Огляд Sennheiser CX 7.00BT In-Ear Wireless

  1. Технічні характеристики і особливості
  2. Упаковка і комплектація
  3. Особливості та зовнішній вигляд
  4. експлуатація
  5. висновок
  6. Кому підходять?
  7. плюси
  8. Коментарі:

Оскільки число шанувальників бездротової передачі аудіозвук безперервно зростає, Sennheiser не залишили цей факт і почали випускати в продаж різноманітні лінійки навушників, однією з яких є новинка CX 7.00BT In-Ear Wireless.

Існує безліч параметрів, що визначають вибір гарнітури:

  • рівень шуму і тиску,
  • якісний звук,
  • зрозуміле і зручне для використання меню,
  • термін автономної роботи самої батареї.

І все це німецькому виробникові вдалося поєднати в компактної моделі CX 7.00BT.

Технічні характеристики і особливості

У навушниках використовуються динамічні перетворювачі, які дозволяють мати частотну характеристику від 17 Гц до 21 кГц. Також використовується Bluetooth 4.1, який підтримує аудіокодеки apt-X і SBC. Для високоякісного звуку і чіткості без проводів гарнітура оснащена Qualcomm apt-X. Навушники можуть зберігати до восьми пристроїв Bluetooth в пам'яті для більш швидкого сполучення.

Вбудована бездротова можливість NFC дозволяє одночасно використовувати 2 пристрої (наприклад, телефон і ПК). Це дуже зручна функція, адже вона може допомогти одночасно слухати музику з ПК і приймати дзвінки на робочому місці. Завдяки можливостям NFC, пару CX 7.00BT з інтелектуальним пристроєм виконується автоматично так само просто, як і його підключення, чекати доводиться буквально 2-3 секунди.

Дана модель дозволяє не тільки швидко приєднуватися одночасно до двох пристроїв без затримки, але і вільно переміщувати голову в різні боки. Якість звучання при цьому ніяк не зміниться.

Незаперечною перевагою внутріканальних бездротових навушників Sennheiser CX 7.00BT In-Ear Wireless є наявність голосових підказок, які повідомляють про стан сполучення або низькою батареї.

Акумулятор Sennheiser CX 7.00BT має швидкий час зарядки - під час тесту мені вдалося зарядити його всього за 1,5 години на час використання до 10 годин. Заряд здійснюється через порт micro-USB в передній частині шийного ременя, або ж можна використовувати зовнішній адаптер живлення USB з вихідною потужністю 500 мА.

Інтегровані елементи управління (3 кнопки плюс кнопка харчування) досить повноцінні, що дає можливість дистанційного керування функціями, такими як:

  • Play,
  • Pause,
  • Track Skip,
  • Mute,
  • Voice Dial,
  • Redial,
  • Call Start / Stop.

Упаковка і комплектація

Зовнішня картонна коробка Sennheiser CX 7.00BT In-Ear Wireless прикрашена чорним кольором з синіми акцентами. На передній панелі зображені навушники з назвою продукту і девізом "Свобода без обмежень". На звороті - інформація про термін гарантії на два роки, а також основні характеристики. З боків - інформація про комплектації і функціональні можливості навушників.

Дно коробки можна витягнути після видалення двох клеять смужок. Усередині коробки Sennheiser пропонує наступні аксесуари:

  1. самі навушники CX 7.00BT In-Ear Wireless;
  2. зарядний USB-кабель довжиною 1,3 м;
  3. набір з 4 пар амбушур для вух (XS, S, M, L);
  4. чохол, в якому можна зберігати і переносити гарнітуру;
  5. листівка з багатомовним посібником по швидкому запуску і інструкціями з техніки безпеки;
  6. посібник для користувачів.

Особливості та зовнішній вигляд

Бездротові навушники типу "шийний пояс" є предметом спору для багатьох. Критики стверджують, що вони занадто громіздкі. Однак, це тільки так здається на перший погляд. Насправді вони майже невагомі. Вага навушників всього 48g, і я майже не відчував CX 7.00BT на шиї під час використання.

Відсутність проводів, що стирчать з сумки або кишені, дає можливість по-справжньому насолодитися улюбленою музикою, слухати кіно або базікати по телефону в ненапруженому стані. Адже не треба постійно тримати руку з телефоном у вуха.

Ергономічний корпус для навушників на CX 7.00BT нагадує Sennheiser CX 3.00, які також є популярною гарнітурою з відмінним звуком Hi-Fidelity. Вони прекрасно поміщаються в вухо, не викликаючи дискомфорт. Це дозволяє носити їх годинами.

Пластикова основа вушних вкладишів виготовлена ​​середнього розміру і оточена синім кільцем посередині з разюче відбиває і маленьким тисненим логотипом Sennheiser.

На передній панелі розташований срібний звуковий канал діаметром 4 мм з великим отвором, на якому можна легко приєднати чотири пари гумових пробок різного розміру. Його відкриття знаходиться безпосередньо над звуковим каналом і підтримується централізовано додатковим мостом. Тому немає ніякого ризику, що вони можуть випадково залишитися в вусі.

Кабель довжиною 25 см виведений з вушної частини знизу за допомогою надійного захисту.

Ремінець сконструйований так, що вузька задня частина злегка притиснута до шиї. Додаткове гумове покриття забезпечує м'який дотик. На лівій передній частині присутня білий логотип Sennheiser зовні і елементи управління, USB-порт на внутрішній стороні. Корпус збалансований і добре адаптований до ергономіки.

Багато гнучкі навушники з шийним ремінцем під час бігу або тренувань постійно переміщаються на шиї і випадають, що вимагає частого повторного їх фіксування. Але для Sennheiser CX 7.00BT In-Ear Wireless це не проблема, адже ремінець в них твердий і досить гнучкий. Як тільки я його намагаюся зігнути, він відразу повертається у вихідну форму. В результаті дана гарнітура відмінно підходить для більшості форм фізичних вправ.

За вартість 134 долара очікується, що CX 7.00 BT будуть виготовлені з використанням преміальних матеріалів, і Sennheiser тут не розчарував. Шийний ремінь виготовлений з жорсткого пластика, який може прийняти будь-яку форму без проблем. Кабелі - з гуми і не заплутуються, а навушники виконані з металу і якісного твердого пластика.

У порівнянні з преміальними шкіряним покриттям Nappa на Momentum, CX 7.00BT має більш просту пластикову обробку, але це, ймовірно, призначений для того, щоб зробити його більш відповідним для безпечного використання, наприклад, під час тренування. Міцні і легкі високоякісні матеріали роблять CX 7.00BT привабливими і в той же час міцними.

Навушники мають тільки 4 кнопки зліва від шийного ремінця:

  • центральну кнопку, щоб відтворювати / призупиняти музику,
  • кнопку живлення, яка також активує з'єднання Bluetooth,
  • регулятори гучності, які дозволяють припустити або повернутися до попереднього запису.

Простий світлодіод показує час, що залишився автономної роботи. Натиснувши один раз на кнопку харчування, можна активувати голосове повідомлення про те, який поточний статус батареї. В іншому випадку навушники будуть автоматично попереджати вас, коли рівень заряду батареї впаде до 2%.

Вушні вкладиші CX 7.00BT не тільки забезпечують відмінне ослаблення навколишнього шуму, але і ідеально підходять усім, не в останню чергу, тому, що ця гарнітура поставляється з адаптерами вуха в чотирьох різних розмірах. Таким чином, гарантується максимальний комфорт при носінні.

експлуатація

Підключення Sennheiser CX 7.00BT In-Ear Wireless здійснюється так само просто, як натискання кнопки живлення і очікування миготливого синього і червоного світла. Як тільки це буде зроблено, потрібно просто вибрати "CX 7.00BT" на пристрої. Після цього з'явиться прекрасний британський голос, який повідомить: "Підключений". Тепер за допомогою навушників можна повністю контролювати свої музичні та телефонні дзвінки.

Sennheiser CX 7.00 BT надає вербальні звукові підказки при включенні / виключенні і при підключенні до Bluetooth, що є величезною перевагою, адже деякі навушники просто роблять випадкові неспецифічні звукові сигнали і bloops.

Елементи управління на пульті - це все фізичні кнопки, встановлені на шийному ремінці поруч з мікрофоном. Це досить проста схема управління, яка дуже проста у використанні. Кожен елемент має класичну чітку форму, тому легко переміщатися по ним одним дотиком.

Я протестував пристрій і був досить вражений середніми і високими частотами. Від Женеви Жакузі до Р.Е.М. - потоковая динамічна музика звучала кристально чисто і не виходила з бас-відлунням.

У музиці особливо виділяються об'ємні баси. Максимальний обсяг звуку надзвичайно високий, і тільки на найвищому рівні помітний шум в висотах.

Прослуховування через apt-X на Fiio X7 було ще краще. По-перше, ясність неймовірна, а, по-друге, навіть гучність була трохи більше. Хоча навушники Sennheiser CX 7.00BT виразно призначені для використання зі смартфонами, у вас є виняткова можливість підключатися до комп'ютера або програвача Hi-Res і отримати дійсно приголомшливий звук.

висновок

Лінія CX існує вже давно, але Sennheiser зберіг все краще для даної моделі. Конструкція міцна, а елементи управління прості у використанні. Дизайн гарнітури простий і елегантний. Тут немає нічого зайвого. Розкішний чорний колір зі стильними синіми вставками забезпечує солідний і стильний вигляд.

Бездротові навушники CX 7.00BT дозволяють завжди бути на зв'язку, насолоджуючись улюбленою музикою з чітким, чистим звуком і поліпшеним басом. Все це забезпечується, завдяки вбудованій акустичної технології Sennheiser, Bluetooth 4.1 і Qualcomm apt-X ™ для істинного звуку Hi-Fi. Навушники мають широкий діапазон частот 17 Гц-21 000 Гц.

Кому підходять?

Ця гарнітура призначена для тих, хто веде мобільний спосіб життя, а також часто подорожує. Вона неодмінно порадує і тих, хто просто шукає відмінну музичну ясність і доступ до високоякісних звуковим телефонних дзвінків одним натисканням кнопки, і стане хорошим супутником під час повернення з навчання або роботи. CX 7.00BT найкраще підходять для більшості поп-жанрів і особливо добре працюють з електронною музикою.

Якщо ви можете звикнути до того, щоб мати додаткову смужку навколо шиї, CX7.00BT є гідний варіант для якісного звуку, особливо якщо ви не шанувальник музики з важкими ударними басами. Вони легкі і зручні з хорошим часом автономної роботи.

плюси

  1. Збалансований чистий звук.
  2. Наявність чотирьох варіантів вушних вкладишів, що дозволяє комфортно користуватися гарнітурою будь-якій людині від малого до великого.
  3. 10-годинний час автономної роботи.
  4. Якість збірки. Для створення моделі використані якісні матеріали.
  5. Простота використання.
  6. Можливість спокійно слухати музику на вулиці і не заважати нікому з навколишніх, а ті, в свою чергу, не будуть заважати вам.
  7. Бездротові дизайнерські навушники за мить синхронізуються з вашим пристроєм.
  8. Абсолютно зручні і не випадають з вух навіть під час тренувань. Тут важливо підібрати свій розмір силіконових амбушурів.
  9. Бездротовий зв'язок з мікрофоном.
  10. Хороший комфорт при носінні Sennheiser CX 7.00BT In-Ear Wireless (підходять для занять спортом).
  11. Можна використовувати як (OTG) USB-гарнітуру.
  12. Цікавий дизайн.

мінуси

  1. Чохол для зберігання і перенесення гарнітури не забезпечує великий захисту.
  2. Діапазон Bluetooth не дуже великий, але це навряд чи можна назвати величезним мінусом, оскільки мало хто далеко відходить від своїх пристроїв.
  3. Вартість гарнітури, оскільки далеко не кожен зможе її придбати. Однак, тут важливо брати до уваги співвідношення ціни і якості.

Де купити?

Бездротова гарнітура CX 7.00BT є однією з найрозумніших і приємних речей, які можна носити на шиї. Відчуйте на собі всі можливості легендарного звуку Sennheiser, завдяки підтримці Qualcomm apt-X ™. Покладайтеся на його гладкий, але надійний дизайн, щоб впоратися з проблемами мобільного способу життя.

А ми можемо представити Вам одну з кращих цін на бездротові навушники Sennheiser. Купити Sennheiser CX 7.00BT ви можете в нашому інтернет-магазині.

Коментарі:

Фільтр

Загальний рейтинг (0)

  • Загальний рейтинг (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)

Сортувати за:

найновіші

  • найновіші
  • останні
  • високий рейтинг
  • низький рейтинг
  • Найкорисніші

Нічого не знайдено

a: 0: {}

Дякуємо, Ваш відгук відправлений.

Написати відгук

Написання відгуку вимагає попередньої реєстрації на сайті

a: 39: {s: 18: "COMPONENT_TEMPLATE"; s: 6: "detail"; s: 12: "SHOW_REVIEWS"; s: 1: "Y"; s: 13: "SHOW_COMMENTS"; s: 1: " N "; s: 14:" SHOW_QUESTIONS "; s: 1:" Y "; s: 12:" FIRST_ACTIVE "; s: 1:" 1 "; s: 10:" MAX_RATING "; s: 1:" 5 " ; s: 21: "DEFAULT_RATING_ACTIVE"; s: 1: "3"; s: 13: "PRIMARY_COLOR"; s: 7: "# a76e6e"; s: 17: "BUTTON_BACKGROUND"; s: 7: "# 004B51" ; s: 16: "ADD_REVIEW_PLACE"; s: 1: "1"; s: 25: "REVIEWS_TEXTBOX_MAXLENGTH"; s: 3: "200"; s: 26: "COMMENTS_TEXTBOX_MAXLENGTH"; s: 3: "200"; s : 27: "QUESTIONS_TEXTBOX_MAXLENGTH"; s: 3: "200"; s: 12: "NOTICE_EMAIL"; s: 0: ""; s: 11: "INIT_JQUERY"; s: 1: "N"; s: 11: "DATE_FORMAT"; s: 5: "dmY"; s: 10: "ID_ELEMENT"; s: 5: "31699"; s: 10: "CACHE_TYPE"; s: 1: "N"; s: 10: "CACHE_TIME "; s: 4:" 3600 "; s: 19:" ~ COMPONENT_TEMPLATE "; s: 6:" detail "; s: 13:" ~ SHOW_REVIEWS "; s: 1:" Y "; s: 14:" ~ SHOW_COMMENTS "; s: 1:" N "; s: 15:" ~ SHOW_QUESTIONS "; s: 1:" Y "; s: 13:" ~ FIRST_ACTIVE "; s: 1:" 1 "; s: 11:" ~ MAX_RATING "; s: 1:" 5 "; s: 22:" ~ DEFAULT_RATING_ACTIVE "; s: 1:" 3 "; s: 14:" ~ PRIMARY_COLOR "; s: 7:" # a76e6e "; s: 18 : "~ BUTTON_BACKGROUND"; s: 7: "# 004B51"; s: 17: "~ ADD_REVIEW_PLACE"; s: 1: "1"; s: 26: "~ REVIEWS_TEXTBOX_MAXLENGTH"; s: 3: "200"; s: 27: "~ COMMENTS_TEXTBOX_MAXLENGTH"; s: 3: "200"; s: 28: "~ QUESTIONS_TEXTBOX_MAXLENGTH"; s: 3: "200"; s: 13: "~ NOTICE_EMAIL"; s: 0 : ""; s: 12: "~ INIT_JQUERY"; s: 1: "N"; s: 12: "~ DATE_FORMAT"; s: 5: "dmY"; s: 11: "~ ID_ELEMENT"; s: 5 : "31699"; s: 11: "~ CACHE_TYPE"; s: 1: "N"; s: 11: "~ CACHE_TIME"; s: 4: "3600"; s: 8: "TEMPLATE"; s: 13 : "detail-abtest";}

Кому підходять?
Де купити?

Новости