Огляд Meizu M3 Note

  1. Ергономічність і дизайн корпусу
  2. екран смартфона
  3. Софт пристрої
  4. Мультимедіа
  5. Платформа і тривалість роботи
  6. камери
  7. Технічні характеристики

Зовсім недавно відбулася презентація Meizu Pro 6, який став непересічною новинкою на ринку смартфонів. Сьогодні на черзі ще одна модель від відомого китайського виробника - meizu m 3 note. Пристрій являє собою чергове покоління однієї з найбільш популярних і вдалих лінійок гаджетів компанії. Модель відноситься до середнього цінового сегменту і має непогані характеристики і ще більш вигідною вартістю. До якості збірки неможливо причепитися, а матеріали для корпусу підібрані ідеально, як для бюджетного пристрою.

Ергономічність і дизайн корпусу

Смартфони китайської компанії вже звично наслідують заокеанського виробнику. Але в даному випадку виробник вирішив привнести кілька свіжих ноток в загальний вигляд. Якщо розглядати фронтальну панель, то пристрій можна сплутати з Apple iPhone 6s Plus. Хоча тильна сторона видає в ньому швидше Xiaomi Redmi Note 3.

Якщо вирішили meizu m 3 note купити, то в першу чергу варто звернути увагу на 5.5 "екран, який відрізняється хорошими кутами огляду і яскравістю. Над ним можна бачити динамік, а також фронтальну камеру і стандартний набір датчиків. Під дисплеєм розмістилася апаратно-сенсорна кнопка, яка доповнена вбудованим дактилоскопічний сканером.

Швидкість і ефективність сенсора не викликає нарікань. З його допомогою можна не тільки захистити пристрій від сторонніх користувачів, а й поставити захист на певні програми. При звичайному натисненні клавіші можна отримати доступ до екрану, а також згорнути програму, яка в даний момент виконується. У подібному випадку кнопка виконує функції клавіші «Додому».

У подібному випадку кнопка виконує функції клавіші «Додому»

Права грань використовується для розташування великих механічних клавіш, які значно виділяються на тлі корпусу. Вони відрізняються плавним і виразним ходом. Стандартні роз'єми розташувалися на верхній і нижній кромці пристрою, включаючи microUSB і роз'єм для навушників. Гібридний лоток під SIM-карти і накопичувач розташований зліва.

Гібридний лоток під SIM-карти і накопичувач розташований зліва

Задня кришка відрізняється обтічною формою, тому з боку може скластися відчуття, ніби пристрій має суцільнометалевий корпус. Пластикові вставки розташовані в нижній і верхній частині кришки, вони закривають антени. Їх колір повністю відповідає відтінку металевої поверхні, тому помітити їх наявність можна тільки при дотику.

Їх колір повністю відповідає відтінку металевої поверхні, тому помітити їх наявність можна тільки при дотику

Зверху можна бачити модуль камери зі спалахом, а ближче до центру розташований фірмовий логотип.

Зверху можна бачити модуль камери зі спалахом, а ближче до центру розташований фірмовий логотип

смартфон Мейзі м3 відрізняється компактними розмірами 153.6 х 75.5 х 8.2 мм при масі в 163 грами. Пристрій зручно тримати в долоні. Якщо врахувати емкостную батарею на 4100 мАг, то можна лише здивуватися тому, як виробникові вдалося зробити гаджет таким тонким. Зовні пристрій виглядає досить дорого і презентабельно. Покупці мають можливість вибирати між сріблястим і золотим варіантом корпусу.

Покупці мають можливість вибирати між сріблястим і золотим варіантом корпусу

екран смартфона

Приємною несподіванкою meizu m 3 note, ціна якого невисока, стало використання 5.5 дюймового дисплея, дозвіл якого досягає 1920х1080. Виробник вирішив зупинити свій вибір на якісній матриці IPS, а також відмовився від повітряного прошарку. Наявність захисного скла варто віднести до плюсів моделі.

Завдяки заокругленим краях скла, смартфон виглядає більш естетично. До того ж, така форма дозволяє відчути підвищений комфорт в процесі експлуатації. Часто meizu m 3 note відгуки вказують на те, що пристрій підтримує MiraVision 2.0. І це дійсно важливо, адже дана технологія дозволяє значно підвищити якість картинки і знизити споживання енергії.

Передпродажний варіант кілька недотягує до заявлених показників яскравості і контрасту, але без урахування результатів тесту можна сміливо говорити, що дисплей смартфона досить непоганий. Гаджет Мейзі м3 ноут відрізняється невеликими рамками, а також природною передачею кольору. Модель має істотний запасом яскравості, що дозволяє використовувати її навіть в сонячну погоду з максимальним комфортом. Також користувачі мають можливість активувати автоматичне підстроювання яскравості. З інших важливих моментів варто вказати на те, що пристрій одержав відмінне олеофобним покриття.

Софт пристрої

Наш meizu m 3 note огляд дозволив виявити, що, крім ОС Android 5.1, компанія вирішила доповнити пристрій власної оболонкою Flyme OS. Питань щодо плавності інтерфейсу в процесі тестування не виникало.

Особливістю даної оболонки можна назвати відсутність окремого меню з додатками. Робочий простір представлено робочим столом, на який і винесені всі необхідні додатки. Внизу розташована панель для чотирьох найпопулярніших папок або додатків.

Жест «щипок» дозволяє перейти в меню налаштувань робочого столу. Тут можна бачити три пункти, що дозволяють змінювати порядок ярликів, встановлювати шпалери і управляти віджетами.

Для зручності користувачів meizu m 3 note 16 gb всі налаштування зведені в 17 груп. Велика частина з них повторюють настройки стокового Android, тому розібратися в них не складе труднощів.

Варто приділити увагу деяким нативним додатків. У галереї чимало додаткових налаштувань, що дозволяють редагувати знімки. За допомогою такого редактора можна задовольнити основні потреби більшості користувачів.

Завдяки додатку «Безпека», забезпечується глибока перевірка системи, а також виконується її оптимізація. За допомогою даної програми вдається чистити ОЗУ і ПЗУ, а також забезпечувати контроль за мобільним трафіком.

Мейзі м3 ноут, огляд якого перед вами, порадував функціональністю файлового менеджера, що дозволяє редагувати і переміщати папки і їх вміст.

Мультимедіа

Якщо користуватися статистикою, то більша половина власників смартфонів щодня використовує свої гаджети для прослуховування музики. Приблизно стільки ж не представляє життя без гучного зв'язку. Забезпечити подібні функції без якісного відтворення звуку неможливо. З цієї причини компанія приділила достатньо уваги даним показником, що нам вдалося виявити в процесі тестування. Коефіцієнт нелінійних спотворень не перевищує 95 дБ, що є далеко не всім сучасним пристроям.

Динамік володіє значним запасом гучності, хоча про вражаючому звучанні мова не йде. У плані відтворення відеороликів варто відзначити використання форматів H.264 і H.265, тому модель без проблем відтворює Full HD-відео. Архітектура не підтримує формат 4K, але дозволяє відтворити такі кліпи без значних лагів.

Платформа і тривалість роботи

Смартфон meizu m3 note, характеристики якого представлені чіпсетом MediaTek Helio P10, дозволяє забезпечити для користувача максимальну тривалість роботи при високому рівні продуктивності. З цієї причини звичайні завдання пристрій виконує без нарікань, але і сучасні 3D-ігри можна запустити без побоювань.

Бездротові модулі гаджета представлені GPS, LTE, Wi-Fi і Bluetooth 4.0.

Для плавної роботи було встановлено 2 гігабайти оперативної пам'яті, але на деяких ринках з'явилися також моделі з 3 ГБ. На вибір користувача запропоновано два варіанти пристроїв з 16 і 32 гігабайтами ПЗУ, збільшити обсяг накопичувача можна за допомогою MicroSD. Але в цьому випадку доведеться пожертвувати одним з слотів NanoSIM.

Докладний meizu m 3 note 32 gb огляд показав, що одним з головних переваг моделі можна сміливо назвати батарею. Пристрій одержав ємнісний акумулятор на 4100 мАг, що вкрай позитивно позначилося на тривалості роботи. Користувач може сміливо розраховувати на дві доби експлуатації навіть при високому рівні активності.

камери

Тильна панель доповнена 13 Мп матрицею, яка отримала двобарвне спалах і автофокус. Діафрагма камери - f / 2.2. Розглядати інтерфейс більш детально позбавлене сенсу, так як користувачам доступна величезна кількість налаштувань. Проте, широкі можливості для вибору режимів зйомки не особливо позначилися на якості знімків, що залишається слабким місцем пристроїв виробника.

Тестування камери проводилося при автоматичному режимі, що дозволяє помітити проблеми з деталізацією і передачею кольору.

Камера дозволяє отримати відеоролики формату 1080p. Також користувачі мають можливість використовувати режим сповільненої зйомки , Але особливою якістю він не відрізняється.

Фронтальна панель отримала 5 Мп камеру, яка дає можливість робити непогані знімки, як для своїх характеристик. Власники смартфона зможуть оцінити можливості Face After Effects і FotoNation, які дозволяють отримати Селфі більш високої якості.

Перевагами пристрою можна сміливо назвати збірку і якість матеріалів для корпуса, а також автономність. В цілому архітектура дозволяє досягти солідної продуктивності, як для бюджетного пристрою. У недоліках ж варто вказати якість одержуваних зображень, а також вторинний дизайн.

Смартфон позиціонується як бюджетний фаблет, тому багато чого від нього чекати не варто. Проте, з повсякденними завданнями він справляється відмінно, а хороша автономність дозволить не переживати про заряд батареї. Якісна збірка і комфортна експлуатація дозволяють віднести його до кращих представників сегмента.

Технічні характеристики

Meizu M3 Note 16GB (Silver-White)
2 500 - 5 047 грн Тип Смартфон Попередньо встановлено ОС Android 5.1 (Lollipop) Оперативна пам'ять, ГБ 2 Вбудована пам'ять, ГБ 16 Слот розширення microSD / SDHC / SDXC (до 128 Гб) Тип SIM-карти Nano-SIM Кількість SIM-карт 2 Процесор MediaTek MT6755 (Helio P10) + GPU Mali-T860 MP2 кількість ядер 8 Частота, ГГц 4x 1.8 + 4x 1.0 Акумуляторна батарея 4100 мАг (незнімна) Час роботи (дані виробника) немає даних Діагональ, дюйми 5,5 1920 × 1080 Тип матриці LTPS PPI 403 Датчик регулювання яскравості + Інша зашитную скло T2X-1 Основна камера, Мп 13 Відеозйомка 1080р, 30 к / с Спалах подвійний світлодіодний Фронтальна камер а, Мп 5 Мп Високошвидкісна передача даних EDGE / GPRS, HSPA +, LTE Cat.6 (UL 50 Мб / с / DL 300 Мб / с) Wi-Fi 802.11 a / b / g / n Bluetooth 4.0 GPS + (A-GPS , Glonass) IrDA - FM-радіо - Аудіороз'єм 3,5 мм NFC - Інтерфейсний роз'єм USB 2.0 (micro-USB) Розміри, мм 153,6 × 75,5 × 8,2 Вага, г 163 Захист від пилу і вологи - Тип корпусу моноблок (нерозбірний) Матеріал корпусу метал Тип клавіатури екранний введення Ще датчики наближення і освітлення, акселерометр, Е-компас, гіроскоп, сканер відбитків пальців mTouch 2.1 [ U ] [ OT ] [ ST ] [ OST ] [ TG ] [ GTU ] Meizu M3 Note 16GB (Silver-White)   2 500 - 5 047 грн Тип Смартфон Попередньо встановлено ОС Android 5 id інші російська український білоруський польський англійська іспанська німецький турецька болгарська чеська угорський естонський вірменський казахський іврит грузинський сербський хорватський литовський словацький словенський албанський македонський латиська киргизький монгольський португальська узбецький корейський румунський датський грецький нідерландський норвезький шведський італійська французький індонезійська id арабська хінді бенгальський китайський [азербайджанський ] [Боснійський bs ] [таджицький ] [Латинський ] [В'єтнамський ] [Каннада kn ] [фінський ] [Філіппінський ] [Ірландський ] [Ісландський ] [Шотландський (гельський) gd ] [японський ] [Африкаанс ] [Амхарська am ] [каталанська ] [Себуанська ceb ] [корсиканська ] [Валлійський ] [Есперанто ] [Баскська eu ] [перський ] [Фризька ] [Галісійська ] [Гуджараті gu ] [хауса ] [Гавайський ] [Хмонг hmn ] [креольський (Гаїті) ht ] [ігбо ig ] [яванський ] [Кхмерский ] [Курманджі ] [Люксембурзький lb ] [лаоський ] [Малагасійська ] [Маорі ] [Малаялам ml ] [маратхі mr ] [малайський ] [Мальтійський ] [Бірманський my ] [непальська ] [Чева ny ] [панджабі ] [Пушту ] [Синдхи sd ] [сингальский si ] [Самоа ] [Шона sn ] [сомалійський ] [Сесото st ] [суданський ] [Суахілі ] [Тамільська ] [Телугу te ] [тайський ] [Урду ] [Кхоса xh ] [ідиш yi ] [йоруба yo ] [зулу ] [ TF ] Немає тексту
Контейнер пошкоджений! Спробуйте отримати статтю заново GetTextFromUrl.php , але це призведе до видалення всіх існуючих перекладів !!!

Новости