Огляд Бокс мода eVic-VTC Mini 75W Kit від Joyetech. магазин Esig.net.ua

ЦІНА на eVic-VTC Mini 75W Kit

Сьогодні у нас на огляді бокс мод evic-VTC Mini 75W Kit від компанії Joyetech. Новинка з'явилася у відкритому продажі в кінці 2015 року та вже встигла набути досить широку популярність серед вейрперов. Бокс складається з комплекту елементів живлення eVic-VTС Mini 75W і атомайзера EGO one Mega.

Для початку розглянемо, що ж входить в комплект поставки.
1. Боксмод Joyetech eVic VTC mini - 1 шт.
2. Атомайзер Joyetech eGo One Mega - 1 шт.
3. Титановий випарник 0,4 Ом - 1 шт.
4. Нікелевий випарник 0,2 Ом - 1 шт
5. USB / micro USB Кабель для зарядки - 1 шт
6. Інструкція - 1 шт
7. Упаковка - 1 шт

Для використання мода додатково необхідно придбати батарею формату 18650, так як в комплект поставки вона не входить.
Всі елементи надійно упаковані, батарейний блок знаходиться в ванні, що оберігає його від пошкоджень при транспортуванні.
На зовнішньому вигляді зупинятися не будемо, так як все зрозуміло з фотографій, за технічними характеристиками:
- Вага: 118г
- Вага комплекту: 405г
- Батарея: 1х18650 (в комлект не входить)
- Розмір: 38,2 x 22 x 139мм
- Розмір упаковки: 150 x110x70мм

При складанні бокс мода проблем не виникає, все елементи підігнані точно, намагнічена кришка тримається міцно і мимоволі не відкриється. З одного боку на бічній кришці надруковано назву моделі e Vic-VTC Mini, з іншого боку логотип і назву компанії Joyetech.

Перейдемо до особливостей комплекту елементів живлення Joyetech eVic-VTC Mini .
Реалізовано п'ять режимів роботи (V 2.0): режим мехмода (Bypass), варіватт (VW), термоконтроль на нікелі і титані (VT-Ni і VT-Ti), термоконтроль на нержавійці (VT-SS). У режимах VT-Ni, VT-Ti, VT-SS можна змінювати температуру нагрівання спіралі головки атомайзера в діапазоні 100-315 ° С (200-600? F) і регулювати потужність в межах 1-75W. При роботі спіраль з титану, нікелю або нержавіючої сталі змінює опір, плата боксмода відчуває зміни і автоматично підтримує задану температуру. Завдяки цьому ширяння відбувається комфортно, спіраль головки атомайзера не перегрівається і зберігається довше, крім того акумулятора вистачає на довше.

У режимі Bypass ми отримуємо безпечний мехмод, потужність якого обмежується лише характеристиками акумулятора. Користуючись Joyetech eVic-VTC Mini в режимі мехмода не варто забувати, що розряд батареї буде відбуватися швидше.
У режимі VW ми традиційно можемо використовувати спіралі випарника з Кантана або ніхрому. Потужність регулюється в діапазоні 1-75W, опір головки атомайзера 0,1-3,5 Ом.

Невеликий дисплей на практиці виявився досить інформативним і відображає інформацію про обраний режим, температурі, потужності, опір, заряді акумулятора і кількості виконаних затяжок.

В якості джерела живлення використовується акумулятор формату 18650 (необхідно купити окремо). Кришка захисту акумулятора має магнітне кріплення, захищаючи від мимовільного відкриття, в той же час при заміні акумулятора проблем не виникає. Необхідно використовувати джерело живлення з високим струмом віддачі (більш 20А).

Бокс мод Joyetech e V ic- VTC Mini має вражаючу систему захисту, наприклад від сильного розряду, короткого замикання, перегріву, низького опору випарника, автоматична відсічення відбувається через 10с натискання на кнопку «Fire».

Зарядка акумулятора відбувається через вбудований micro-USB роз'єм, розташований на лицьовій стороні мода. Через цей же роз'єм виконується перепрошивка пристрою. Реалізована можливість ширяння під час підзарядки - так звана функція Passthrough.

Мод володіє практично універсальним 510-м коннектором, виконаним зі сталі, плюсової контакт якого латунний і підпружинений.

eVic-VTC Mini випускається в трьох кольорах (білий, чорний, бірюзовий), має матову поверхню, відмінно сидить в руці, що дозволяє носити його з собою і щодня використовувати, не відчуваючи якогось дискомфорту.

eVic-VTC Mini випускається в трьох кольорах (білий, чорний, бірюзовий), має матову поверхню, відмінно сидить в руці, що дозволяє носити його з собою і щодня використовувати, не відчуваючи якогось дискомфорту

Кнопки мода злегка випирають і мають приємний, м'яким натисканням. Для включення / виключення пристрою, традиційно 5 раз натискаємо кнопку «Fire». Для входу в меню тиснемо «Fire» 3 рази. Навігація виконується двома невеликими круглими кнопками, які знаходяться під екраном. Лівою кнопкою міняємо пункт меню, правою - значення обраного пункту. Обраний пункт на екрані відображається миготінням. Одночасно натиснувши ліву та праву кнопки регулювання заблокують, щоб уникнути випадкового зміни налаштувань. Одночасним натисканням лівої кнопки і кнопки «Fire» ми перейдемо в Stealth режим, в якому під час польоту екран не включається, що дозволяє знизити витрату заряду акумулятора. Затиснувши в вимкненому стані кнопки вліво-вправо отримаємо переворот екрану, а затиснувши ліву кнопку і «Fire» - відобразиться заряд батареї в вольтах, 20 раз натискаючи на кнопку «Fire» - побачимо версію прошивки.

Пару слів про атомайзери який стоїть на Joyetech eGo One Mega . Вражаючий обсяг кліромайзера 4мл дозволяє парити без дозаправки досить довго. З трьох сторін кліромайзера знаходяться довгасті прозорі віконця, які дозволяють відстежувати рівень рідини для електронних сигарет.

У комплект входить дві головки атомайзера на титані 0,4 Ом і на нікелі опором 0,2 Ом. Такі сабомние випарники дозволяють отримувати досить густа пара і яскравий насичений смак.

Крім того, в режимі варіватта можна використовувати не обслуговуються випарники CL і обслуговуються CLR з опором 0,5 або 1,0 Ом, що істотно розширює можливості його використання.

Завдяки комбінованій конструкції Дріп типу, в якому зовнішня частина виконана з нерж. стали, а внутрішня з термостійкого пластика, зовнішня частина не нагрівається, що дозволяє комфортно парити довгий час.

Для регулювання інтенсивності затяжки eGo One Mega оснащений поворотним кільцем, яке регулює подачу повітря. Для максимальної кількості пара отвори необхідно відкрити.
Атомайзер виконаний з нерж. стали і відповідає кольору комплекту елементів живлення.

Отже, підбиваючи підсумки, за більш ніж місяць активного використання істотних недоліків в роботі Joyetech eVic-VTC Mini в парі з eGo One Mega помічено не було. Мод легко налаштовується і дозволяє отримувати пар необхідної консистенції. На пристрої візуально практично відсутні сліди використання при тому, що переносився без чохла. Це говорить про високу якість покриття. Невеликі розміри і вага дають можливість тягати мод з собою, не відчуваючи якогось дискомфорту, а потужної батареї вистачає більш ніж на день.

Купити Joyetech eVic-VTC Mini можна цілодобово в Інтернет-магазині esig.net.ua , Просто оформивши замовлення на сайті, або зателефонувавши нашому менеджеру.

Новости