Огляд зарядних пристроїв на сонячних батареях

Світова спільнота з кожним роком все більше обеспокоивает екологічним станом нашої планети. І це призвело до виникнення технологій використання альтернативних джерел енергії, одним з найбільш значущих серед яких є сонячне випромінювання. І якщо побудувати дійсно ефективний автомобіль або будинок, що перетворює сонячне проміння на електрику, досить проблематично, то створити компактне зарядний пристрій на сонячних батареях не так вже й складно.

зарядний пристрій на сонячних батареях

Чим хороша така портативна сонячна батарея ? В першу чергу це ваша повна свобода від електромереж - тепер вам достатньо просто тримати зарядний пристрій на сонячних батареях під прямими променями світла, і через певний час ви зможете зарядити від нього свій мобільник, смартфон, або планшет. Таке рішення просто незамінне в тривалих поїздках, походах або при проживанні на дачі. І при цьому варто не забувати, що користуючись такою зарядкою, ви дійсно допомагаєте зменшити негативний вплив на екологію планети.

І при цьому варто не забувати, що користуючись такою зарядкою, ви дійсно допомагаєте зменшити негативний вплив на екологію планети

Як ви розумієте, виробництво і реалізація таких пристроїв, це досить прибуткова справа. Тому сучасний ринок буквально переповнений різноманітними зарядними пристроями, які пропонують як маловідомі китайські контори, так і виробники з гучними світовими іменами.

Тому сучасний ринок буквально переповнений різноманітними зарядними пристроями, які пропонують як маловідомі китайські контори, так і виробники з гучними світовими іменами

Заплутатися в такому розмаїтті досить просто, особливо з огляду на ціновий діапазон, який коливається від 20 до 200 у.о. Для тих людей хто шукає не просто туристичні сонячні батареї , А хоче отримати стильне і надійне зарядний від сонця, ми підготували огляд найбільш цікавих пристроїв на ринку:

  • Лінія зарядок «Present Solar». Дані пристрої поєднують в собі функції сонячної батареї і звичайного акумулятора. Ви можете зарядити його як від сонця, так і через USBсоедіненіе з ноутбуком. Зарядка смартфона відбувається всього за 1-2 години. Особливою характерною рисою цього пристрою є стильний дизайн, завдяки якому «Present Solar» стане не просто зручним девайсом, а й органічною частиною вашого стилю. Є можливість вибрати одне з декількох колірних рішень.
  • Сонячна батарея туристична від Suntrica. Ця лінія девайсів унікальна тим, що всі моделі мають гнучкий корпус, прекрасно переносить випадкові механічні дії. Прекрасний вибір для туристів, які не бажають при випадковому падінні позбутися зарядки. Акумулятор можна зарядити від сонця або через USB роз'єм.
  • Сонячна батарея для iphone «Eton Mobius iPhone». Цей пристрій виконано у вигляді чохла для IPhone, на задній частині якого розташована монокристалічна панель сонячної батареї. Такий чохол практично вдвічі збільшує термін його служби, знижує ризик механічних пошкоджень і дозволяє дозаряда смартфон, поклавши його під сонячні промені.
  • «VoltaicSwitch». Ще один пристрій для зарядки гаджетів від Apple- тільки на цей раз вона створена у вигляді сумочки, в якій ви зможете зберігати і переносити девайс. У цій сумочки є зручна панель для доступу до дисплея і всім функціональних клавіш, завдяки чому можна користуватися мобільним пристроєм не перериваючи зарядки.
  • Віялова зарядка від сонця SolioClassic. Дивовижне зарядний пристрій, що складається з трьох овальних батарей, які буде розкрито на зразок віяла. Даний девайс відрізняється високою універсальністю - він сумісний з 3200 різними мобільними пристроями. Акумулятор тримає заряд близько року, і завдяки наявності трьох сонячних панелей, «SolioClassic» може позмагатися за паливною ефективністю зі стаціонарними зарядними пристроями.

Як бачите, на сучасному ринку є багато ефективних зарядних пристроїв, деякі з яких ви зможете знайти на нашому сайті.

[Shop_dd url = 'http: //www.digitec.ru/index.php? Route = product% 2Fsearch & web = 0 & searchid = 2012230 & text = Present + Solar' limit = '4'] [/ shop_dd]

Php?

Новости