Одяг для високих дівчат

  1. Одяг для високих дівчат або як стати миниатюрнее

Багато дівчат вважають високий зріст своїм недоліком, адже з ним не так-то просто підібрати собі гарний одяг, яка буде по-справжньому ідеально сидіти. Однак варто задуматися про те, що абсолютно всі відомі супермоделі мають зростання більше 175 см і при цьому дуже цим пишаються. Крім того, завжди можна візуально коректувати своє зростання і всі інші особливості за допомогою грамотно підібраного одягу.

Плюс високого зросту полягає в тому, що всі дівчата, які його мають, можуть дозволити собі носити масу речей, які мініатюрним дамам протипоказані, наприклад, будь-які речі з горизонтальними смужками, масивні прикраси і т.п. Тому не варто комплексувати з приводу особливостей своєї фігури.

Багато дівчат вважають високий зріст своїм недоліком, адже з ним не так-то просто підібрати собі гарний одяг, яка буде по-справжньому ідеально сидіти

Одяг для високих дівчат: сукні та спідниці

Що стосується довжини сукні або спідниць, то бажано вибирати моделі з довжиною до коліна або трохи вище його, однак, звичайно, якщо фігура дозволяє, можна іноді вбиратися і в міні спідниці. Але виглядати вони будуть найкраще з високою взуттям, це дозволить врівноважити фігуру і зробити її не такою довгою.

Також дуже виграшно виглядатимуть сукні до підлоги, вони підкреслюють довжину ніг і стрункість фігури.

Одяг для високих дівчат: штани

Найчастіше страждають дівчата при виборі брюк або джинсів. У магазинах більшість моделей розраховані на середній зріст, відповідно, для високих дівчат такі будуть злегка закороткі. Цілком можна придивитися до штанів з вилогами, при бажанні можна буде відвороти розпустити і штани будуть ідеально підходити по довжині. Також практично в кожному місті є спеціальні магазини для високих людей. А якщо такого немає, то можна просто попрямувати в чоловічій відділ, адже практично всі моделі зараз уні-секс. У цьому відділі можна доглянути собі також і джинси.

Штани можна підбирати абсолютно будь-якого фасону, так як на довгих ногах все буде виглядати більш, ніж ідеально.

Штани можна підбирати абсолютно будь-якого фасону, так як на довгих ногах все буде виглядати більш, ніж ідеально

Одяг для високих дівчат або як стати миниатюрнее

Якщо ви все ж так і не можете полюбити себе такою, яка є і мрієте про зростання хоча б на пару сантиметрів менше, це можна зробити за допомогою правильно підібраного одягу.

Звертайте увагу на комплекти, в яких верх і низ будуть різного кольору, такий прийом розбиває фігуру на дві частини і тим самим робить її більш короткою. Лінію поділу слід вибирати, спираючись на особливості своєї фігури. Наприклад, якщо вона пропорційна, то стик квітів може бути на лінії талії, якщо ж ноги коротші, ніж решта верхня частина тіла, то віддавати перевагу потрібно спідницям і штанів із завищеною талією, відповідно, якщо ноги довші - із заниженою.

Також укорочені джинси здатні зробити дівчину візуально нижче.

Дуже багато що залежить і від колірної гами, наприклад, варто знати, що темні кольори значно витягають фігуру і додають зростання, тому якщо ви хочете обмежити доступ до своєї особливість, від таких квітів бажано відмовитися і вибирати одяг пастельних або навпаки яскравих відтінків.

Багато дівчат соромляться носити при великому зростанні каблуки, вважаючи, що це виглядає дуже непривабливо і нерозумно, але насправді це абсолютно не так. Коли висока струнка дівчина вдягає туфлі на високих підборах, вона стає ще більш сексуальною і притягує до себе всі погляди оточуючих.

Але необов'язково носити туфлі на підборах, якщо ви їх не любите або відчуваєте себе некомфортно. Зараз величезна кількість вибору і є безліч красивого взуття на плоскому ходу. Наприклад, сандалі, сліпони, балетки, конверси і т.п. Кожна зможе вибрати ту пару, в якій їй точно буде зручно.

При виборі одягу для високих дівчат дуже важливо приділяти увагу комфортності, і якщо в якійсь речі вам вкрай незручно, її не варто носити. Дівчина може відчувати себе найбільш впевнено тільки тоді, коли нічого не обмежує її рухів і їй самій подобається її образ.

Перегляньте відеоролик, де зібрані найбільш вдалі моделі одягу для власниць довгих і струнких ніжок:

Оцініть статтю:

[Всього голосів: 17 | Середня оцінка: 3.8]

Новости