Огляд дитячої осіннього взуття

  1. Сезон водонепроникного взуття
  2. Різноманітність взуття на осінь
  3. кросівки
  4. Сліпони
  5. черевики
  6. туфлі
  7. мокасини
  8. Правила вибору осінньої дитячого взуття
  9. Текстиль
  10. шкіра
  11. нубук
  12. мембрана
  13. Де купити осіннє взуття для дітей

У наших широтах літнє тепло не затримується надовго, а значить, з початком перших холодів пора замислюватися про зміну гардероба У наших широтах літнє тепло не затримується надовго, а значить, з початком перших холодів пора замислюватися про зміну гардероба. Одним з найважливіших елементів дитячого осіннього гардероба є правильна взуття. Але для багатьох покупців вибір оптимальної моделі навіть для себе є досить непростим завданням, а що тоді говорити про осіннього взуття для дітей! Головна складність вибору полягає в тому, що осінь - дуже примхливий сезон: вранці тумани, вдень ще досить тепло, а під вечір може початися проливний дощ. Ось і спробуй вгадай, яке взуття підійде, щоб ні холодно, ні жарко, ну і звичайно, щоб в разі дощу не промокли ноги. Не будемо заперечувати: завдання не з легких, але у фахівців інтернет-магазину Theo Leo, як завжди, є парочка підказок, з якими вирішуються всі взуттєві дилеми.

Сезон водонепроникного взуття

Осінь в наших кліматичних умовах - дивовижний сезон. Всього за три місяці погода встигає змінюватися від майже річної до по-справжньому зимовою. Але все ж її більша частина - це холодна і волога пора, коли дуже важливо носити відповідну демісезонне взуття. Кожен, кому хоча б раз в житті «пощастило» прогулятися з мокрими ногами, знає всі «принади» цього. І далеко не кожен імунітет здатний встояти перед таким випробуванням. Всього одна прогулянка з мокрими ногами в кращому випадку для дитини може закінчитися нежиттю і кашлем, а в гіршому ... Але давайте не будемо про погане, а краще поговоримо про те, якою має бути взуття, щоб запобігти осінню застуду. І тут немає ніяких складнощів або секретів.

Краща взуття для прохолодної погоди - це теплі моделі, виготовлені з добре вентильованого і, перш за все, водонепроникного матеріалу. Однак говорячи про вологонепроникності осіннього взуття, завжди мають на увазі не тільки вологовідштовхувальні властивості матеріалу, а й правильну фіксацію підошви до верху вироби. Тільки повна герметичність на 100% запобіжить просочування вологи ззовні всередину черевик.

Різноманітність взуття на осінь

Асортимент взуття для осені настільки ж різноманітний, як і погода в цьому сезоні. У перші дні вересня маленькі непосиди можуть бігати, якщо вже не в літніх, то ще в дуже легких відкритих моделях. А вже в листопаді доведеться купувати теплі зимові черевики. Крім того, не варто забувати і про так званих «перехідних» моделях для погоди, коли «ні холодно, ні жарко». Отже, давайте подивимося, які варіанти потрібні дитині для осені та в чому їх особливість.

кросівки

Це, напевно, самий незамінний варіант в дитячому гардеробі Це, напевно, самий незамінний варіант в дитячому гардеробі. Маленькі непосиди більшу частину часу бігають і стрибають, а значить, у них просто повинна бути взуття, в якій все це безпечно робити. Їх підошва забезпечує необхідну амортизацію, запобігає ковзанню і надійно фіксує стопу. Крім того, для різних видів спортивних занять існують спеціальні види кросівок, в яких школяреві буде найбільш комфортно на заняттях у спортивних секціях.

Сліпони

Чи потрібна дітям восени таке взуття, як сліпони? Скоріше так ніж ні. Тим більше що сліпони - це не тільки ідеальний варіант для прогулянок в теплі деньки і не просто взуття універсального фасону, яка однаково добре виглядає з гардеробом хлопчика і дівчинки. Сліпони - це ще й чудовий варіант сменки для садка або школи. Судіть самі, в текстильних варіантах ніжка відмінно дихає, не слизька підошва захистить від падінь, а сам фасон вироби неймовірно зручний і майже не відчутний на нозі протягом усього дня.

черевики

Осіння погода - панянка примхлива, а часто і оманлива. Тому про черевиках для свого чада треба подбати завчасно. У виробах зі шкіри, до того ж утеплених байкою або іншим натуральним матеріалом, дітям точно не буде холодно. У той же час осінні моделі не настільки теплі, як зимові, а значить, можна не турбуватися, що маленькому непосиді буде жарко.

туфлі

туфлі - класична частина осіннього гардероба хлопчиків і дівчаток. Різноманітність фасонів дозволяє підібрати моделі на всі випадки життя: відкритіші - на теплу погоду, закриті - на холоду, елегантні - на вихід, стримані - на кожен день і в школу. Словом, без туфель восени ніяк. Головне, вибрати виріб з натурального дихаючого матеріалу і не прогадати з розміром.

мокасини

мокасини - це універсальний варіант для хлопчиків і дівчаток. Вони відмінно доповнять дитячий гардероб ранньої осені. Стильні моделі з м'якої шкіри або замші в теплу погоду не будуть парити, але в той же час вони вже не такі відкриті, як літні варіанти.

Правила вибору осінньої дитячого взуття

Дитяче взуття для демісезонні повинна бути теплою, зручною, добре триматися на нозі і не сковувати ніжку Дитяче взуття для демісезонні повинна бути теплою, зручною, добре триматися на нозі і не сковувати ніжку. Незважаючи на свою масивність, навіть черевики і чобітки на пізню осінь повинні бути легкими і в міру гнучкими. До речі, не забувайте, що черевички для дівчаток і хлопчиків різного віку повинні бути на підборах - широкому і плоскому. Він утримає ніжку в правильній позиції і, крім того, служить додатковим захистом від вже досить холодної землі. Моделі з супінатором сприяють оптимальному розподілу ваги по стопі, запобігаючи тим самим «розповзання» ступні і швидку стомлюваність від прогулянки.

Запас в осінніх моделях не повинен перевищувати 0,7-1 см - цього цілком достатньо і для теплого носка, і «на виріст», і для утримує тепло повітряної подушки. Якщо запас більше, дитині буде важко ходити (не кажучи вже про біг). Щоб вони не сповзали з ніжки, необхідні правильні застібки. Шнурівка, блискавка, липучки - вибирати є з чого, головне, щоб все було в робочому стані і не відвалюється. А ще взуття для хлопчиків і дівчаток навіть у осінню негоду обов'язково повинна дихати. Тому важливо звертати увагу на матеріал, з якого зшита модель на осінь.

Текстиль

Хтось може запитати: «Який текстиль восени, коли на вулиці холодно і регулярно ллють дощі?». Ніхто і не пропонує випускати дітей на прогулянку в текстильних моделях в жовтні або листопаді. Проте, на теплий вересень - це саме те, без чого не обійтися. До того ж текстильні варіанти в прохолодну осінню погоду чудово виконують роль змінному взутті, без якої діткам також не можна. Ну і звичайно ж, не треба забувати про малюків до року, які виїжджають на прогулянки в затишних візках. Ось для них текстильні черевички підійдуть і в негоду, і на час бабиного літа.

шкіра

Натуральна шкіра - це золотий стандарт дитячого взуття. Людство так і не змогло придумати нічого кращого для виробництва взуттєвих виробів, ніж цей матеріал. У спеку вона не парить, в холод зігріває, «дихає», а до всього ще й має вологовідштовхуючим ефектом. На осінь важко придумати більш відповідний варіант, ніж черевики або туфлі з натуральної шкіри. А якщо за виробом правильно доглядати, то тоді з'являються всі шанси переконатися в неймовірній зносостійкості шкіряного взуття.

нубук

Нубук - це та ж шкіра, але тільки не гладка, а з невеликим ворсом (хоча і не така ворсиста, як замша) Нубук - це та ж шкіра, але тільки не гладка, а з невеликим ворсом (хоча і не така ворсиста, як замша). Взуття з нубука володіє тими ж перевагами, що і вироби з гладкої шкіри, до того ж виглядає неймовірно стильно. Єдине зауваження: вироби з нубуку краще не взувати на дощ. Восени перед прогулянкою навіть в суху погоду краще обробити виріб вологовідштовхуючим спреєм - хіба мало що може трапитися до кінця дня, та й калюжі в цьому сезоні, здається, ніколи не встигають висихати повністю (а про любов дітей до великим і маленьким калюжах, напевно, не треба нагадувати).

мембрана

У дитячі гардероби мембрана пробралася не так давно і не змогла залишитися непоміченою. Багато батьків у всьому світі одноголосно повторили: «Ось вона, ідеальна взуття на дощову осінь!». Мембранні чобітки взагалі не пропускають вологу всередину, але на відміну від гумових виробів, не притягають до себе холод і не перешкоджають циркуляції повітря. Єдиний мінус таких виробів (і для багатьох він є вирішальним при покупці) - це їх висока ціна. Якщо згадати, що ніжки у діточок ростуть дуже швидко, то покупка такої дорогої взуття є не зовсім виправданою.

Де купити осіннє взуття для дітей

Крім вже сказаного, існує ще одна не менш важлива правило з приводу того, як правильно вибирати дитяче взуття. Ортопеди категорично проти того, щоб діти доношували взуттєві вироби за старшими братами або сестрами. Правильні черевики, туфлі, кросівки - це тільки нові вироби. Тільки в такому випадку є гарантія, що ніжка маленького єгози в безпеці і постійно утримує анатомічно правильне положення. І до речі, зовсім не ортопедичне взуття є кращою профілактикою плоскостопості та деформації ступнів, а саме нові вироби (хоча вимоги до анатомічного відповідності взуттєвих виробів також ніхто не відміняв).

У наш час хороша осіння взуття для дітей - задоволення витратне. Тому не дивно, що батьки, викладаючи з сімейного бюджету кругленьку суму, бажають отримати натомість тільки найкраще. Моделі бренду Theo Leo - це не тільки якісна і корисна для дітей взуття, але ще і цілком доступна за ціною.

На осінь цього року в Theo Leo підготували чудові моделі для крихітних ніжок і неймовірно стильні варіанти для вимогливих підлітків. У нас ви знайдете класичні та шкільні туфлі , А також модні мокасини для погожих вересневих деньків, теплі шкіряні черевики для демісезонного прохолоди і зручні кросівки для бігу і занять спортом. Вам і вашій дитині подобається нубук? Значить, саме для вас в розділі «Осіння дитяче взуття» з'явилися новинки з цього ефектного матеріалу. Цікавлять текстильні моделі для крихт або легкі сліпони як сменки для школи або дитсадка? У нас знайдуться і такі варіанти, до того ж на будь-який розмір і в найрізноманітніших колірних рішеннях.

Хто сказав, що осінь - це час сірим і нудним взуття? Напевно, той, хто не бачив асортимент магазина для дітей Theo Leo і фото нашої нової колекції. До речі, а ви вже бачили?

Вам і вашій дитині подобається нубук?
Цікавлять текстильні моделі для крихт або легкі сліпони як сменки для школи або дитсадка?
Хто сказав, що осінь - це час сірим і нудним взуття?
До речі, а ви вже бачили?

Новости