Огляд триколісного велосипеда Puky CAT S6 Ceety - BalanceBike

  1. ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
  2. ЕРГОНОМІКА У ДЕТАЛЯХ
  3. КЕРМО
  4. СИДІННЯ
  5. батьківська ручка
  6. Багажник І СУМКА
  7. РЕЖИМИ ЇЗДИ
  8. РЕГУЛЮВАННЯ СИДІННЯ ПО ЗРОСТАННЯ
  9. А ЩО НА ПРАКТИЦІ?
  10. І на завершення відповімо на найпопулярніше запитання наших покупців: "У чому різниця між моделі велосипедів"...
  11. НАШ ВИСНОВОК:

Сьогодні ми уважно досліджуємо наймодніший велосипед на російському ринку - Puky CAT S6 Ceety.

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

Сьогодні ми уважно досліджуємо наймодніший велосипед на російському ринку - Puky CAT S6 Ceety

Ця модель розроблена для дітей у віці від 1 року. Велосипед дійсно збирається в Німеччині. Виробник (Puky Gmbh) дає гарантію 2 роки.

Модель виготовляється в двох кольорах - червоному (Art. 2403) і бронзовому (Art. 2400). Ми спеціально помістили обидва кольору на одному малюнку. Як можна помітити, через велику кількість темних деталей колір самої рами не сильно впливає на загальне колірне відчуття. Обидва кольори можуть однаково добре підійти і хлопчикові, і дівчинці.

PUTY CEETY володіє всіма мислимими «опціями», які можна уявити на триколісному велосипеді. Хоча при вигляді сидіння з високою спинкою, оснащеного п'ятиточковим (!!!) ременем безпеки, на думку спадають швидше не велосипедні, а автомобільні асоціації. Тим більше, що велосипед відрізняється добротним виконанням і дизайном, що запам'ятовується.

Отже, велосипед оснащений:

  1. Гальмом на задні колеса.
  2. Механізмом блокування повороту керма.
  3. Механізмом блокування обертання переднього колеса.
  4. Регульованою по висоті і куту нахилу ручкою.
  5. Багажником для перевезення всякої всячини.
  6. Відстібається сумкою для перевезення того ж :).
  7. Підніжкою на педалі (потрібна, якщо дитина не водій, а пасажир).

ЕРГОНОМІКА У ДЕТАЛЯХ

РАМА І КОЛЕСА

Рама велосипеда зроблена з алюмінієвого профілю, вона покрита спеціальною стійкою до подряпин фарбою, як і всі рами, що випускаються PUKY. У оригінального велосипеда PUKY внизу рами знаходиться шильдик з заводським номером - не забудьте вписати його в паспорт на виріб. Рама велосипеда зроблена з алюмінієвого профілю, вона покрита спеціальною стійкою до подряпин фарбою, як і всі рами, що випускаються PUKY

Модель дуже стійка завдяки широко розставленими заднім колесам і низькому центру тяжіння.

Колеса велосипеда - суцільнолиті (з ПВХ), можна сміливо вирушати в дорогу без насоса, накачування шин велосипеда не буде потрібно. Підступно зачаїлася на дорозі кнопка або гвоздик також не зіпсують Вам настрій від прогулянки. Велосипед Puky CAT S6 Ceety дуже маневрений не тільки на асфальті, але і на проселочниx дорогах. Переднє колесо має розмір 10 '', два задніх по 8 ''.

Перед задніми колесами праворуч від сидіння розташована ручка гальма. Потягнувши її на себе, дитина може сам зупинити велосипед.

На осі переднього колеса з правого боку розташовано кільце блокування педалей. Якщо воно зміщене до колеса, то педалі обертаються разом з колесом, дитина може їхати як назад, так і вперед. Якщо кільце висунути до вилки, то переднє колесо може обертатися вперед, навіть якщо педалі нерухомі.

КЕРМО

На кермі розташовані рельєфні противоскользящие ручки. Вони зроблені з м'якої гуми і підлиті до алюмінієвій рамі, завдяки чому не знімаються і не розбиваються навіть при падінні на землю. З боків ручки закінчуються пружними протекторами для додаткового захисту ручок дитини. На кермі розташовані рельєфні противоскользящие ручки

Спереду на кермі є м'яка протиударний подушечка «AirBag». Вона зроблена з щільної тканини, кріпиться на липучці, тому її легко можна зняти і випрати, наприклад.

Кермо має вбудовані обмежувачі повороту, його неможливо повернути більш ніж на 45 градусів. Це зроблено для того, щоб при катанні дитина не зміг повернути кермо на великий кут і випадково впасти. У місці примикання керма до рами, праворуч, якщо дивитися по ходу руху, розташований блокіратор повороту керма. У разі, якщо Ви везете дитину самі, Ви можете заблокувати кермо, щоб полегшити собі маневрування. Для цього треба повернути ручку блокіратора до упору за годинниковою стрілкою.

СИДІННЯ

Анатомічне сидіння CAT S6 - найбільш вражаюча частина велосипеда. Воно виконане у формі спортивного сидіння для автомобілів.

Оббивка сидіння виготовлена ​​з еластичного матеріалу, досточно м'якого, щоб забезпечити зручність дитини в далеких прогулянках, і разом з тим пружного, щоб зберегти його правильну поставу.

Сидіння оснащене п'ятиточковим ременем безпеки. Окремі частини ременя збираються вшити за допомогою застібки. Для того, щоб звільнити ремінь безпеки, треба натиснути на застібку одночасно з боків і на червоні кнопки по центру. Така конструкція дозволяє мінімізувати ризик, що дитина отстегнет себе сам під час їзди.

батьківська ручка

Конструкція ручки також вселяє повагу навіть одним своїм виглядом. Поверхня, за яку Ви будете штовхати велосипед, покрита антискользящим матеріалом. Можна відрегулювати під себе як висоту ручки, так і ступінь її нахилу.

Звертає увагу той факт, що кнопка фіксації кута нахилу ручки розташована не справа, як всі інші елементи регулювання, а зліва. Дійсно, підлаштовувати кут нахилу ручки зручніше, тримаючись за неї правою рукою, натискаючи при цьому лівою рукою на кнопку. Таке істинно німецьке увагу до деталей прозирає в кожному елементі велосипеда.

Звертаємо Вашу увагу, що в конструкцію велосипеда не закладена можливість повороту переднього колеса обертанням ручки. У цьому немає необхідності, оскільки набагато зручніше повертати велосипед, злегка нахиливши його за допомогою ручки назад. Її довжина дозволяє виконувати такі маневри без будь-яких зусиль.

Багажник І СУМКА

За сидінням над задньою віссю велосипеда розташований місткий багажник. Для того, щоб вміст багажника не випадало під час їзди, піддон багажника закритий багажної сіткою.

Також в комплект велосипеда входить невелика сумка. Вона може прикріплятися до ручки велосипеда, або переноситися на плечовому ремені.

Будьте розсудливі, коли відправляєте на шопінг з PUKY CAT S6 Ceety. Не бажано навантажувати багажник масою понад 6 кг, а сумку - більше 2,5 кг.

РЕЖИМИ ЇЗДИ

Ви можете використовувати велосипед у двох режимах:

  1. Міський режим (в оригіналі «City mode»). Дитина сидить на сидінні, колеса вільно обертаються, управління транспортом здійснює дорослий за допомогою довгої ручки. Вага "спорядженого" велосипеда 9,28 кг.
  2. Ігровий режим (в оригіналі «Play mode»). Дитина може крутити педалі і повертати кермо, повністю розпоряджаючись транспортом за своїм бажанням. Вага велосипеда без ручки і сумок - 7 кг.

"Міський режим" найбільш зручний для мобільних батьків. Вже з 1 року Ви можете використовувати легкий і маневрений Puky CAT S6 Ceety замість прогулянкової коляски. В цьому режимі Ви здійснюєте повний контроль за переміщенням велосипеда за допомогою ручки. Для того щоб забезпечити максимальну зручність дитині, бажано встановити підніжку, звільнити педалі і заблокувати кермо. Міський режим найбільш зручний для мобільних батьків

УВАГА! Кочення велосипеда назад в міському режимі неможливо, оскільки педалі будуть упиратися в низ підніжки.

Для чого це зроблено? Спробуйте уявити себе на місці дитини. Спочатку Вас везуть вперед, потім різко зупиняють, і раптом Ви мчимо вже спиною назад! Не особливо приємно, а висловити своє обурення словами в 1,5 року може і не вийти ... Як бачимо, і тут все та ж німецька передбачливість :)

Після того, як дитина досить добре освоївся з новим транспортом і став виявляти цікавість до самостійної їзді, можна спочатку зняти підніжку, щоб він звик до педалей. А потім і зовсім перевести велосипед в ігровий режим, звільнивши кермо і поставивши педалі в жорстку зчеплення з переднім колесом. Для більшої зручності дитини також можна зняти спинку сидіння і багажник. А якщо маленький гонщик досяг повного єднання зі своїм транспортним засобом - то відстебнути і ручку.

РЕГУЛЮВАННЯ СИДІННЯ ПО ЗРОСТАННЯ

Сидіння у Puky Ceety, також як у велосипеда Puky CAT 1L, регулюється по базі на 6,5 см.

Велосипед позиціонується виробником для маленьких дітей зростом від 80 см. При такому зростанні дитина ще не дотягується ніжками до педалей, тому і ставиться спеціальна підніжка. Дитина дістає педалей при зростанні приблизно 85-87 см. З огляду на горизонтальну регулювання 6,5 см, робимо висновок, що Puky Ceety буде зручний дітям до зростання 95-100 см.

Для транспортування велосипеда, наприклад, в багажнику автомобіля, можна максимально скласти ручку і сидіння. Так велосипед буде займати зовсім мало місця.

А ЩО НА ПРАКТИЦІ?

Відгуки про Puky CAT S6 Ceety від наших покупців:

Тетяна: "За такі гроші дуже переживала, що ж отримаю. Але якість дійсно відмінне! Чоловік більше всіх хвалив, поки збирав :) Все вихідні катали по дорозі на дачу, маневрений, як наша коляска! Ручка і правда не повертає колеса, але з коляскою ми вже звикли до такого управління. Зате дочка в захваті, вже дістає до педалей і намагається крутити !!! Спасибо огромное! "

Ігор: "Дуже зручний і надійний велосипед! Зроблено дуже якісно! І збирається буквально в кілька клацань (хоча подивився все одно вашу інструкцію на сайті). Дуже зручно збирати-розбирати для перевезення в машині. Правда, ручка батьківська все-таки не повертається, але управляти швидко звикли. Ручка досить висока, на мої 188 цілком !!! Ну а дитина щаслива безмірно! Поки сидить як король в колясці, скоро почнемо крутити педалі :) до речі, читав відгуки про незручну підніжку. у нас все сраслось, ноги не зісковзують. Вообщем, що не пож червонів. До того ж, доставили в день замовлення і безкоштовно! Просто супер! "

І на завершення відповімо на найпопулярніше запитання наших покупців: "У чому різниця між моделі велосипедів" Puky Carry Touring Kipper Ceety CAT S6 і Puky CAT S6 Ceety? "

Відповідь: Ці моделі однакові! Виробник зареєстрував назву Puky CAT S6 Ceety ©, а приставку Kipper використовують багато зарубіжних інтернет-магазини в якості додаткового рекламного слова про безпеку. Інтернет-магазин, який почав продажі цієї моделі в Росії, оформив на Яндекс-Маркет Puky Carry Touring Kipper CAT S6 як назва самого велосипеда, звідси і пішла плутанина. Ще раз повторимо, що точна назва цієї моделі у виробника Puky CAT S6 Ceety ©.

Відмінність у моделей Puky тільки в кольорі: Puky CAT S6 Ceety 2400 bronze (колір бронзовий) і Puky CAT S6 Ceety 2403 red (колір червоний).

НАШ ВИСНОВОК:

Велосипед Puky CAT S6 Ceety - самий передовий серед триколісних велосипедів, представлених на російському ринку. Продумана до дрібниць функціональність, якісні матеріали та стриманий преміальний дизайн.

При копіюванні матеріалу активне посилання на джерело обов'язкове! www.balancebike.ru

Для чого це зроблено?
А ЩО НА ПРАКТИЦІ?
І на завершення відповімо на найпопулярніше запитання наших покупців: "У чому різниця між моделі велосипедів" Puky Carry Touring Kipper Ceety CAT S6 і Puky CAT S6 Ceety?

Новости