Огляд браслета Пандора "Символ нашої любові"

  1. Огляд браслета "Символ нашої любові" від Пандора
  2. Мої враження від браслета Пандора "Символ Нашої Любові"

Цей пост присвячений моєму огляду колекції "Пандора до Дня святого Валентина 2018" , А саме презентації " Символ нашої любові ". Я не припускала, що буду мати прикрасою з цієї колекції, але мій хлопець подарував мені браслет на день святого Валентина. Я переглядала багато браслетів від "Пандори" і зовсім не збиралася купувати браслет з рожевим кольором, проте в силу того що він був досить популярним, мій хлопець, знаючи мою любов до Пандорі, придбав його для мене. На зборах акціонерів "Пандора" підкреслила, що вони збираються продовжувати вводити інновації і змінювати свою продукцію, щоб підтримувати інтерес і популярність на ринку, тому цей браслет є деяким відхиленням від звичайних браслетів "Пандори", що характеризується змінною застібкою "Сердечко" замість звичайної конструкції "Бочечки". Це було цікавим фактом для мене, оскільки подібної прикрасою я не мала. Читайте далі, щоб дізнатися про мої враження від браслета " Символ нашої любові "І як він себе поведе при використанні! Цей пост присвячений моєму огляду колекції   Пандора до Дня святого Валентина 2018   , А саме презентації    Символ нашої любові

Браслет Символ нашої любові

Огляд браслета "Символ нашої любові" від Пандора

Застібка характеризується милим, сучасним дизайном, яка акцентує увагу на любовній тематиці і привертає собою увагу оточуючих розміром, говорить про те, що дана застібка не так універсальна і звична, як інші застібки "Пандори". Якщо Ви вирішили купити браслет Пандора , Вам варто підібрати до нього шарм, який доповнили б рожевий замок. Застібка має кілька протиріч, оскільки дійсно вона досить велика, і, як можна побачити на даному зображенні, - звисає з браслета досить низько. Щоб відкрити застібку, потрібно натиснути на маленьке вушко на бічній панелі. У використанні це не так складно, як відкрити застібки попередніх браслетів. Ще варто відзначити, що застібка "Сердечко" настільки велика, що на гладкій поверхні замка залишаються відбитки Ваших пальців після відкривання або закривання браслета. Застібка є повністю знімною і Ви з легкістю можете носити її як підвіску для намиста або навіть повісити її на інший браслет. Новий браслет до дня Матері 2018 має також знімний замок, так що схоже Pandora розглядає можливість виведення нового розділу взаємозамінних замків для браслетів. Розглянемо іншу сторону застібки, що приватно не демонструє в оглядах. Вона зроблена зі срібла, яке відполіроване і досить добре виглядає. До речі, "Пандора" в Китаї до Дня святого Валентина запропонувала своїм клієнтам можливість наносити гравіювання на цю поверхню, наприклад ініціали або щось особливе й особисте. За зображенні ви не зможете побачити один момент - замочок за рахунок своєї величини і гладкій поверхні трохи дряпається. Я ношу цей браслет з іншими Шарм Pandora і при цьому, в силу своєї роботи, набираю велика кількість тексту на комп'ютері, тому вже спостерігаю невеликий знос прикрас.

Я ношу цей браслет з іншими Шарм Pandora і при цьому, в силу своєї роботи, набираю велика кількість тексту на комп'ютері, тому вже спостерігаю невеликий знос прикрас

Браслет Символ нашої любові з кліпсами

Цей браслет Пандора має розділові секції, які допомагають фіксувати Шарми на поверхні браслета. Якщо Ви хочете купити Шарми Пандора, які легко переміщуються по браслету і не фіксуються, то для того щоб задати Шарм певний порядок, Вам потрібно буде використовувати силіконові стопери або звичайні кліпси. Як я вже сказала, дана застібка дуже відрізняється по стилю від інших застібок "Пандори", тому і оформлення браслета теж має відрізнятися. Ви, звичайно, можете повністю прикрасити браслет Шарм, підвісками або кліпсами, однак, на мій погляд, застібка настільки велика, що немає сенсу заповнювати браслет повністю. Вважаю, що в кінцевому підсумку браслет буде виглядати перенасиченим. Саме застібка на браслеті привертає увагу найбільше, і тому акцент слід робити навколо неї. Тому, на мій погляд прикраси на цьому браслеті повинні використовуватися для доповнення замку. Я прикрашу свій браслет навколо нього, як центрального аксесуара, і розміщу дві роздільні кліпси "Подвійне серце" з обох сторін застібки, що дасть браслету більш класичний вигляд. Примітка за розміром: зазвичай я ношу 19 см, але консультант переконав мого хлопця у виборі браслета на 2 розміри меншого. Цей тип застібки означає, що його потрібно вибирати в залежності від того, скільки видів Шарм Ви хочете помістити на браслеті. На відміну від традиційної бочковий застібки, цей замок не стягує кінці браслета, тому залишається багато вільного місця. Однак, я мені ідеально підійшов браслет з розміром 17 см, так як я не планувала купувати багато Шарм на цей браслет. Однак, варто зазначити, що якщо ви плануєте заповнювати цей браслет великою кількістю Шарм, правило "брати на 2 розміри менше" навряд чи буде актуальним. Ще одна моя ідея в оформленні браслета полягала в тому, щоб розмістити два моїх улюблених шарму із серії " Дісней "З різних сторін застібки, а саме:" Тигр "І" Ослика Іа ". Вони обидва мають вставки з рожевою емаллю, і тому я порахувала що разом із застібкою вони будуть виглядати дуже гармонійно.

Мої враження від браслета Пандора "Символ Нашої Любові"

Я дуже задоволена своїм браслетом, хоча ще не до кінця не визначилася з його оформленням. Розглядаю його так як і браслет Бенгл, який добре виглядає і сам по собі, і в поєднанні з іншими браслетами. Вважаю, що взаємозамінна концепція замків - хороша ідея, але вона буде працювати краще, коли "Пандора" зосередиться на універсальності дизайну браслета. Наприклад, дизайн з рожевим кубічним цирконієм виглядає класно, але в той же час обмежує Вас стилем та кольоровою гамою. Якщо Ви маєте декілька браслетів Пандора, Вам буде складно використовувати цей замок на іншому браслеті. Ось чому ідея з універсальними замками поки ще потребує доопрацювань. Але я з нетерпінням чекаю, що "Пандора" буде продовжувати розвивати цю концепцію. Якщо ви хочете, купити браслет Пандора в Україні , Запрошуємо відвідати інтернет магазин Фрагола, де представлені всі прикраси з весняної колекції Пандора.

Новости