Огляд: IP камера YI Dome 360 ​​° Black 1080P - практичний і дуже зручний гаджет

  1. Відеоогляд IPкамери YIDome 360 ° Black 1080P
  2. Дизайн і конструкція
  3. Технічні характеристики
  4. практичне використання
  5. висновок

Не секрет, що якісні і надійні IP-камери, давно вже стали однією з візитних карток екосистеми Xiaomi

Не секрет, що якісні і надійні IP-камери, давно вже стали однією з візитних карток екосистеми Xiaomi. Сьогодні в нашу тестову лабораторію потрапила одна з кращих моделей суббренда китайської корпорації - компанії Yi . Кажуть що IP камера YI Dome 360 ​​° Black 1080P надзвичайно зручна у використанні, а її налаштування інтуїтивно зрозуміла завдяки грамотному меню і підтримки англійської інтерфейсу. Ми, звісно ж, вирішили перевірити все вищесказане власноруч.

Відеоогляд IPкамери YIDome 360 ° Black 1080P

Упаковка і комплектація

Упаковка і комплектація

Упакована камера в цікаву картонну коробку, з двома сторонами, покритими прозорим пластиком. Таким чином, цікавиться користувач може побачити «товар обличчям", не виймання гаджет з коробки. Окремо варто відзначити ряд схематичних малюнків на одній зі сторін коробки, що описують основні переваги YI Dome 360 ​​° Black 1080P.

Окремо варто відзначити ряд схематичних малюнків на одній зі сторін коробки, що описують основні переваги YI Dome 360 ​​° Black 1080P

Комплектація гаджета надзвичайно проста: кабель USB / MicroUSB, адаптер харчування з європейською виделкою, пластикова основа для монтажу камери на стіну і інструкція на різних мовах, включаючи англійську та російську.

Комплектація гаджета надзвичайно проста: кабель USB / MicroUSB, адаптер харчування з європейською виделкою, пластикова основа для монтажу камери на стіну і інструкція на різних мовах, включаючи англійську та російську

Дизайн і конструкція

Дизайн і конструкція

YI Dome 360 ​​° Black 1080P - це дуже стильна купольна IP-камера, виконана в чорному кольорі, з елементами сталевого кольору. Камера виглядає красиво, футуристично і позитивно. Складається враження, що ми дивимося на голову і плечі якогось маленького робота з фантастичного фільму. Нижня сторона камери забезпечена спеціальним прогумованим кільцем, що протистоїть ковзанню по поверхні.

Нижня сторона камери забезпечена спеціальним прогумованим кільцем, що протистоїть ковзанню по поверхні

Завдяки своїй конструкції, верхня частина камери може повертатися на 360 градусів по горизонталі, а її оптичний елемент може руху по вертікалі.Стеклянние лінзи камери забезпечені спеціальним захисним покриттям, яке захищає їх від подряпин і можливих пошкоджень.
Завдяки універсальному кріпленню камеру можна монтувати на стіну, меблі або навіть стеля. Вага камери становить всього 230 г, а габаритні размери110х64х93 мм.У плані дизайну і конструкції камера отримує 11 балів за 10-ти бальною шкалою.

Технічні характеристики

Технічні характеристики

Камера напхана корисними технічними «сюрпризами» до межі. Якщо описувати їх коротким сухим мовою, сильні сторони гаджета виглядають так:

  • Якість запису 1080P;
  • Широкий кут огляду 112 °;
  • Вбудований динамік і мікрофон;
  • Детектор руху;
  • Нічний режим зйомки завдяки ІК-сенсорів;
  • 0.8 mm CNC - гучномовці об'ємного звучання;
  • Можливість повороту на 360 °;
  • LDC-технологія корекції зображення;
  • Процедура «Автоматична-круїз»;
  • Можливість панорамного фото;
  • Реагує на дитячий плач;
  • Підтримка карт пам'яті MicroSD Class 4 до 32 ГБ;
  • Підтримувані платформи: iOS 7.0 або Android 4.0 і новіші версії.

Як бачите, ця IP-камера здатна не тільки записувати відео, вона ще дозволяє вам чути те, що відбувається в зоні спостереження, як вдень, так і вночі. Плюс, завдяки динаміку, ви зможете говорити з рідними або дітьми через цей розумний гаджет. За допомогою функції «Авто-круїз» ви зможете задавати модель поведінки камери, прив'язуючи її зйомку на певну годину. Якщо YI Dome 360 ​​° Black 1080P помітить якийсь рух, вона тут же відправить вам повідомлення в додаток Yi Home, а воно, у свою чергу, відправить попередження на смартфон.

На тильній стороні камери розташований слот для карти пам'яті, порт Micro USB і кнопка перезавантаження Reset.

На тильній стороні камери розташований слот для карти пам'яті, порт Micro USB і кнопка перезавантаження Reset

Завдяки можливості розпізнавання дитячого плачу, гаджет можна розміщувати біля свого маленького дитини, щоб стежити за його поведінкою і, в разі якихось проблем, заспокоїти малюка своїм голосом.

практичне використання

практичне використання

Відразу відзначимо, що використання камери викликало у нас тільки позитивні емоції.

Як уже було згадано вище, для синхронізації зі смартфоном використовується додаток Yi Home підтримує англійську мову. Сама синхронізація проходить досить просто: ви підключаєте камеру до джерела живлення, потім додаєте на смартфоні камеру в додатку Yi Home і прямуєте голосовим і текстовим підказкам на англійській мові. Слід зазначити два важливих моменти:

  1. Синхронізація проходить по Wi-Fi, тому він повинен бути обов'язково включений;
  2. Для роботи IP-камера повинна бути підключена до якогось джерела живлення: розетки, павербанку, ПК і т.д.

д

Після настройки і підключення, ви зі свого смартфона потрапляє в меню керуванням камерою. Зроблено меню дійсно інтуїтивно зрозуміло, розібратися в ньому досить просто. При налаштуванні світлодіод на корпусі камери мигає жовтим кольором, після того, як камера синхронізована, світлодіод починає світити синім кольором (крім того, в налаштуваннях програми цей світлодіод можна відключити).

При налаштуванні світлодіод на корпусі камери мигає жовтим кольором, після того, як камера синхронізована, світлодіод починає світити синім кольором (крім того, в налаштуваннях програми цей світлодіод можна відключити)

Завдяки можливостям програми власник YI Dome 360 ​​° Black 1080P може, зі свого смартфона, повноцінно управляти всіма можливостями камери: встановлювати «авто-круїз», активувати функцію контролю руху, при якому камера буде повертатися в сторону джерела руху, стежачи за ним і т. д. У разі якщо камера зафіксує рух, вона автоматично запише 10-ти секундний відеоролик.

Якість запису гаджета знаходиться на хорошому рівні, без спотворень і розмитості. Камера має можливість наближення, проте, традиційно, фото в наближенні робити не може.

Процедура «Автоматична-круїзу» працює просто чудово. Камера повільно рухається по колу, скануючи ділянки приміщення, в якому вона встановлена. Якщо власник встановив функцію «контролю руху», камера зафіксує рух, запише ролик, відправить повідомлення, а після того, як об'єкт покине поле зору камери, продовжить свій «круїз».

Якщо власник встановив функцію «контролю руху», камера зафіксує рух, запише ролик, відправить повідомлення, а після того, як об'єкт покине поле зору камери, продовжить свій «круїз»

До динаміків і мікрофона претензій також немає. Звуки розпізнаються чітко, навіть в галасливому приміщенні. Для того щоб ваша промова транслювалася через динаміки, ви повинні затиснути на смартфоні значок мікрофона і почати говорити.

Для того щоб ваша промова транслювалася через динаміки, ви повинні затиснути на смартфоні значок мікрофона і почати говорити

висновок

висновок

IP камера YI Dome 360 ​​° Black 1080P - це відмінний гаджет, практичність і користь якого дуже важко переоценіть.Камера записує відео, робить фотографії, знімає як днем, так і вночі, реагує на дитячий плач, синхронізується зі смартфоном і має низку досить цікавих функцій .Як ми не намагалися знайти мінуси у цього гаджета, здається, чтоих просто немає! IP-камера від Yi дійсно є простим, зручним і дуже симпатичним пристроєм

Новости