Огляд найпопулярніших моделей бігових кросівок Найк Аїр Макс (Nike Air Max)

Історія знаменитої сьогодні компанії Найк почалася в 1964 році, коли студент економічного факультету і спортсмен, який захоплюється бігом, Філ Найт знайшов альтернативу дорогим кросівок від Адідас. Заповзятливий американець став замовляти партії спортивного взуття в Азії і успішно продавати їх на американському ринку. Спочатку Філ продавав кросівки прямо з власного фургона і представляв свою компанію під назвою Blue Ribbon Sports. Найменування бренду Найк стало застосовуватися тільки з 1965 року і уособлює собою ім'я грецької богині Ніки.

Найменування бренду Найк стало застосовуватися тільки з 1965 року і уособлює собою ім'я грецької богині Ніки

Офіційно торгова марка була перейменована в 1981 р, коли вже була досить популярна в Америці. Сьогодні Найк кросівки Аїр Макс успішно продаються в усьому світі. Зміст [Приховати] Max Air - візитна картка бренду Найк кросівки Аїр Макс - відомі моделі і їх специфіка Nike Air Max 87 Кросівки Nike Air Max 90 Nike Air Max 90 VT Nike Air Max 90 Leather Nike Air Max 95 Nike Air Max 1 Ultra Moire Nike Air Max 2015 Max Air - візитна картка бренду Бігові кросівки Найк Аїр Макс принесли виробникові всесвітню популярність і заслужене визнання в світі професійного спорту. Їх технологічною особливістю є унікальна за своєю конструкцією рельєфна підошва з подушками, наповненими стиснутим повітрям. Спочатку технологічна новинка бренду не була сприйнята широкою публікою і оцінена відповідним чином. Дизайнери Найк вірили в успіх своєї ідеї і активно просували нову технологію в маси, популяризуючи амортизирующую підошву. Nike Air Max Щоб завоювати інтерес покупців, розробники Найк прийняли рішення капсулу зі стисненим повітрям - головну «фішку» колекції зробити доступною для огляду. Якщо раніше вона була прихована в підошві, то в нових дизайнах кросівок покупці могли її бачити.

Грамотний рекламний хід дозволив колекції стати швидко популярною. Користувачі оцінили комфорт кросівок цієї серії і стали активно їх купувати. Зіграла роль і масштабна рекламна акція з музичним супроводом від легендарних Beatles. Найк кросівки Аїр Макс - відомі моделі і їх специфіка Сьогодні серія нараховує десятки ефектних і оригінальних моделей, що відрізняються по конструкції і стилю. Nike Air Max 87 Nike Air Max 87 - стали першою серією бренду, в яких розробники використовували інтегрований в підошву в області п'яти балон зі стисненим повітрям. Дане конструкторське рішення дозволило збільшити амортизаційні властивості взуття і зробити її більш комфортною для спортсменів. Підошва з м'якої піни і підкладки на основі поліуретану в Nike Air Max 87 компенсують ударну навантаження, забезпечують хороше зчеплення з поверхнею. Ці властивості даної спортивного взуття швидко зробили її популярною в середовищі професійних спортсменів на бігових доріжках. Завдяки Nike Air Max 87 спортсмени менше стомлювалися на тренуваннях і демонстрували кращі результати. Кросівки Nike Air Max Верх Nike Air Max 87 виготовлений з текстилю, тому серія відмінно підходить для теплої пори року.

Прагнучи якомога швидше завоювати визнання у широкого кола покупців, Найк колекцію Nike Air Max 87 випустив як з моделями в класичних відтінках, так і в яскравих кольорах, що привертають увагу. Серія стала основою для появи революційно нового взуття, яка не має аналогів у інших брендів. Nike Air Max 87 зустріти в продажу сьогодні складно, більш популярна модифікація 90-х років. Кросівки Nike Air Max 90 Кросівки Nike Air Max 90 - модель-бестселер, яка була створена в 1990 році, в Європі вона стала популярна лише з 2000. За основу серії обрана натуральна шкіра і замша. У колекції представлені універсальні чоловічі і жіночі моделі. Капсула з повітрям оточена ефектною декоративної оправою. Кросівки Nike Air Max 90 - це яскраві колірні рішення, зручна анатомічна устілка, що гарантує комфортне розташування стопи під час фізичних навантажень. У даній серії упор зроблений на безпеку: підошва блокує наслідки від можливих ударів, неразвязивающіеся шнурки з системою щільної фіксації ноги. Кросівки Nike Nike Air Max 90 VT кросівки Аїр Макс 90 активно продаються і сьогодні, незважаючи на регулярно випускаються новинки. Продовженням серії стали Nike Air Max 90 VT, що відрізняються від основної колекції невеликими змінами в дизайні. Nike Air Max 90 VT виготовлені із замші, відрізняються підвищеним комфортом, за рахунок товстої підошви візуально збільшують зріст. В каталозі Найк є як однотонні класичні варіанти для любителів класики від Найк, так і стильні кольорові інтерпретації в актуальних кольорах. Nike Air Max 90 VT - це продовження серії зручних, легких і комфортних для занять спортом кросівок. Більшість Nike Air Max 90 VT мають білу підошву, за рахунок чого створюється ефект контрасту білосніжною високою основи і яскравого верху.

Виробники позиціонують серію Nike Air Max 90 VT як кращий вибір для бігу. Дана взуття забезпечує максимальний комфорт під час занять спортом. Nike Air Max 90 VT - це рішення, яке за рахунок стилю оцінять і люди, які віддають перевагу спортивному стилю одягу. Nike Air Max 90 VT по праву вважається однією з найбільш продаваних серій Найка. Nike Air Max Nike Air Max 90 Leather Ця колекція також заслуговує вашої уваги. Стильний варіант з шкіряним верхом, який відповідає всім вимогам безпеки. У підошві кросівок передбачені спеціальні жолоби для додаткової гнучкості. Повітряна подушка в області п'яти забезпечує ідеальну амортизацію. Красива зовні, акуратна, універсальна серія для прогулянок або занять спортом. Якісне пошиття. Nike Nike Air Max 95 В колекції Nike Air Max 95 втілилися сміливі дизайнерські рішення Серджіо Лозано. Дизайнер запропонував несподіване використання жовтого відтінку в спортивному взутті. Лозано хотів випустити яскраву, несхожу на інші колекції і йому це вдалося. Крім візуального відмінності Nike Air Max 95 значно відрізняються і в конструкторському відношенні. У них повітряні капсули розташовані не тільки в області п'яти (класичне положення), але і в передній частині. За рахунок цього забезпечується комфорт під час носіння, який зберігається тривалий час. Взуття відмінно підходить для тривалих подорожей. Nike Air Max 95 - вибір для сміливих і креативних особистостей, які цінують незвичайний дизайн і несподівані рішення в плані колірних акцентів.

Кросівки Nike Air Max 1 Ultra Moire Nike Air Max 1 Ultra Moire - ще одне стильне рішення від компанії для тих, хто цінує функціональність спортивного взуття, але і критично підходить до її стилю. Nike Air Max 1 Ultra Moire - це чорно-біла класика, сучасна безшовне з'єднання елементів для додаткового комфорту, міцна, зносостійка підошва, оригінальне використання в дизайні світловідбивних вставок. На базі Nike Air Max 1 Ultra Moire реалізована технологія 100% захисту взуття від вологи. Це дозволяє використовувати її в будь-який час року. Практичність Nike Air Max 1 Ultra Moire пояснюється тим, що дані кросівки ідеально поєднуються з іншими елементами образу через універсальної кольорової гами. Це гідний вибір для комфортного відпочинку і плідних тренувань або професійних занять в залі, на відкритих майданчиках - будь-якій місцевості і будь-яких погодних умовах. Ефектне втілення сучасних трендів в повноцінної спортивного взуття. Найк кросівки аїр макс Nike Air Max 2015 Компанія постійно вдосконалює модельний ряд, пропонуючи покупцям новинки, безумовно заслуговують на увагу.

Nike Air Max 2015 - колекція, в якій конструктори вирішили не обмежуватися повітряної капсулою в окремій частині стопи і зробили з неї своєрідну повітряну «подушку», що забезпечує ідеальну амортизацію і грамотну захист від травм при заняттях спортом. Каталог Nike Air Max 2015 об'єднує моделі в футуристичному стилі. Це оригінальні колірні рішення з комбінаціями з декількох відтінків, щільна посадка за рахунок фірмової системи «неразвязивающіхся шнурків», дихаючий матеріал верху (в Nike Air Max 2015 використаний матеріал Engineered Mesh - міцний і довговічний, добре пропускає повітря склад).

Оскільки колекція вийшла не так давно пара кросівок Nike Air Max 2015 стоять на порядок вище, ніж багато моделей тих же Reebook або Puma.

Купити ж кросівки ви можете на сайті http://nike-air-max-95.ru/black-chernie , На якому ви знайдете все моделі описані вище.

джерело: http://style4man.com/moda-stil/sportswear/nike-krossovki-air-max.html

Новости