Огляд блузки-боді AREFEVA 5138

  1. типи виробів
  2. Стильна модель
  3. Якість пошиття, ціна
  4. висновки

Сучасні жіночі боді можуть стати невід'ємною частиною гардеробу дівчини, яка бажає виглядати стрункою, привабливою. Якщо до недавнього часу ці наряди служили переважно моделює нижньою білизною, то тепер вони можуть бути вже самостійними елементами образу. Різні моделі здатні замінити блузки або сорочки. Існує кілька різновидів цього елемента гардероба. Кожна з них відмінно підходить під конкретний випадок життя.

типи виробів

Перші боді з'явилися в 1950-х рр. Являли собою комбінацію майки і трусиків. Вироби були особливим фешн-елементом гардеробу. Популярність вони придбали в 1980-х рр., Коли яскраві моделі комбінувалися з обтягують легінсами. Після спаду популярності комбідрес використовувалися як нижня або моделює білизна. Зараз даний тип одягу знову входить в моду. Тепер це не просто вироби, якими можна замінити білизну, а вже самостійні елементи гардероба.

Існує кілька основних типів жіночих боді :

  • Нижня білизна - такі моделі можуть моделювати фігуру, злегка тягнучи її, коригуючи недоліки. Дуже добре підходять під вечірні сукні або облягаючі речі, які не можна носити зі звичними бюстгальтерами і трусиками. Вироби не мають швів, тому практично непомітні під тонкою, одягом, що облягає.
  • Спортивні моделі - прекрасно підходять для занять аеробікою, фітнесом, пілатесом, йогою та ін. Вони чудово повторюють форму тіла, дозволяють жінці вільно рухатися, виконуючи різні вправи.
  • Боді-блузки, -рубашкі - моделі, які підходять для повсякденного носіння. Можуть використовуватися як самостійні елементи вечірнього гардеробу. Є відмінною заміною звичним блуз, сорочок, футболок. Їх перевага полягає в тому, що вони акуратно облягають тіло. Немає ризику, що край сорочки вигляне з-під штанів або спідниці, з'являться небажані складки. Ви будете почувати себе комфортно, впевнено. Крім того, вони прекрасно сідають по фігурі, підкреслюючи її гідності. Подібні вироби особливо припадуть до душі дівчатам зі спортивною статурою.

Представлений тип одягу має свої незаперечні переваги. По-перше, її можна і потрібно носити без нижньої білизни. Багато моделей мають підтримують чашечки, що виключає необхідність надягати бюстгальтер. Якщо Ви переживаєте про особисту гігієну, підкладайте на ластку щоденну прокладку. Крім іншого, під вироби можна надягати еластичні колготки. Принцип турботи про гігієну при цьому той же. По-друге, вироби здатні відмінно моделювати фігуру, приховуючи її дрібні недоліки. По-третє, виключається можливість появи випадкових складок, додання образу неохайного вигляду (у випадку з боді-блузками).

По-третє, виключається можливість появи випадкових складок, додання образу неохайного вигляду (у випадку з боді-блузками)

Зрозуміло, не обійшлося і без недоліків. Головним з них може стати некомфортна носка на перших порах. Деякі жінки знаходять боді не настільки зручними, надмірно стесняющими руху. Але все це справа звички. Досить кілька разів надіти їх, щоб по достоїнству оцінити всі переваги, зрозуміти, що насправді вони дуже комфортні, зручні.

Стильна модель

Щоб придбай стильний привабливий наряд, зовсім не обов'язково звертатися до продукції європейських виробників. На вітчизняному ринку є бренд, який випускає високоякісні, а головне неймовірно сексуальні жіночі боді. Йдеться про торгову марку AREFEVA. Основне виробництво компанії розташоване в Києві. Магазини фірми знаходяться в різних містах України, Росії, а також країн Європи. Компанія випускає високоякісні товари, які шиються виключно з першокласної європейської тканини. Мають неймовірно привабливий, жіночний дизайн. Чудовим прикладом стильною блузки-боді є модель AREFEVA 5138.

Наряд виконаний в чорному кольорі. Він має оригінальну, неймовірно цікаву блузку, що переходила в зручні еластичні трусики. Поличка і спинка виконані напівпрозорими. Через них пікантно просвічується бюстгальтер. Виріб доповнено стильним коміром-стійкою. Воно декороване довгими рукавами з манжетами. Основна їх частина практично прозора. Вона доповнена ажурними вставками на кшталт тонких гілочок, крихітних листя. Манжети виконані більш щільними, як велика частина наряду. Вони оформлені застібкою на гудзики. Поличка по всій довжині також має застібку на гудзики золотистого кольору. Нижня частина моделі пошита в формі трусиків танга. Завдяки цьому і без того приваблива, вона виглядає ще більш сексуально, привабливо.

Завдяки цьому і без того приваблива, вона виглядає ще більш сексуально, привабливо

Виріб можна чудово комбінувати з елегантними брюками або спідницями. Воно відмінно підійде на роль елемента вечірнього гардеробу під час романтичної зустрічі або вечірки. Крім того, його, природно, можна використовувати як самостійний наряд при інтимній зустрічі з коханим. Таке боді чудово підкреслить достоїнства Вашої фігури, зробить Вас ще більш привабливою, бажаною.

Якість пошиття, ціна

Як і всі жіночі боді від фірми AREFEVA, представлена ​​модель пошита з високоякісної європейської тканини. Вона на 100% складається з поліестеру. Цей матеріал як не можна краще підходить для виготовлення даного виду продукції. Він відрізняється приголомшливим зручністю, комфортом в шкарпетці. Він приємний на дотик, відмінно підходить для шкіри. Тканина легко відпирається, швидко сохне. Вона відмінно пропускає повітря, дозволяючи тілу «дихати». Матеріал практично не мнеться. Завдяки цьому наряд завжди виглядає акуратно, привабливо. Він не обмежує руху, дозволяючи дівчині почувати себе впевнено, вільно.

При всіх перерахованих вище особливості - відмінній якості пошиття, стильному дизайні - виріб має цілком прийнятну вартість. Вона становить близько 1100 гривень. Дана ціна повністю відповідає якості виготовлення.

Дана ціна повністю відповідає якості виготовлення

висновки

Блузка-боди AREFEVA 5138 відмінно доповнить гардероб жінки, яка бажає виглядати привабливо, сексуально. Вона має стильний, оригінальний дизайн. Поличка і спинка виконані напівпрозорими. Крізь них зліг просвічується бюстгальтер. Довгі тонкі рукава доповнені ажурними вставками у вигляді гілочок. Наряд оформлений коміром-стійкою. Манжети рукавів, поличка по всій довжині мають застібку на гудзики позолоченого кольору. Сам наряд виконаний в стильному чорному тоні. Він прекрасно буде поєднуватися з елегантними спідницями, брюками.

Виріб має відмінну якість виготовлення. Воно пошито з першокласної європейської тканини. Наряд відрізняється прекрасною практичністю, зручністю шкарпетки.

При це модель має цілком доступну вартість близько 1100 гривень. А докладніше ознайомитися з її характеристиками Ви можете за посиланням http://rozetka.com.ua/aref_4823075015818/p5511681/ .

Новости