Одним махом трьох побивахом!

C 18 по 20 жовтня в підмосковному навчально-оздоровчому центрі "Конобеево" проходив VII партнерський семінар CPS , Який зібрав понад 50 учасників, в тому числі представників 25 дилерських фірм з Москви, Новосибірська, Саратова та інших міст.

В рамках триденного форуму відбулися виступи менеджерів компаній Borland, IBM, Symantec, ABBYY, ALADDIN, АІС @, "ДиалогНаука", "Лабораторії Касперського", "Про-Інвест ІТ" і "Системи - Програми - Сервіс". Інтереси Autodesk представляли фахівці її дистриб'ютора - "Руській промислової компанії".

Щорічний захід CPS в цей раз відійшло від деяких своїх традицій. Якщо майже всі попередні семінари проводилися навесні в підмосковному Навчальному центрі ЦК профспілок, то в цьому році час і місце були кардинально змінені. Тепер партнерів CPS очікували мальовнича осіння природа, різноманітні можливості проведення дозвілля, а також істотні зміни в програмі навчання.

Крім того, нинішній семінар зайняв не два, а три дні. Третій день - сертифікаційний - ні обов'язковим для відвідування всіма присутніми дилерами. У ньому брали участь тільки ті компанії, чиї фахівці вирішили не упустити вдалою можливості безкоштовно сертифікуватися у таких відомих виробників ПЗ, як ABBYY, Symantec і "Лабораторія каперські", і отримати три сертифікати в один день.


Сергій Фенёв роздає переможцям-Городошник призи - рюкзаки, надані IBM

Була внесена коригування і в програму перших двох днів семінару. "Коли ми обговорювали план заходу, то одноголосно вирішили скоротити число виступаючих. Адже така насичена програма, як в попередні роки, сильно стомлює. До того ж практично не залишається часу на спілкування ", - сказав генеральний директор CPS Сергій Фенёв.

Половина другого дня семінару була повністю присвячена розвагам. Крім шашликів і банкету з традиційними танцями non-стоп і вендори, і дилери взяли участь в спортивних змаганнях. З усього розмаїття ігор особливою популярністю користувалися змагання в плаванні і гра в городки. Переможці змагань були нагороджені призами від спонсорів цих імпровізованих "Ігор доброї волі" - компаній ABBYY і IBM.

Версія для друку

Новости