ОГЛЯД водонепроникний бокс для смартфонів

  1. Більшість дайверів люблять робити підводні знімки, Селфі, фотографувати своїх бадді. Але якщо підходящої...
  2. .
  3. .

Більшість дайверів люблять робити підводні знімки, Селфі, фотографувати своїх бадді. Але якщо підходящої камери немає (або бокс до неї відсутній), а так хочеться закарбувати відмінну Нирялка? Вихід підійде тим, у кого є смартфони.

Уже кілька років багато фотолюбителі користуються недорогими водонепроникними боксами для смартфонів, щоб робити чудові підводні знімки на різній глибині. Існують прості водонепроникні чохли, які вбережуть улюблений смартфон від бризок і дощу; більш щільні захисні чохли, які дозволяють занурюватися на кілька метрів (але їх гідності сумнівні), а також міцні герметичні бокси, що витримують значні глибини. Найпопулярнішими моделями є такі:

Водонепроникний аквабокс SS-G призначений для підводної зйомки смартфонами Samsung Galaxy S3 і S4 Водонепроникний аквабокс SS-G призначений для підводної зйомки смартфонами Samsung Galaxy S3 і S4. За запевненням Seashell, його герметичність гарантується до 40 метрів. Спеціальне антиблікове скло дозволяє робити якісні підводні фотографії та відео. Зручне розташування кнопок дозволяє легко керувати меню смартфона, а шнурок під зап'ястя не дасть його втратити.

Модель SS-G (для S3 і S4) трохи більше моделі SS-I (розрахованої на iPhone 3, 3g, 4, 4s) і SS-i5 (призначеної для IPhone 5, 5S і 5C), але це не робить її незручною. Завдяки продуманій конструкції збільшений кут огляду, і також виробник обіцяє впровадити нові ширококутні лінзи, що зробить зйомку ще цікавіше.

Вага боксу SS-G (318 г), розміри (171 x 96 x 35 мм) і його обсяг (450 см³) спеціально розраховані для досягнення нейтральної плавучості в воді при наявності всередині пристрою. Функція «моментальних знімків» дозволить швидко відобразити пропливаючого повз морського мешканця підводного світу, а безперервна фотозйомка не пропустить кращий кадр. Кольорові варіанти боксу - жовтий, синій, чорний, червоний.

Ціна SS-G - ок. $ 75, SS-i - ок. $ 70, SS-i - ок. $ 140.

.

Цей герметичний аквабокс розрахований на смартфони iPhone 4 / 4S. Він має чотири кнопки і дозволить знімати фото і відео на глибинах, що не перевищують 40 метрів. Об'єктив виготовлений з оптичного скла, що забезпечує якість фотографій. Підводний бокс має вбудований черевик, завдяки якому його можна закріпити на платформі.

Колір корпусу представлений в шести варіантах: чорний, білий, зелений, синій, помаранчевий, пурпуровий. Опціонально бокс можна доукомплектувати ширококутного лінзою, краcним фільтром і майданчиком для кріплення світла.

Ціна - ок. $ 110

.

Цей підводний чохол створений спеціально для зйомок фото і відео на смартфон iPhone 5. З ним можна занурюватися на глибину до 56 метрів. Об'єктив - оптичне скло, завдяки якому фотографії та відео виходять якісними. До цього боксу, як і до інших моделей від цього виробника, можна докупити широкоугольную лінзу, краcний фільтр і майданчик для кріплення світла. Таким чином, підводні знімки, зроблені на iPhone 5, будуть ще більш якісними і красивими.

Ціна - ок. $ 140

.

Бокс для смартфонів Samsung S4 також розрахований на його використання на глибинах до 56 метрів. Як і в попередніх моделях, його корпус прозорий з передньої сторони, непрозорий з задньої і має вставку з оптичного скла для об'єктива. На лівому боці розташовано кріплення для штатива або платформи. З ширококутного лінзою і червоним фільтром фото, зроблені на глибині, там, де втрачається світло, вийдуть максимально наближеними до реальної картини.

Ціна - ок. $ 150

.

Nauticam - одна з компаній-лідерів на ринку приладів для фото-і відеозйомки. Звичайно ж, вона не могла пройти повз сегмента підводних боксів і розробила модель, яка підходить для iPhone 4 / 4s / 5 / 5c / 5s. Цей бокс блакитного кольору витримує занурення до 50 метрів, має пластикову задню кришку і прозору передню з кнопками управління меню і герметичним клапаном, відкриває і закриває бокс.

Ціна - ок. $ 190

.

джерело: DiveInfo

.

.

.

Але якщо підходящої камери немає (або бокс до неї відсутній), а так хочеться закарбувати відмінну Нирялка?

Новости