Огляд взуття російських брендів

  1. Том М
  2. Orthoboom
  3. Зебра
  4. Vitacci
  5. Kapika
  6. кенгуру
  7. Аллігаша
  8. Dandino
  9. Филипок

Приємно визнавати, що наша країна в області виготовлення дитячих товарів, і зокрема дитячого взуття , Теж просунулася вперед. У разі деяких торгових марок просто не відрізнити, хто виробник - Європа чи Росія. Пропонуємо вам подивитися, які бренди полюбили малюки всієї країни і тепер нізащо не проміняють на дорогі закордонні моделі.

Маленькі діти ростуть дуже швидко. Так само швидко росте маленька ніжка. І тут постає питання - де грань між якістю і ціною? Чим можна знехтувати, якщо хочеться заощадити, враховуючи також, що сандалики прослужать лише сезон? Або, може, є інший вихід, щоб не жертвувати зовсім?

І також відзначимо нинішню ситуацію на ринку. Якщо ціни на деякі імпортні бренди взуття злетіли до 70%, то наші подорожчали несуттєво. Здається, перевага в сторону російських брендів досяг відчутною величини ...

Читайте в блозі «Кіндерлі»:

  • Що підійде для першого кроку ?
  • Чи є хороша зимова і навіть мембранна взуття у російських виробників?
  • Ортопедичне взуття вітчизняного виробництва - добре чи погано?
  • Які бренди можна назвати повноцінним аналогом імпортних торгових марок?

Сперечатися, хто краще - «наші або ваші» - тут ні до чого. Тому пропонуємо вам самим вирішити, що вибрати. Зустрітися з описами кожного бренду з Росії, зверніть увагу на відгуки покупців, чиї дітки успішно проносили ті чи інші сандалики або черевички місяці і навіть роки. А ще подивіться фото і зверніть увагу на дизайн - симпатичною взуття тут багато!

Гарантуємо - якщо раніше ви наполегливо уникали продукції з Росії , То після нашої статті для вас відкриються нові горизонти. Якісна, зручна, витривала і недороге взуття в великому асортименті.

Якісна, зручна, витривала і недороге взуття в великому асортименті

Отже, для початку визначимо найважливіші моменти. Якою має бути дитяча взуття?

  • привабливою для дітей. Саме ця модель повинна сподобатися саме вашій дитині. І тоді він буде не просто радіти в ній і грати, але також буде намагатися акуратно з нею звертатися. Та й взагалі - емоційний фактор в ранньому віці відіграє дуже важливу роль для пізнання світу.
  • універсальної за розміром. Якщо нога повна, то вибирайте літнє взуття на липучках, а високу зимову або демісезонний одночасно і на липучках, і на блискавки. Багато брендів намагаються дотримуватися цього принципу, щоб взуття підійшла всім - і повненьким, і худеньким.
  • відповідної температурному режиму і особливостям клімату. Взуття російських брендів орієнтована на холодні, в якихось регіонах затяжні зими, високу вологість і сильну спеку в літні місяці. Тому таке взуття тепла, непромокаючий, зручна, а для літа - дихаюча і яскрава, що піднімає настрій.
  • зручною у догляді. Іноді красива обробка з аплікаціями, вирізами, стразами і намистинами доставляє багато клопоту. Наприклад, після прогулянки в брудну погоду. Доведеться витратити багато часу, щоб вичистити ці узорчіков.

По-перше, російські бренди і їх вироби відповідають всім державним стандартам. Навіть якщо модель не з натуральної шкіри повністю, то внутрішній матеріал завжди тільки натуральна шкіра. У теплому взутті це натуральне хутро або натуральна шерсть. Починаючи з 27 розміру взуття може всередині наповнюватися синтетикою, але це частіше актуально для мембранної взуття, яка має потребу в синтетична нитка для правильного теплообміну.

Кращі бренди за співвідношенням ціна / якість: Том.М, Зебра, Kapika, Dandino.

Всі ці та багато інших популярних бренди з Росії мають в своєму асортименті взуття для будь-якого сезону широкий модельний ряд, який включає в себе не тільки сандалики і черевики, а й кросівки, гумові чоботи, текстильну взуття (чого зазвичай не буває в турецькій взуття). Все роблять осінь і зиму, валянки, дутики, мембрану і шкіру на хутрі. Є перший крок (18-21 по 23-25 ​​розмір) і часто можна зустріти підліткові серії всередині колекції.

У малишових розмірах обов'язково присутній каблук Томаса, подсводнік, або супінатор, жорсткий задник - ознаки профілактичної ортопедії. Деякі роблять лінію медичної ортопедії (Том М, Vitacci). Але в зимовій, текстильної та гумового взуття ніколи не буває супінатора, включаючи вироби зарубіжних виробників. У них можна вкласти свою устілку, виготовлену на замовлення ортопеда.

У всіх брендах зустрічаються моделі економ класу, коли верх виконаний зі шкірозамінника, а всередині натуральна шкіра. Це найбільш доступний варіант, особливо в перші роки малюка, коли однієї пари взуття вистачає всього лише на пару месяцев.Обновленіе модельного ряду, нові дизайнерські рішення і поліпшення відбуваються практично кожен сезон або 2 рази в рік.

Багато шиються в Китаї, але все виробники дотримуються ГОСТу. Як кажуть, «Китай від Китаю відрізняється», якість все одно залишається на висоті, оскільки ретельно перевіряється в процесі виробництва. Деякі бренди розподіляють свої підприємства на території декількох країн: Росії, Туреччини та Китаю.

В цілому, вся взуття популярних російських брендів повинна прослужити довго, якщо тільки ви не підхопите підробку. Найбільш схильні до шлюбу гумові чоботи. В такому випадку просто купите найдешевші, які не шкода буде викинути. Тому що дуже якісні гумові чоботи, захищені від підробок, продають тільки люксові бренди, наприклад, Viking .

Том М

взуття Томмі позиціонується як взуття для дітей і підлітків, виготовлена ​​відповідно до технологій італійських майстрів. Торгова марка на ринку не більше 10 років, але вже стала лідером в Росії. Виробляються у Володимирській області (частково в Китаї).

Особливість - ортопедична устілка, м'яка, з супінатором і отворами для того щоб ніжка дихала і не потіла; взуття дуже легка, виготовлена ​​з ніжної шкіри.

Особливість - ортопедична устілка, м'яка, з супінатором і отворами для того щоб ніжка дихала і не потіла;  взуття дуже легка, виготовлена ​​з ніжної шкіри

Є сандалики закриті і відкриті, все на зручній липучці з металевим хлястиком, Тому якщо дитина розстебне липучку, черевик не звалиться, а липучка дотримуватиметься цим обідком. Підійдуть як на вузьку, так і на повну ніжку.

Є повноцінна ортопедична лінійка сандалики з каблуком Томаса, гнучкою підошвою, рівномірно розподіляє навантаження, і ортопедичною устілкою. Решта моделей мають профілактичні властивості.

Кросівки Том М - дуже зручні, що не промокають, хороший супінатор і устілка. Бувають моделі з моргаючими при ходьбі вогниками. Але відгукуються про них як не про саму надійної особливості. Випускаються навіть тематичні моделі, наприклад, кросівки «Тачки» з героями улюбленого мультфільму.

Гумові чобітки Том М - з утеплювачем, але не знімним. Зате можна витягнути устілку і просушити, якщо буде потрібно. Добрі відгуки заробила і зимова мембрана.

Дуже популярні кросівки, закриті ортопедичні сандалі і зимові дутики (виглядають дуже акуратно і стильно, дуже схожі на моделі Alaska Originale, причому так і називаються «Аляска»).

Дрібниці створюють все. Дуже приємно отримати обновку в красивій коробочці Том М з маленькою собачкою на логотипі. Усередині яскравий еко-мішок для зберігання, теж з логотипом. І сама взуття навіть в коробці виглядає акуратно.

Сандалики дуже легкі, акуратні, кольору свіжі, яскраві. Дійсно справляють враження, яке можна порівняти хіба що з якістю відомого Minimen, та й стиль нагадує відомого турецького виробника.

Середня ціна на сандалики - 1400 рублів.

Orthoboom

Orthoboom - повноцінна медична ортопедія з усіма необхідними сертифікатами. Головна особливість - розумна підошва. Вона розділена на зони, помічені цифрами. У перші 2 тижні деякі місця підошви трохи стираються, таким чином можна зрозуміти, чи є якісь відхилення в розвитку ніжки малюка.

Важкий сандалик, жорсткий Гомілок, виглядає строго і потужно, але зате все дуже якісно пошито. Чи не розвалиться, підошва приклеєна надійно. На місці під кісточку, де починається гомілку, з внутрішньої і зовнішньої сторони під підкладкою є кругла подушечка від натирання.

Середня ціна на сандалики Orthoboom - 3000 рублів.

Зебра

взуття Зебра , Як заявлено на офіційному сайті, розрахована на бюджет Економ Плюс Плюс. Це торгову марку трохи більше 10 років. Але на ринку Зебра вже відчуває себе досить впевнено. Зовнішній вигляд - стиль і дизайн, за словами виробника, розробляється італійськими дизайнерами. Насправді, не сказати, що це взуття дуже стильна, стилю як такого немає. І в дизайні нічого «фірмового». Просто красиві акуратні сандалики, деякі моделі дуже яскраві. Дітям подобаються.

У взутті присутній сильний запах шкіри. Розраховані на невисокий підйом, важкі. Але можна сказати, на вигляд дуже якісно прошиті. Багато декоративних стібків, наклепок і прінтіков. Але за таку ціну можна купити щось і краще (привабливіше).

Середня ціна на сандалики - 1700 рублів.

Vitacci

Це російсько-італійський холдинг, який випускає не тільки взуття, а й одяг, і аксесуари, і багато іншого для дорослих і дітей. Це досить велика компанія, має роздрібні магазини в безлічі російських міст.

Стиль дитячого взуття Vitacci трохи елегантний, наближений до дорослих моделям.

Є ортопедична лінійка сандалики з каблуком Томаса, гнучкою підошвою м'якою устілкою (натуральна шкіра).

Є мембранні черевики, гумові чобітки і навіть модель Уггі. Весь асортимент досить різноманітний.

Вітаччі випускають дуже красиві туфельки, сандалики з оригінальною обробкою, прикрасами з намистинами, аплікаціями з квітів. Однак деякі можуть бути не дуже довговічними. Тому намагайтеся при покупці перевіряти якість кріплення цих самих бантиків.

Ортопедичне модель сильно пахне шкірою. Хоча на вигляд виглядає дуже якісно, ​​видно, що підошва гнучка, не товста. Всі шви акуратні. Дуже рівно і міцно підошва пришита до верху.

Друга модель, скажімо, звичайна. А поєднання кольорів неймовірно несмачне. Хоча і на нього напевно знайдеться любитель. Хороші, але тонкі липучки, є супінатор з отворами. Підошва здається жестковатой. Устілку можна вийняти і вставити свою.

На особливу увагу заслуговують ошатні туфельки - золотисті, сріблясті, рожеві, з бантами, в стилі Мері Джейн і інші. Вони виглядають дуже акуратно і стильно. І при цьому для такої краси відносно недорого.

Середня ціна на сандалики - 1900 рублів, туфельки - 1500 рублів.

Kapika

Капік випускають переважно сандалі і кросівки. Батьки особливо хвалять дизайн, ніжну шкіру і перевірену багатьма довговічність цього взуття.

Kapika випускають навіть валянки. Батьки дуже хвалять зимові та демісезонні моделі. Є своя мембрана, дуже тепла - до -20 градусів, яскраві красиві дутики з утяжкой по ширині гомілки. Є навіть Крокси Капік.

Є навіть Крокси Капік

Демісезонні черевики: стильні, акуратні, добре прошита підошва. Є і зовні аналогічна модель популярним Timberland. У деяких демісезонних моделях передбачений супінатор.

Мембранні черевики: подвійна устілка, дуже товста, легко виймається, склад - хутро вівці, фольга. Є світловідбивачі, в деяких моделях вбудовані світлодіоди - блимають вогники при ходьбі. Чи не ковзають.

Мінус більшості моделей для холодної погоди - важкуваті. Розраховані на невисокий підйом, хоча відкриті сандалі можна регулювати за повнотою.

Сандалики ж легкі, акуратні, красиві, переважно світлих відтінків. Є моделі на рівній гнучкій підошві, а є на рифленою - для гарної зчіпки і анатомічного перекату стопи.

Середня ціна на сандалики - 1800 рублів.

кенгуру

Кенгуру також випускає широкий асортимент взуття, включаючи теплу промокне в непогоду мембрану зі світловідбиваючими вставками. Багато моделей підходять для повних ніжок.

На особливу увагу заслуговує шкільна колекція, яка більше схожа на ошатну взуття, представлену в нашому інтернет-магазині.

Туфельки Кенгуру на вигляд просто принадність. Практично невагомі, дуже акуратні, красиві, кожна дірочка і рядок точно вивірені. Ідеальний варіант для свята (і недорогий).

Туго розстібаються липучки (хоча це швидше плюс), і підошва приклеєна а не пришита. Але вам же в них не по калюжах гуляти. Чітко виражений каблук Томаса, запаху немає.

Середня ціна на туфлі для хлопчика - 1000 рублів.

Аллігаша

Це дуже акуратні, красиві моделі дитячого взуття, з якихось своїх загальним стилем. Є ортопедична лінія. Нова колекція взуття Аллігаша виходить 2 рази на рік, обов'язково оновлюється асортимент ошатною взуття. Різноманітність моделей дуже велика, і все яскраве, з індивідуальністю, особливо босоніжки, сандалики і демісезонка (є дуже красиві дутики).

На вигляд досить акуратні, легкі, підошва гнучка. Красива оздоблення. Виглядали б сандалики просто ідеально, якби не бруднуватий відтінок у білого і рожевого кольору - ймовірно, завдяки грубій шкірі. Є багато отворів, в які буде потрапляти бруд на прогулянці. Підошва приклеєна, зате устілка щільно пришита до підошви.

Середня ціна на сандалики - 1200 рублів.

Dandino

окремо стоітбренд Dandino . Це турецька виробник, але виготовляється взуття частково в Росії. Верх - Туреччина - причому вироблений на тій самій фабриці, що і знаменитий Minimen . По суті це і є бюджетна торгова марка від компанії Мінім. Підошва і збірка - Росія.

Відгуки про взуття цієї марки переважно позитивні. Відсутня підошва з каблуком Томаса, за винятком деяких моделей. Багато моделей з нубуку. Дандіні якісні, довго не зношуються, але колір може зблякнути згодом. Стиль все-таки трохи відрізняється від мінім. Дандіні більш лаконічні, м'які, ніжних тонів, без зайвих деталей, які кидаються в очі.

На сандалики передбачена товста устілка з супінатором з отворами. Мінус - відносно висока ціна, не для повних ніжок.

Середня ціна на сандалики - 2100 рублів.

Филипок

Филипок

Це зимове взуття - традиційні російські валянки. Шиються на блискавки, тому їх дуже зручно одягати. Филипок відрізняється якісним повстю, всередині натуральна шерсть, виробництво білоруське.

Валянки Филипок дуже легкі, хутро всередині товстий і приємний на дотик, акуратно пришитий до чобітки. На підошві в районі носка є перекат. Підошва не ковзає, як чіп можна вийняти

Радимо не засмучуватись, якщо щось вам не підійшло. Швидше за все, ви з малюком змініть кілька брендів перед тим, як знайдете своє - те, що сяде ідеально і буде подобатися дитині. Адже кожен малюк індивідуальний.

Перед покупкою звіряйтеся з розмірної сіткою, адже у кожного виробника може бути своя метрика. Фактично розмір взуття вам і не потрібен, вам потрібна довжина устілки. І плюс 0,5-1 см на виріст або 1,5 см для зимового взуття.

Автор: Вікторія Самсонова

І тут постає питання - де грань між якістю і ціною?
Або, може, є інший вихід, щоб не жертвувати зовсім?
Ортопедичне взуття вітчизняного виробництва - добре чи погано?
Які бренди можна назвати повноцінним аналогом імпортних торгових марок?
Якою має бути дитяча взуття?

Новости