Огляд. Чоловічі годинники Buran з колекції Admiral

У 90-х рр

У 90-х рр. минулого століття під ім'ям Buran випускалися одні з найвідоміших російських годин. У 2006 році виробництво було перенесено до Швейцарії (Porrentruy). Так з'явилися нові колекції із клеймом «swiss made» на циферблаті. Швейцарські механізми якнайкраще доповнили російську дизайнерську естетику.

Вироби марки Buran не мають нічого спільного з масовою, конвеєрної складанням. У рік виходить всього 500 примірників.

Безсумнівно, кожну чоловік мріє поповнити колекцію своїх аксесуарів унікальними адміральськими годинами. Зустрічайте: Buran Admiral!

Чоловічі швейцарські годинники Buran B51-123-6-569-4 Чоловічі швейцарські годинники Buran B51-123-6-569-4

Відразу обмовимося: виробник залишає за собою право змінювати колір ремінця. Синій або коричневий - це залежить від колекції (старої або оновленої). Тому варто уточнити колір в менеджерів при замовленні. До речі, ремінець зроблений зі шкіри луїзіанського алігатора і кріпиться на розкладається застібці з логотипом фірми.

До речі, ремінець зроблений зі шкіри луїзіанського алігатора і кріпиться на розкладається застібці з логотипом фірми

Ну а тепер перейдемо до найголовнішого. Годинники такого роду зазвичай передають у спадок по чоловічій лінії. Нестандартний дизайн корпусу і циферблату вказує на благородство, древній рід, блакитну жилку свого власника.

Даний хронограф показує час в двох форматах: 12- та 24-годинному (цією функцією особливо зручно користуватися при зміні часового поясу, щоб зайвий раз не підводити годинник).

Секундомір розбитий на три допоміжних циферблата. Індикація 60-секундного лічильника здійснюється за внутрішнім колі. 30-хвилинний лічильник розташований на позначці «12 годин». В цей лічильник вписана подвійна апертура з відображенням дня тижня і місяця. 12-годинний лічильник розташувався навпроти - на позначці «6 годин». В цей лічильник вписаний місячний календар. Дата відображається центральної стрілкою, яка вказує на числа, розташовані по зовнішньому колу.

Годинна і хвилинна стрілки, а також часові індекси - сині. Циферблат захищений сапфіровим склом.

Кнопки хронографа гладкі, а ось заводна головка - навпаки, рифлена. Бічна частина корпусу прикрашена гравіруванням з назвою колекції: «Admiral». Напис вибита на крихітній табличці пригвинченої до корпусу. До речі, про винтиках: вушка корпусу декоровані прозорими кристалами.

До речі, про винтиках: вушка корпусу декоровані прозорими кристалами

Найпрекрасніше в цьому годиннику - їх живе автоматичне серце. Один з кращих в світі механізмів ETA 7751 славиться неперевершеною точністю, багатофункціональністю і терміном роботи до 42 годин після подзавода. Ротор автоподзавода прикрашений женевськими смугами і синім логотипом фірми.

Ротор автоподзавода прикрашений женевськими смугами і синім логотипом фірми

Сталевий корпус покритий шаром позолоти товщиною 10 мкм - ця цифра вказує на термін служби покриття. Годинники залишаться в первозданному вигляді мінімум протягом 10 років.

Діаметр корпусу абсолютно стандартний - 42мм, а ось товщина трохи більше звичайної - 14,6мм. Водозахист низька - всього 30 метрів, що абсолютно прийнятно для дорогого годинника.

Тип механізму:

механічний з автопідзаводом Калібр: ETA 7751 Корпус: сталь з позолотою 10 мкм Циферблат: білий Браслет: шкіряний ремінець з шкіри луїзіанського алігатора Водозащита: 30метров Скло: сапфірове Календар: число, день тижня, місяць, фази Місяця Габаритні розміри: D 42мм , товщина 14,6мм

Новости