Огляд фітнес браслета Xiaomi Mi Band 2

  1. Комплектація і зовнішній вигляд
  2. Функціональні можливості
  3. сумісність
  4. Автономність і рівень захисту
  5. висновок

Кілька років тому китайська компанія Xiaomi викликала справжній фурор, представивши ринку недорогий, якісний і стильний фітнес браслет Xiaomi Mi Band, головною особливістю якого стала невисока ціна і вражаюче час автономної роботи (пристрій з легкістю могло прожити на одній зарядці більше місяця). Гаджет швидко набрав популярність і став найбільш продаваним фітнес-браслетом в світі. Єдиним недоліком першого покоління Mi Band стала відсутність екрану і кнопок, які б суттєво полегшили і зробили його використання більш комфортним.

Єдиним недоліком першого покоління Mi Band стала відсутність екрану і кнопок, які б суттєво полегшили і зробили його використання більш комфортним

В кінці минулого року, попрацювавши над недоліками, керівництво корпорації Xiaomi презентувало оновлену версію пристрою - фітнес браслет Xiaomi Mi Band 2 , Якому просто судилося повторити долю свого попередника, ставши одним з найбільш доступних і функціональних фітнес трекерів на ринку. Бажаєте знати чому? - тоді читайте огляд Xiaomi Mi Band 2.

Комплектація і зовнішній вигляд

Традиційно для всієї продукції Xiaomi, фітнес-браслет поставляється в невеликій картонній коробці, в якій знаходиться головний модуль, у вигляді капсули, браслет, інструкція і зарядний пристрій.

У порівнянні з попередником, головний модуль зазнав незначних змін. По-перше, він отримав невеликий OLED-дисплей і сенсорну кнопку, а по-друге, обзавівся новим датчиком вимірювання пульсу. Зміни також торкнувся браслет, який отримав ширші можливості по регулюванню і отримав більш надійне кріплення для головного модуля, в результаті, втратити останній стало практично неможливо.

Зміни також торкнувся браслет, який отримав ширші можливості по регулюванню і отримав більш надійне кріплення для головного модуля, в результаті, втратити останній стало практично неможливо

Не можна не відзначити, що браслет істотно збільшився в габаритах, що варто враховувати, вибираючи його для представниць прекрасної статі.

Функціональні можливості

Як і минула модель, новий фітнес трекер Xiaomi вміє проводити моніторинг рівня фізичної активності, пульс, вести підрахунок спалених калорій, пройденої відстані і відстежувати сон свого власника. За словами розробників, пристрій став більш точним і навчилося ігнорувати звичайні помахи руки.

Сповіщення, як і раніше, представлені в аналогічному обсязі. Браслет вібрує при вхідні дзвінки або СМС, а також вібрує і виводить піктограму App, при отриманні повідомлень з додатків, налаштувати які можна у фірмовій утиліті Mi Fit. Він також вміє розблокувати пов'язаний з собою смартфон, втім, ця функція була доступна і у попередника.

сумісність

Однією з головних фішок фітнес трекера від Xiaomi є той факт, що гаджет однаково добре працює як зі смартфонами на базі Android, так і на iOS, що робить його універсальним і істотно розширює коло потенційних покупців.

Автономність і рівень захисту

Mi Band 2 комплектується вбудованим літій-полімерним акумулятором ємністю в 70 мАг, що при помірних навантаженнях дозволяє пристрою пропрацювати більше 30 днів. При активному використанні заряду батареї вистачить як мінімум на 2 тижні використання - за цим параметром браслет як і раніше не має прямих конкурентів на ринку. Виробник повідомляє, що клас захисту корпусу відповідає стандарту IP67, а значить, гаджет надійно захищений від пилу і води.

висновок

Xiaomi Mi Band 2 - логічне продовження попередньої моделі, в якому інженери Xiaomi, прислухавшись до думки користувачів, встановили невеликий екран і сенсорну кнопку, допрацювали конструкцію браслета і поліпшили точність даних, що відображаються.

Купити Xiaomi Mi Band 2 за вигідною ціною в Києві можна в магазині Рітмікс Україна.

Бажаєте знати чому?

Новости