Офіційний сайт Адміністрації сільського поселення Каркатееви Нефтеюганского району ХМАО

  1. Шановні відвідувачі нашого сайту! Ласкаво просимо на офіційний сайт Адміністрації сільського поселення...
  2. Володимир Семенов підтримав проект «Перемога - одна на всіх»
  3. «Барви дитинства!»
  4. На запрошення Володимира Семенова Югру відвідають чемпіони Європи зі спортивної аеробіки
  5. Новини на 31 травня 2019 року
  6. акція дарування
  7. Володимир Семенов посприяв у проведенні благодійної акції
  8. Новини на 30 травня 2019 року
  9. Прямий ефір 30 05
  10. Новини регіону

Шановні відвідувачі нашого сайту!

Ласкаво просимо на офіційний сайт Адміністрації сільського поселення Каркатееви. Даний інтернет-ресурс створений відповідно до вимог Федерального закону від 9 лютого 2009 р N 8-ФЗ "Про забезпечення доступу до інформації про діяльність державних органів і органів місцевого самоврядування", який прийнятий Державною Думою 21 січня 2009 року і схвалений Радою Федерації 28 січня 2009 року.


Глава сільського поселення - Альберт В'ячеславович Архипов


ОГОЛОШЕННЯ
Шановні жителі селища Каркатееви!
Щоп'ятниці в залі нарад Адміністрації сільського поселення Каркатееви з 15:00 до 17:00 здійснює прийом громадян громадський помічник Уповноваженого з прав людини в Ханти-Мансійському автономному окрузі - Югрі.

Оголошення про проведення регіонального етапу конкурсу проектів за поданням бюджету для громадян в 2019 році

Новини поселення

  • Новини на 3 червня 2019 року

    Батьківство в пріоритеті Представники Нефтеюганского району на чолі з керівником муніципалітету Галиною Лапковський взяли участь в розширеному засіданні координаційної ради з реалізації демографічної та сімейної політики,

    Детальніше...

  • Володимир Семенов підтримав проект «Перемога - одна на всіх»

    Напередодні регіональний координатор проекту «Перемога - одна на всіх» Ігор Ілик на легендарному автомобілі ГАЗ М-20 «Перемога» відвідав селище Пойковський Нефтеюганского району.

    Детальніше...

  • «Барви дитинства!»

    «Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж в 30 країнах світу. Це свято припадає на перший день літа. Попереду - прекрасна пора літніх канікул.

    Детальніше...

  • На запрошення Володимира Семенова Югру відвідають чемпіони Європи зі спортивної аеробіки

    За сприяння депутата Думи Югри, президента регіональної громадської організації «Центр спортивної та оздоровчої аеробіки Югри» Володимира Семенова з візитом в Югру приїхали члени національної збірної, чемпіони світу, багаторазові чемпіони Європи Ілля Остапенко і Гарсеван Джаназян.

    Детальніше...

  • Новини на 31 травня 2019 року

    Шановні земляки! Дорогі маленькі жителі Ханти-Мансійського округу! Від щирого серця вітаю вас з Міжнародним днем ​​захисту дітей!

    Детальніше...

  • акція дарування

  • Володимир Семенов запросив виборців брати участь в програмах підвищення комп'ютерної грамотності

    Депутат окружної Думи, регіональний координатор партійного проекту «Єдиної Росії» «Старше покоління» Володимир Семенов інформував виборців Нефтеюганского району про заходи, що вживаються органами влади автономного округу, щодо підвищення комп'ютерної грамотності літніх людей.

    Детальніше...

  • Володимир Семенов посприяв у проведенні благодійної акції

    Благодійний фонд «Подяка» проводить роздачу продуктових наборів серед жителів старшого покоління міст Нафтоюганська, Пить-яха і Нефтеюганского району напередодні мусульманського свята Ураза-байрам.

    Детальніше...

  • Новини на 30 травня 2019 року

    Зайнятість на канікулах забезпечена Про організацію літнього праці та відпочинку неповнолітніх говорили на сьогодні на засіданні Муніципальної комісії у справах неповнолітніх і захисту їх прав адміністрації Нефтеюганского району.

    Детальніше...

  • Прямий ефір 30 05

    Наталія Комарова відповіла на запитання громадян у прямому ефірі Сьогодні відбулася пряма лінія губернатора Югри Наталії Комарової в жителями регіону, які в прямому ефірі отримали відповіді на свої запитання.

    Детальніше...

Всі новини

Новини регіону

Нове на сайті

Все нове на сайті

Новости