Огляд фітнес-трекера Jawbone Up Move

Всім привіт, з вами Маков.нет і сьогодні ми розглянемо найдоступніший фітнес-трекер від компанії Jawbone - Up Move.

Трекер поставляється в стилістично знайомої по браслетів Jawbone UP коробочці з перерахуванням основних фішок. На жаль, тут немає ніяких підказок про попереднього встановлення виробу, так що це може виявитися досить непростим заняттям. У комплекті поставки можна знайти сам трекер, кліпсу, батарейку, спеціальний ключ для установки батареї і інструкції. Виробник рекомендує відразу ж звернутися за допомогою на офіційний сайт і завантажити додаток для iPhone (починаючи з 4S) або Android версії 4.3 і вище. Саме так найпростіше розібратися з трекером і здійснити першу настройку. Цікаво, що трекер Move сумісний зі старим додатком для браслетів Up і Up24, а ось свіжий браслет Up3 вимагає вже нової програми.

На відміну від попередніх фітнес-трекерів джабон, мув виконаний у формі округлого пластикового датчика з алюмінієвою кришкою, який за допомогою спеціальної кліпси або окремого ремінця з медичної гуми можна прикріплювати до одягу як вам захочеться або ж носити як браслет. Можна навіть носити його в кишені без будь-яких кліпс або ременів, тобто тут повна свобода дій. Існує 5 варіацій трекера, що відрізняються кольором і візерунком. Кліпса доступна також в п'яти кольорах. Ремінці бувають товсті і тонкі, в трьох і чотирьох кольорах відповідно.

Основних функцій у трекера всього три. Це підрахунок ваших кроків, моніторинг сну і показ часу. Датчик має 12 білих світлових індикаторів, плюс два додаткових оранжевого і синього кольору для відображення режиму роботи. Перемикання режимів здійснюється довгим натисканням. Подвійне натискання активує показ часу. Всі інші функції (розумний тренер, цілі, поточний прогрес та інше) доступні в фірмовому додатку, знайомому кожному користувачеві J awbone UP .


головними перевагами   трекера Move   в порівнянні з браслетами UP є низька ціна (всього 50 доларів проти 130 і 180 у браслетів Up24 і Up3), більш проста і надійна   конструкція і тривалий час автономної роботи (до півроку від однієї батарейки, яку легко замінити) головними перевагами трекера Move в порівнянні з браслетами UP є низька ціна (всього 50 доларів проти 130 і 180 у браслетів Up24 і Up3), більш проста і надійна
конструкція і тривалий час автономної роботи (до півроку від однієї батарейки, яку легко замінити). Недоліками ж виступають хіба що відсутність вологозахисту - трекеру мув не страшні лише піт і бризки, відсутність розумного будильника - мув лише моніторить сон, але не вміє будити ефективно. Браслет UP3 має більше просунутих функцій і датчиків, але це вже тема для окремої огляду, до якого ми обов'язково повернемося пізніше.

Підводячи підсумок, можна сказати, що доступний фітнес-трекер від джабон вдався на славу. Він прикольно виглядає, здається надійним і довговічним, а базових функцій буде досить для підтримки себе в тонусі. Крім того, ап мув може виступити відмінним недорогим і приємним подарунком.

Купити Jawbone Up Move недорого ви можете у нас на сайті.

Новости