Одягнути дитини - що почому в Петербурзі

Одягаючи свою дитину, ми думаємо не тільки про те, щоб йому було зручно і тепло, а й намагаємося реалізувати свої власні мрії. Дівчаток перетворити в принцес, хлопчиків - в відважних героїв. Наша інструкція про те, як і де шукати речі, співмірні за ціною вашому бюджету

Одягаючи свою дитину, ми думаємо не тільки про те, щоб йому було зручно і тепло, а й намагаємося реалізувати свої власні мрії. Дівчаток перетворити в принцес, хлопчиків - в відважних героїв. Наша інструкція про те, як і де шукати речі, співмірні за ціною вашому бюджет у.
ПРЕМІУМ КЛАС

У місті досить велика кількість місць для тих батьків, які хочуть, щоб їхні діти відчули смак до великій моді буквально-таки з пелюшок. Люксові марки готові таких батьків в цьому починанні підтримати: великі модні будинки випускають дитячі колекції, роблячи їх не менш вишуканими, ніж свої основні лінії.

Chocolate (ТЦ Космополіс)

Тут найрізноманітніші, але всі як один прославлені бренди. Розкішний Laura Biagiotti - знаменитий своєю жіночністю і віртуозним кроєм, для дітей робить одяг спокійну, часто пастельних відтінків, в той же час зберігаючи свою фірмову елегантність. Ice Iceberg - навпаки, в дитячому одязі, як і в основній лінії, використовують трендові теми, зараз це, наприклад, морська смужка. Крім того, тут же Ferre, Calvin Klein, Miss Grant, VDP, Trussardi. Вік юних леді та джентльменів, яких тут готові одягнути - від 0 до 16 років.
Що почім: тепле пальто з хутряною обробкою - 15000 рублів, комбінезони для новонароджених - близько 6000 рублів, пуховики для дітей 12-14 років - 8000 рублів.

Small People - бутиків з такою назвою раніше було в місті три. Тепер залишився лише один, з одягом для будь-якого віку, тобто з 0 і до 14 років - на Марата, 86, в ТК «Нептун». Набір марок аналогічний бутіку Chocolate. Але є марка, якої більше немає ніде. Це - одяг Charabia, і їй особливу увагу. Ці футболки та сукні білих або ніжних квітів, по суті справи, чисте полотно. Вони призначені не тільки для того, щоб їх носити, але і для того, щоб малювати на них. Контури малюнків вже нанесені на одяг, фломастери для розфарбовування додаються.

Одягаючи свою дитину, ми думаємо не тільки про те, щоб йому було зручно і тепло, а й намагаємося реалізувати свої власні мрії

комплект марки Charabia


Що почім: куртка-парку 4000 рублів, туфлі для дівчинки 8-16 років - 4200 рублів, футболки - 1800 - 2500 рублів.



«Кенгуру» www.keng.ru

Один з найвідоміших дитячих магазинів торгує такою кількістю марок, що якщо почати перераховувати їх тут, один тільки цей список займе півсторінки. Burberry, Fendi, D & G, Choupette і т.д. і т.п. У «Кенгуру» зручно відправлятися, коли потрібно всього і багато. Тут можна купити одяг, взуття, різноманітні дитячі шампуні і креми, постільна білизна, коляски і навіть меблі: манежі, пеленальні столи і колиски, комоди і ліжка. Охоплені всі віки, а політика брендів і цін така, що можна знайти і речі з категорії люкс, і менш дорогі, але теж цілком якісні. «Кенгуру» улюблений магазин світських персонажів. Відомо, що тут своїх дітей одягають Дмитро Дюжев та Алла Довлатова, Тетяна Буланова і Андрій Аршавін і ще десятки медійних особистостей.

Одяг для новонароджених Сhoupette


Що почім: комплект повзунки і футболка - 5000 рублів, черевики на міжсезоння - 9000 рублів.
СЕРЕДНІЙ КЛАС

Коли бюджет на дитячий гардероб має ліміт, але все ж, не прагне до нуля, можливо, найкраще вдаватися до допомоги інтернет-магазинів модного одягу . У таких місцях часто можна купити речі гучних брендів набагато дешевше, ніж в оффлайн-магазинах.
«Фунтик»

Це інтернет-магазин (www.fountik.ru) і продає він лише один бренд - канадців DEUX PAR DEUX. Ця дивовижна марка останню свою колекцію присвятила Росії і включила в неї шапки будьонівки з червоними зірками. Це зворушливий момент, але все ж, не це головне. Якість речей відмінне, при цьому за ними досить легко доглядати. Кольори - приголомшливі, стилістика - з домішкою фолк-теми. Словом, якщо ви хочете, щоб ваша дитина виглядав як персонаж доброго мультфільму, вам сюди. Щоб ви були більш впевнені в ухваленні рішення про покупку, кур'єри «Фунтика» привозять замовлену річ в декількох розмірах, щоб можна було вибрати, без ризику промахнутися в довжині або ширині.

комплекти Deux Par Deux

Що почім: В'язана кофта 2500 рублів, комплект: шорти, футболка 1600 рублів, брюки - 1900 рублів

Orby. www.orby.ru

Ця російська марка випускає цілком вдалі колекції. Крій вільний і зручний, потрібні гумки на штанинах і рукавах - передбачені. Кольори життєрадісні. Особливе зручність - верхній одяг тут в більшості випадків продається комплектами, наприклад: комбінезон, куртка і шапка, або пуховик, шапка і шарф. Таким чином, можна не витрачати час на те, щоб підбирати одну річ до іншої. Забавно, що в колекції марки, як і у DEUX PAR DEUX, є шапки з червоними «радянськими» зірками.


Що почім: в'язаний светр 700 рублів, комплект: пуховик, шапка, шарф - від 2000 до 3000 рублів, джинси - 1000 рублів.
Okaidi (ТЦ Мега - Дибенко)

Французький бренд Okaidi створює пасторальні колекції для дітей від 0 до 14 років. Класичні «дитячі» кольори - рожевий і блакитний - головні у цій марки. Одяг чудова милими деталями. Так, наприклад, на підошві черевика для малюків можна виявити трьох намальованих птахів або бджіл. Крім того, невелику колекцію для Okaidi зробив знаменитий французький дизайнер Жан-Шарль де Кастельбажак (JC de Castelbajac).

Крім того, невелику колекцію для Okaidi зробив знаменитий французький дизайнер Жан-Шарль де Кастельбажак (JC de Castelbajac)

Зимовий комплект Orby


Що почім: Куртка з капюшоном для однорічного хлопчика - 1300 рублів, джинси для шестирічного хлопчика - 1300 рублів

СУВОРА ЕКОНОМІЯ

На жаль, чим менше бюджет, тим менш комфортний шопінг. Але все ж, є кілька варіантів, які дозволять одягнути дитину з ніг до голови, не витративши на це більше 1500 рублів.


"Сонце моє"

Дитячий комісійний знаходиться недалеко від Сінний площі. Продають тут всі предмети гардероба дітей від 0 до 14 років. Крім того - коляски, автокрісла, іграшки. Речі тут можна знайти не тільки ношені, але і абсолютно нові - з цінниками і бирками. Таких чимало - приблизно половина асортименту. Серед таких речей досить багато тих, що випущені маркою H & M.

Серед таких речей досить багато тих, що випущені маркою H & M

підпис комплект для хлопчика H & M


Що почім: ціни - дуже різні, зимові чоботи можна знайти і за 200 рублів, і за 1000. Тепла куртка H & M для хлопчика 14 років - 750 рублів, святкову сукню для дівчинки 5 років - 400 рублів.
«Кітті», Бабушкіна, д. 36, кор.1

«Кітті» - петербурзька марка. Всі речі отшиваются тут і продаються прямо при виробництві. Тому і ціни цілком помірні. Сам одяг - без яких би то не було надмірностей, якщо її чимось прикрашають, то вишивкою. Особлива гордість марки-японське обладнання, за допомогою якого ці вишивки роблять. Не всі товари вписуються в режим суворої економії. Трикотаж і постільну білизну, яка марка теж випускає - в ціновій категорії нижче середнього, а ось пуховики коштують, як правило, 1200 - 1800 рублів, можна знайти такі і за менші гроші. Велика частина асортименту призначена для дітей до 3 років.


Що почім: Шапочка для дитини 3-х років-60 рублів, комплект постільної білизни - 74 рубля, ошатний конверт-комбінезон для новонародженого - 640 рублів.
forum.littleone.ru

Це не магазин, а форум, на якому можна купити нові, але не знадобилися речі, або ношені, але в хорошому стані. На сайті є розділ «Різне», який дозволить заощадити.
Що почім: Приклади останніх вдалих покупок - нові зимові куртки на пуху за 850 рублів, зимові черевики - за 500.

Ліза Рукавишникова, "Фонтанка.ру"

Новости