Огляд китайських планшетів. Як вибрати гаджет китайського виробництва і тенденції

  1. Як вибирати китайський планшет
  2. Дешеві китайські планшети з нормальними характеристиками
  3. Хороші китайські планшети
  4. Довіртеся професіоналам!

2013

2013 ... 2014 ... 2015 ... 2016 ...

Пора забути про жарт: «Китайські діти вранці роблять зарядку ... а в обід здають її на ринок для продажу»)))

В почався 2013 році китайські планшети, як клас - це вже не ті глючний загальмувати залізяки, якими були в «стартовому» 2010-му році, а вже досить якісні, дуже продуктивні гаджети, з гарантією, з техподдержкой і постійним оновленням прошивок. Це вже прийнятний для споживача продукт!

Наприклад, відразу після виходу Apple iPad китайські виробники швидко «підтримали» тренд. Але, що цілком природно, перші китайські планшети були вельми поганої якості, ну і збиралися, мабуть, й узагалі. А вже в кінці 2010 року китайська промисловість випустила відразу кілька моделей по-приличней. В кінці 2011 року китайці вже припинили тупо копіювати дизайн відомих дорогих планшетів і почали виробляти вже зовсім свої недорогі планшети з вельми пристойними характеристиками.

І зараз, завдяки використанню дешевих двоядерних процесорів, вельми багато китайських планшети обставляють по продуктивності брендові планшети від Apple і Samsung.

Ви питаєте - чому саме китайські планшети, а не загальноприйняті «брендові», модні, або як ще кажуть «трендові» Apple iPad або Samsung Galaxy Tab?

відповідаємо:
1. Ціни, ціни і ще раз ціни. Пристойний китайські планшети можна купувати від 3 000 рублів. iPad і Galaxy Tab на цьому тлі дороги, і не кожен споживач може дозволити собі оплатити 15 - 30 тисяч дерев'яних за таку іграшку.
2. Китайський планшет від нормального (заводського) виробника має реально високу продуктивність. Вони практично завжди (!) За основними технічними параметрами обганяють відомі дорогі планшети.
3. Китайці пропонують планшети на будь-який смак і колір. Можна вибрати апарат з тими параметрами, які ідеально підходять тобі. Чи не потрібен GPS? Можна взяти без нього і не платити за непотрібний функціонал
4. Багато хто не сприймає операційну від Apple, але зате краще вісь від Google. А майже всі китайські планшети працюють під управлінням безкоштовної і відкритої операційної системи Android.
5. Швидкість оновлення модельного ряду. Всього лише через один місяць після виходу Andriod 4.0, почали з'являтися китайські планшети на цій осі. Відомі виробники відреагували із затримкою більш ніж на квартал.
6. Навколо китайських девайсів вже з'явилося ціле співтовариство споживачів. Захоплені користувачі допрацьовують ці планшети, покращуючи характеристики. Вони із задоволенням спілкуються і легко розкажуть вам, як з планшета вартістю всього в 100 доларів полнучіть повноцінний комп'ютер.
7. Відомі виробники (не буду тикати пальцем) спеціально підрізають функціональність своїх планшетів з метою боротьби з піратством. В результаті маємо масу незручностей - ні флешку використовувати, ні файл на інший планшетник передати, взагалі всі проблеми з коннектом ... Китайські планшети принципово позбавлені цих недоліків.

Низька ціна в поєднанні з пристойними характеристиками у китайських планшетів завойовують любов російського (і не тільки) народу.

Як вибирати китайський планшет

У Apple завжди тільки один актуальний продукт - така торгова політика У Apple завжди тільки один актуальний продукт - така торгова політика. А в Китаї багато виробників планшетів, і кожен хоча б раз у кілька місяців випускає нову модель планшета: SmartDevices (SmartQ), Ainol, Onda, Window, Teclast, Ployer, Ramos, Bmorn, Cube, Eken, Dropad, Zenithink і ін.

Тож не дивно, якщо Ви ще не чули цих брендів. Вони відомі в Китаї, багато хто з них є OEM виробником для іншої торгової марки, а останнім часом самі стали виробляти девайси під своїми брендами.

При виборі необхідно точно визначитися з технічними параметрами планшетів. Всім хочеться все і відразу. Але за наворочені пристрої в будь-якому випадку доведеться переплачувати. Тому потрібно вибрати для себе набір важливих для вас функцій і вже на їх основі вибирати конкретний планшет.

Давайте відразу визначимося, що планшет вартістю в 50 - 80 доларів підійде для вирішення деяких завдань, але це буде пристрій з резистивним екраном, без підтримки мульти-Тача, і якщо ви хочете все ж більше, ніж читалку для текстів, апарати за такими цінами краще навіть не розглядати.


Ще не рекомендуємо вибирати NoName планшети, які іноді навіть не мають назв. Такі планшети виробляються в підпільних «гаражних» майстерень з незрозумілих компонентів, а іноді - в школі на уроці праці)). Вибирайте планшети відомих китайських виробників, які в продажу не набагато дорожче створінь невідомих авторів.

На практиці дуже часто після появи на ринку вдалої моделі планшета, починають з'являтися його копії. Точно точно! Китайські підробки на китайський планшет. Представлятися вони можуть і під іншими назвами, а можуть маскуватися і під оригінальний продукт.

Крім того, один і той же планшетний комп'ютер може продаватися в різних інтернет-магазинах під різними найменуваннями. Або навпаки - під однією назвою можна отримати абсолютно різні гаджетами. Наші рекомендації - вибирайте планшети в тільки в загальновідомих китайських інтернет-магазинах.
Китайських же інтернет-магазинів, де продаються планшети, дуже багато. Перераховувати сенсу немає (Гугл в допомогу!). Іноді на процес вибору планшета доведеться витратити не один день. Перш ніж купити пристрій дуже корисно почитати, що про нього пишуть. Дуже багато користувачів залишають відгуки про китайських планшетника на спеціалізованих форумах. Не лінуйтеся! Почитайте відгуки, подивіться відео.

Дешеві китайські планшети з нормальними характеристиками

Зараз випущено багато хороших і відмінних планшетников за ціною близько 100 доларів Зараз випущено багато хороших і відмінних планшетников за ціною близько 100 доларів.
У хороших недорогих планшетах задіяні процесор AllWinner A10, All Winner A13, Rockchip RK2906, Telechips TCC8923, AMLogic 8726-M, Rockchip RK2918.


Майже всі пристрої працюють під операционкой Android 4. Якщо в планшеті встановлена ​​більш рання версія Android 2.x, то швидше за все, це застаріла модель.

Дешеві планшети найчастіше мають одноядерний процесор з частотою від 1 Гц, не менше 512 Мб оперативної пам'яті, ємнісний екран на 5 торкань, матрицю середнього дозволу (не гірше 800x480 для 7 дюймів), від 4 ГБ пам'яті для зберігання програм і файлів, підтримка MicroSD карт, Wi-Fi, підтримка зовнішнього 3G модему, G сенсор, мікрофон, відеокамера (з дозволом низької якості).

Якщо ви готові витратити трохи більше, ніж 100 $, то можете вибрати планшет навіть з якісної IPS матрицею високої роздільної здатності. На планшетника за ціною в 3 000 рублів можна читати тексти, серфить по інтернету, використовувати електронну пошту та скайп, дивитися відео, грати в ненавороченние гри (в тому числі 3D), працювати в офісних програмах і т.п. У загальному і цілому китайські планшети відрізняються максимальною функціональністю за мінімальні гроші.

Хороші китайські планшети

Вартість хороших планшетів визначається від 150 $, а зовсім хороші планшетники починаються від 250 $ з урахуванням доставки.

В такому планшеті використовується процесори AllWinner A10, Rockchip RK3066, AMLogic AML8726-MX, TI OMAP4. Оперативної пам'яті DDR3 не менше 1 ГБ. Вбудована флеш-пам'ять від 8-ми ГБ. Є підтримка зовнішніх карт пам'яті до 32 ГБ. IPS або TFT матриці з високою роздільною здатністю. Ємнісний сенсорний екран з підтримкою від 5 до 10 дотиків. Ємність акумулятора від 3200 мАг. Операційна система Android 4.х

Часто задається питання: "Який конкретно китайський планшет найкращий?"

На жаль, відповіді на це питання не існує. Все залежить від ваших потреб. Комусь потрібний планшетник з великим екраном, а кому-то потрібно, щоб він розміщувався в кишені сорочки. І по фунціоналу - для ігор, або для читання. Вибирайте просто планшет відомого китайського бренду, на сучасному двоядерному процесорі, з хорошою матрицею. Решта тех.параметрів на смак і на колір - все фломастери різні.

Хороший китайський планшет помітно відрізняється від дешевого якістю збірки, екраном, більш потужним процесором, більшою ємністю оперативної пам'яті і більшою ємністю батареї.

Ну - і техподдержкой і гарантійним обслуговуванням.

Які зміни проізшло в 2014 році?


Довіртеся професіоналам!


Поділитися сторінкою

Ви питаєте - чому саме китайські планшети, а не загальноприйняті «брендові», модні, або як ще кажуть «трендові» Apple iPad або Samsung Galaxy Tab?
Чи не потрібен GPS?
Які зміни проізшло в 2014 році?

Новости