Огляд доступних китайських акумуляторів ємністю 20 000 мАг (AliExpress)

  1. External Power Bank
  2. Технічні характеристики
  3. Power Bank External Battery
  4. Технічні характеристики

Зовнішні акумулятори стають все більш доступними, а разом з цим і популярними. Дякувати за прийнятні ціни власники мобільної техніки можуть китайських виробників, які знижуючи вартість павербанков, не забувають збільшувати їх ємність. Сьогодні ми розповімо про двох потужних акумуляторах з AliExpress, кожен з яких має ємність 20 000 мАг.

Перед початком огляду хочемо уточнити два моменти. Перше - зовнішні акумулятори про які йде мова нижче не є продуктами великих виробників. Це не означає, що зібрані вони «на коліні», проте, якість збірки все ж відрізняється від продуктів відомих компаній, наприклад, тієї ж Xiaomi . Друге - рейтинг продавців зазначених павербанков на AliExpress є максимальним, а кількість позитивних відгуків від покупців перевищує 95%, так що хвилюватися про доставку або як пристрій не варто.

External Power Bank

Коли починаєш працювати з External Power Bank (назва умовна), то розумієш, що по суті безіменний павербанк пропонує власнику куди більше функцій, ніж дорогі аналоги Коли починаєш працювати з External Power Bank (назва умовна), то розумієш, що по суті безіменний павербанк пропонує власнику куди більше функцій, ніж дорогі аналоги. А може цей китайський акумулятор ємністю 15 000-20 000 мАг ось що:

  • Заряджати два пристрої одночасно завдяки двом портам USB, розміщеним на торцевій стороні корпусу;
  • Сповіщати користувача про відсоток залишився в акумуляторі заряду за допомогою невеликого ЖК-дисплея;
  • Починати зарядку мобільного пристрою після натискання кнопки;
  • Працювати в якості ліхтарика завдяки невеликій, але яскравою світлодіодним лампочці.

Зовнішній вигляд External Power Bank, особливо його біле забарвлення, нагадує дизайн павербанков Xiaomi. Втім, особливих вишукувань тут бачити не доводиться - творці пішли на цей крок свідомо, щоб вартість пристрою виявилася якомога нижче. Поставляється External Power Bank і в чорному кольорі.

Повного заряду External Power Bank (15 000-20 000 мАг) вистачає для того щоб зарядити iPhone 5s з акумулятором ємністю 1560 мАг майже 10 повних раз Повного заряду External Power Bank (15 000-20 000 мАг) вистачає для того щоб зарядити iPhone 5s з акумулятором ємністю 1560 мАг майже 10 повних раз. Почне втрачати свої властивості акумулятор External Power Bank, за словами розробників, через 800 циклів зарядки, що є досить прийнятним показником.

Заряджається External Power Bank або за допомогою спеціального адаптера харчування, або через USB від комп'ютера Заряджається External Power Bank або за допомогою спеціального адаптера харчування, або через USB від комп'ютера.

Технічні характеристики

Ємність батареї: 15 000-20 000 мАг
Тип батареї: літій-полімерний
Час зарядки: 8-10 годин
Робоча температура: до 40 градусів
Розміри: 10.8 X 7.2 X 2.2 см
Вага: 220 г

Головною ж особливістю External Power Bank ємністю 20 000 мАг є його ціна. Купити цього «монстра» на AliExpress можна всього за 1 179 рублів.

Power Bank External Battery

Наступний павербанк так само не має чіткого імені і продається на AliExpress під досить довгою назвою, яке ми для зручності скоротили до Power Bank External Battery. Незважаючи на схожість з ємності батареї, яка так само становить 20 000 мАг, відмінності від розглянутого першим варіанти у Power Bank External Battery значні.

Почнемо з кидаються в очі відмінностей, пов'язаних із зовнішнім виглядом пристрою Почнемо з кидаються в очі відмінностей, пов'язаних із зовнішнім виглядом пристрою. Power Bank External Battery має металевий корпус, закруглені краї і приємну на дотик поверхню. Випускається павербанк в жовтому, зеленому, сірому і синьому кольорах.

Про свій вибір при будь ласка, вказуйте продавцеві в письмовому вигляді - інакше доставлять вам перше-ліпше під руку пристрій. В майбутньому творці Power Bank External Battery планують почати випускати рожеві і білі моделі свого павербанка.

Другим і, мабуть, самою головною відмінністю Power Bank External Battery від розглянутого вище акумулятора є тип батареї Другим і, мабуть, самою головною відмінністю Power Bank External Battery від розглянутого вище акумулятора є тип батареї. Літій-іонний акумулятор Power Bank External Battery ємністю на 20 000 мАг буде зберігати рівень свого заряду протягом куди більшого часу, а заряджатися з 0 до 100% всього за 5-6 годин.

Невеликих «фішок» у Power Bank External Battery не дуже багато, але той же LED-індикатор, для відстеження заряду батареї є.

Технічні характеристики

Ємність батареї: 20 000 мАг
Тип батареї: літій-іонний
Час зарядки: 5-9 годин
Робоча температура: до 40 градусів
Розміри: 15 × 12 × 10 см
Вага: 260 г

Оцінюється Power Bank External Battery на AliExpress всього в 1027 рублів, при цьому виробник раз у раз влаштовує акції.

Ще айфоновскіе теми:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Огляд доступних китайських акумуляторів ємністю 20 000 мАг (AliExpress)

Новости