Огляд моделі кросівок Adidas ZX Flux

Кросівки ZX Flux від Adidas спортсмени називають поверненням до витоків.

Подібна модель «правила балом» в кінці 80-х. Але кросівки старого і нинішнього покоління об'єднує хіба що дизайнерський підхід, в усьому іншому - новенькі ZX Flux обставили свій прототип за всіма параметрами.

Ніяких розтягувань і ударів

Кросівки Adidas ZX Flux по достоїнству оцінять спортсмени і люди, які починають свій день з пробіжки по парку або стадіону. Біг в кросівках подарує вам приємні відчуття і емоції.

Ці кросівки оснащені поліуретановими вставками по краях і пластикової стабілізаційної вкладкою - ззаду. Ризик отримати травму під час бігу мінімальний.

На особливу увагу заслуговує підошва кросівок. Вона виготовлена ​​з урахуванням двох технологій Адідас Торшн і Адідас Ева. Ця комбінація зробила підошву легкої, податливою, пружною і зносостійкої. Ви можете не сумніватися в тому, що кросівки прослужать вам протягом 2-3 років. При цьому знижувати інтенсивність спортивних занять зовсім необов'язково.

Стиль і відмінну якість

Кросівки Adidas ZX Flux - рідкісний виняток із правил. Вони поєднують в собі чудовий стиль і приголомшливе якість.

У них ви будете почувати себе привабливо, впевнено, і не переживати через те, що після стрибка або швидкого бігу кросівки вийшли з ладу. Кросівки Adidas ZX Flux витримають будь-які випробування.

демократична ціна

Ще один аспект, який сподобається покупцям - прийнятна ціна кросівок. сьогодні придбати zx flux України можна за 1100 - 1500 грн. Це на порядок нижче, ніж покупка кросівок від інших світових брендів.

Купівля кросівок від Adidas по кишені споживачам із середнім рівнем доходів.

Хто оцінить кросівки Adidas ZX Flux гідно?

Ці кросівки - подарунок для спортсменів і людей, які ведуть активний спосіб життя. Але часом, щоб одягнути кросівки привід ні до чого.

Чергове дітище від компанії Adidas легко впишеться в гардероб людей, які вважають за краще стильно і красиво одягатися. Ці кросівки прекрасно поєднуються з джинсами, лосинами, шортами і бриджами. Завдяки комфортного та стильного взуття прогулянка за кавою або піцою перетвориться в захоплюючу пригоду - в нових кросівках ви будете ковзати по дорозі і милуватися неперевершеним виглядом в відображенні вітрин.

Купуйте стильні кросівки Adidas ZX Flux - подаруйте легкість руху і комфорт під час бігу!

сподобалося, не сподобалося

Новости