістлява ніжка, а між усім цим - величезний тряпочних міхур, що звисає як парашут на дереві. Ось так виглядають худі жінки, які прагнуть за рахунок дуже вільного крою додати собі вагу. І ось вона, помилка: стирчать тонкі коліна відразу видадуть всі секрети, а міхур - балахон ще й розповість про ваш комплексі. Такий варіант одягу для худих жінок абсолютно не годиться.

Ремарка стиліста:

Обсяг потрібно досягати не зайвими сантиметрами тканини, а її фактурою. Всілякі рюші, волани і оборки можуть і повинні бути присутніми в одязі для худих жінок. Великий малюнок теж вітається, але його варто уникати жінкам маленького росту. Дрібному орнаменту краще віддати перевагу хвилясті лінії.

Міф другий: цей жахливо стройнящіх чорний колір

Одяг в темних і чорних тонах, безумовно, стрункішою, але як обриси танка не приховати за темним чохлом, так і вудка не стане тонше, якщо її пофарбувати в чорний колір. Одяг для худих цілком припускає наявність чорного кольору. Високі стрункі дівчата, можуть без страху поселити в свою шафу маленьке чорне плаття. Візуально зменшиться зростання, а крихкість стане більш вишуканою. Важливо дотримати довжину - вона повинна бути вище коліна. Худим і низькорослим жінкам, такий варіант не підійде - плаття буде домінувати, і ви зовсім зникнете в ньому. Разом з hudeem-bez-problem.ru міф про чорний колір розвіяний назавжди. І, звичайно, ж, ніяких чорних довгих балахонів, якщо ви не черниця.

Ремарка стиліста:

Спідниці - дзвіночки, що акцентують увагу ремені, вишивка в верхній частині сорочки, драпірування на легких блузках, класичні прямі брюки - рекомендована одяг для худих, але не варто зациклюватися на чомусь одному.

Залишимо в магазині:

Облягаючі і обтягуючі речі. Для наочності, натягніть улюблену водолазку на батарею. Грані стирчать, і виглядає все це просто жахливо. Те ж саме відбувається і з вами, коли на тілі «друга шкіра». Ключиці випирають, ребра в районі грудної клітини не відрізнити від нашої експериментальної батареї. А обтягує спідниця виставляє кістки таза на загальний огляд. Джинси - дудочки, вузькі брюки і водолазки - залишимо на поличці бутика. І навіть не мрійте про лосинах.

Ремарка стиліста:

Рекомендую Напівприталені силуети, обтягувати себе не потрібно, між тілом і одягом повинно бути місце для повітря. Дуже хорошим прийомом в одязі для худих дам - ​​стане багатошаровість, наприклад, поверх блузи надіти трикотажну безрукавку і закінчити жакетом.

Заборони (коротко)

Балахони а-ля Алла Пугачова, вузькі видовжені сорочки, стрейчеві тканини, вертикальні смуги, велика, незграбна взуття, вузькі брюки, водолазки - такий одяг для худих щодо, абсолютно худеньким вона протипоказана.

Важливі деталі:

Аксесуари підбираємо відповідно, а не на противагу фігурі. Тонкі вишукані речі, витягнуті форми - то, що рекомендовано струнким жінкам. Під забороною великі обсяги, широкі і круглі аксесуари.

Взуття поєднуємо із загальним розмірам і підбираємо під риси обличчя. Замість об'ємних і безглуздих черевик, варто встати на тоненькі каблучки.

-
Автор - Dessa,
сайт ХУДЕЕМ без проблем!

А що ж робити тим, чиї проблеми не входять в топ 100 питань як поліпшити фігуру?
У худеньких немає проблем?

Новости