Огляд xDuoo XQ-23. Пост про хороше звуці.

  1. Технічні параметри ресивера xDuoo:

зовсім недавно була тема про цифровий звук від XDUOO, а також цікава добірка недорогих навушників від Томтоп'а.

Продовжую огляди аудіопристроїв цього виробника, сьогодні розповім про бездротової приймач XQ-23 , Який дозволяє використовувати будь-які провідні навушники спільно з Bluetooth.

Продовжую огляди аудіопристроїв цього виробника, сьогодні розповім   про бездротової приймач XQ-23   , Який дозволяє використовувати будь-які провідні навушники спільно з Bluetooth

Герой сьогоднішнього огляду - xDuoo XQ-23 - це маленький bluetooth-приймач в металевому корпусі, який дозволить без будь-яких проблем підключити ваші улюблені дротяні навушники в смартфону по bluetooth. У пристрої є невеликий акумулятор (~ 200 мАг), ресивер бездротового підключення (з протоколами BT4.1 і з підтримкою технології передачі APT-X).

Головний плюс пристрою - його універсальність, тепер немає проблем у виборі бездротових навушників - досить використовувати xDuoo XQ-23 з будь-якими обраними дротяними навушниками.

Купити xDuoo XQ-23 $ 39.99 з купоном XDUXQ8W

Його відмінні риси - наявність ЦАП і підсилювача для навушників WM8955, а також сучасного ресивера на чіпі CSR8670 (з підтримкою APT-X). Даний ресивер забезпечує краще звучання з наявних в подібних мобільних пристроїв бюджетної категорії і підходить як для дротових навушників, так і в якості ресивера аудіосигналу для активних колонок, музичних центрів, автомагнітол та так далі.

Технічні параметри ресивера xDuoo:

  • Brand: xDuoo
  • Model: XQ-23
  • Type: Bluetooth audio reciever
  • BT Version: V4.1
  • BT Audio Coding: SBC, MP3, AAC, apt-X
  • Distortion: <0.01%
  • SNR: ≥95dB
  • Adaption Impedance: 16-100Ω
  • Battery Capacity: 3.7V, 180mAh
  • Palyback Time: ≥5H
  • Charging time: <1H
  • Main Item Size: 7.5 x 3.1 x 1.1cm
  • Main Item Weight: 28g
  • Package Size: 13.5 x 10.0 x 4.2cm
  • Package Weight: 190g

Ресивер xDuoo XQ-23 продається в упаковці, яку можна назвати подарунковій - це стильна і сувора чорна коробка. В комплекті більше нічого немає. Зарядний провід підходить від будь-якого смартфона з MicroUSB.

Зарядний провід підходить від будь-якого смартфона з MicroUSB

Зовнішній вигляд ресивера xDuoo XQ-23.

Пристрій являє собою невеликий овальний приймач в металевому корпусі (фрезерований алюміній, навіть перемикач On / Off металевий) з кільцем під шнурок.

На нижній половині присутні клавіші управління гучністю і відтворенням. Клавіші дозволяють передавати на смартфон сигнали перемикання композицій або зміни рівня гучності, так само є клавіша паузи / відтворення, яка за сумісництвом відповідає за відповідь на дзвінки.

Також передбачено отвір для вбудованого мікрофона - за допомогою xDuoo XQ-23 можна здійснювати дзвінки через Bluetooth. Вхід для навушників розташований на нижній межі (гніздо 3.5 мм), підходять будь-які навушники з опором в діапазоні від 16 до 100 Ом.

Індикатор розташований на внутрішньому кільці корпусу, просвічується через прозору вставку. передбачено кілька кольорів індикації. Залежно від режиму кольору змінюються (наприклад, при очікуванні підключення черех BT пристрій блимає синім кольором).

Підключення до смартфону просте і не має на увазі будь-яких складнощів.

Для початку робимо пошук пристроїв з включеним Bluetooth, підтверджуємо спаровування з XQ-23.

Для початку робимо пошук пристроїв з включеним Bluetooth, підтверджуємо спаровування з XQ-23

При необхідності, можна виконати налаштування профілю пристрою. На скріншотах нижче представлена ​​типова щоб зробити режим для здійснення дзвінків. Якщо у вас є окрема гарнітура, або ви не бажаєте приймати дзвінки через XQ-23, то слід вимкнути аудіопрофіль. Даний спосіб підходить при одночасному використанні гарнітури і ресивера на одному смартфоні.

Виконав розбирання пристрою.

Зверніть увагу на якість виготовлення плати ресивера, а також на компоненти, що забезпечують чисте звучання.

Ресивер XDUOO XQ-23 використовує спеціальний якісний ЦАП WM8955 (DAC Decoder chip) для виведення сигналу на навушники.

Від себе додам - ​​ресивер XDUOO XQ-23 грає на стільки добре, що соромно використовувати з ним дешеві навушники. Рекомендую вибрати непогані провідні навушники, які можуть розкрити повноту звучання пристрою. Зверніть увагу на підтримку технології APT-X: ресивер XDUOO XQ-23: не всі смартфони вміють це робити «з коробки». іноді потрібно перепрошивка і настройка смартфона. Також, при використанні спільно з комп'ютером або ноутбуком вибирайте адаптер з підтримкою APT-X.

Звук виходить більш насиченим і багатшим за рахунок використання окремого ЦАП. Порівнював з наявними ресиверами від інших брендів. Зазначу наявність регулювання гучності, яка, часто, відсутня у інших подібних ресивером.

Навіть, якщо APT-X відсутня, завжди є можливість насолодитися звучанням хороших дротових навушників через сучасні протоколи Bluetooth 4.1. У будь-якому випадку, в залежності від інтенсивності прослуховування, XQ-23 забезпечує роботу від 4 до 6 годин безперервно. Заряджається невеликим струмом (0.2A) приблизно за 50-60 хвилин. Ємність батареї по тестеру - трохи більше 200 мАг, заявлено 180 мАг.

Ємність батареї по тестеру - трохи більше 200 мАг, заявлено 180 мАг

Пристрій виявився цікаве, з незвичайним дизайном. Батарея достатньої ємності і металевий корпус обіцяють довгу роботу. Наявність мікрофона і клавіш управління підвищують ергономіку використання пристрою в цілому. Можна сміливо рекомендувати XDUOO XQ-23 як для любителів хорошого звуку, так і в подарунок близькій людині / другові / меломанові.

На модель X-23 зараз діє купон XDUXQ8W на знижку $ 8. Підсумкова ціна $ 39.99

Новости