Огляд Philips 40PFL7007T, стильного телевізора з хорошим звуком

Без перебільшення, одна з найбільших проблем у сучасних виробників телевізорів - це з'єднання привабливого дизайну з високою якістю звуку. Кожен користувач хоче, щоб корпус його пристрою був витонченим і тонким. Але дифузора в динаміці потрібна амплітуда. Як можна її забезпечити на трьох сантиметрах простору? Що зробити, щоб зовнішній вигляд телевізора при цьому не постраждав? На ці питання краще за всіх відповіла компанія Philips.

Зміст

Телевізор Philips 40PFL7007T почав продаватися в Росії влітку 2012 року. Ця модель відомої компанії відрізняється екстравагантним дизайном зі світлою металевою рамкою, дивно тонким корпусом для свого цінового сегмента, поліпшеним графічним інтерфейсом і великою кількістю інтернет-опцій. Одна з головних особливостей телевізора - спеціальна підставка з вбудованими динаміками, яка, як очікується, забезпечує кращу якість аудіо. А ще тут є фірмова двостороння заднє підсвічування Ambilight Spectra від Philips, яка висвітлює стіну за корпусом ТВ, і кілька просунутих технологій, які, як очікується, зможуть забезпечити додаткове задоволення від перегляду двомірного і тривимірного відео. Хоча, звичайно, все це - в теорії. А як воно все йде на практиці - на це нам і належить поглянути.

До речі, цей телевізор багато в чому схожий на Philips 40PFL5507T - модель, яку ми вже в подробицях розглядали на сторінках Феррі. Те пристрій, пам'ятається, нам дуже сподобалося. У ньому все було на місці: і якість картинки, і дизайн, і приємний для користувача інтерфейс. Подивимося, чи зможе сьогоднішній ТВ перевершити свого щасливого молодшого брата.

Телевізор Philips 40PFL7007T

Технічні характеристики Philips 40PFL7007T

Виробник

Philips

Модель

40PFL7007T / 12

Тип екрану

ЖК

підсвічування

Edge LED

Діагональ екрану, дюйми / сантиметри

40/102

Дозвіл

1920x1080, Full HD

Яскравість, кд / м2

450

Частота розгортки, Гц

до 800 Гц з технологією Perfect Motion Rate

динамічна контрастність

500 000: 1

вбудовані тюнери

DVB-C, DVB-T, DVB-T2

підтримка DLNA

Так, DLNA 1.5

підтримка 3D

Так, «активна» технологія Philips 3D Max

Соціальні мережі, інтернет-сервіси

Так, Net TV

аудіосистема

2 динаміка по 20 Вт

Роз'єми на бічній панелі

- Common Interface
- 3,5-мм аудіовихід для навушників
- Цифровий оптичний аудіовихід
- 2xUSB
- 2xHDMI

Роз'єми ззаду, спрямовані паралельно екрану

- SCART
- D-Sub
- Коаксіальний вихід під антену (75 Ом)
- USB
- 3xHDMI

Роз'єми ззаду, спрямовані перпендикулярно екрану

- Компонентний відео
- Rj-45, Ethernet (LAN)
- Аудіовхід (від VGA / DVI)
- Сервісний роз'єм

Енергоспоживання, кВт · год

63 (до 0,15 в режимі очікування)

Розміри без підставки, ШхВхГ, мм

910х524х29,8

Вага без підставки, кг

11

Розміри з підставкою, ШхВхГ, мм

910х590х206

Вага з підставкою, кг

14,4

Особливості

- Відсутність композитного відеовходу
- Вбудований Wi-Fi-модуль
- Настінне кріплення в комплекті
- Наявність світлового датчика
- Світлий дизайн
- П'ять роз'ємів HDMI
- Підставка Philips Soundstage

Сумісне настінне кріплення

VESA 200х200

У телевізорі, як це заведено в Європі, присутні кілька функцій для енергозбереження: еко-режим, таймер автоматичного вимкнення і спеціальний датчик, який регулює яскравість екрану залежно від ступеня освітленості кімнати.

Також є можливість повного відключення картинки - що стане в нагоді, наприклад, для прослуховування радіо. Енергоспоживання при цьому знижується до пари кВт * год. А в вимкненому стані пристрій може потребувати менш 0,01 кВт * год.

Зовнішній вигляд

Унікальний і якісний дизайн - одна з головних «фішок» даного пристрою. І справа тут не тільки в сталевому обрамленні і молочно-білою задній панелі. Почнемо з того, що рамка у Philips 40PFL7007T дивно тонка. Якщо попередня модель, Philips 40PFL5507T, без підставки мала габарити в 929х557,2х36 мм, то нинішній ТВ при тих же сорока дюймах діагоналі екрану менше за всіма показниками: на 19 міліметрів вже, на 33,2 мм - нижче, на 6 мм - тонше . Тому ЖК-панель виглядає ще простіше і акуратніше - Такий технологічний телевізор приємно бачити у себе в кімнаті.

Тому ЖК-панель виглядає ще простіше і акуратніше - Такий технологічний телевізор приємно бачити у себе в кімнаті

ЖК-телевізор Philips 40PFL7007T радує своєю товщиною

ЖК-телевізор Philips 40PFL7007T радує своєю товщиною

Правий торець Philips 40PFL7007T

Тонкі смужки світлодіодів, розташовані з боків задньої панелі, свідчать про наявність підсвічування Ambilight Spectra. Тут же, крім портів, можна помітити кілька грат для пасивної вентиляції, апаратні кнопки і спеціальне кріплення для стійки. Кнопки у 40PFL7007T - типові для телевізорів Philips, з приємним клацанням (дуже добре, що не сенсорні, що вряди-годи балуються LG і Samsung). Як і раніше, відсутня кнопка "Меню". Є тільки кнопка для вибору джерела відеосигналу - а потім з цього вікна, якщо є бажання, можна перейти до інших налаштувань. Чи не саме зрозуміле, до речі, рішення: навколо повно вільного місця, а ще одна клавіша користувачам б ніяк не завадила.

З якого боку не глянь, Philips 40PFL7007T ніяк не виглядає бюджетним пристроєм

Апаратні кнопки на корпусі телевізора Philips 40PFL7007T

Доступ до важливих портів нічим не обмежений, телевізор можна розміщувати майже впритул до стіни. Мінімальна відстань від корпусу до поверхні - три сантиметри.

Для цього можна не купувати ніяких додаткових аксесуарів: поставляється разом з телевізором музичну підставку вміє при необхідності трансформуватися в повноцінне кріплення, яке не тільки надійно утримує прилад на стіні, але і захищає собою провід з харчуванням, що заходить в центр задньої панелі телевізора. Правда, при цьому відстань до стіни складе вже не три сантиметри, як у випадку з VESA, а сім сантиметрів - просто через габарити підставки.

Порти ззаду телевізора Philips 40PFL7007T

Роз'єми знизу Philips 40PFL7007T

Роз'єми збоку Philips 40PFL7007T

У моделі 40PFL7007T присутній фірмовий елемент дизайну телевізорів Philips: маленьке потовщення, «підчерев'я» знизу екрану. У деяких ТВ на ньому знаходяться сенсорні кнопки, але в даному випадку воно виконує чисто декоративну функцію.

У деяких ТВ на ньому знаходяться сенсорні кнопки, але в даному випадку воно виконує чисто декоративну функцію

Підставка Philips Soundstage від телевізора Philips 40PFL7007T: вид знизу

Підставка Philips Soundstage від телевізора Philips 40PFL7007T: вид знизу

Підставка до Philips 40PFL7007T поблизу

У настільної підставці телевізора знаходяться динаміки, тому вона і вийшла такою широкою. Знизу до неї кріпляться десять гумових накладок, що виключають ковзання по поверхні. Важить вона досить багато, 3,4 кг, і ЖК-панель на ній повертається не надто сильно. До того ж, через горловину підставки йде додатковий кабель для аудіо, який доведеться приховувати за стійкою. Але зате місця на тумбочці ця підставка займає трохи (її ширина - п'ятдесят сантиметрів, висота - сім), а звук телевізор дійсно видає дуже хороший.

ПДУ

Пульти дистанційного керування біля телевізорів Philips завжди були вдалими. Але моделі, випущені в 2012 році, стали ще красивіше. Якщо попередні «яйцеподібні» ПДУ компанії іноді могли вислизнути з долоні, то з нинішнім щільним пристроєм з приємними гумовими кнопками така можливість практично виключена. Кількість клавіш зросла майже в два рази. Тепер не потрібно довго кликати для того, щоб зайти в потрібний пункт меню.

Пульт від телевізора Philips 40PFL7007T: вид спереду

Регулювання рівня звуку і перегортання каналів здійснюються за допомогою горизонтальних перемикачів, а не вертикальних, як у випадку з більшістю телевізорів інших компаній. Однак до цього швидко звикаєш. І навіть при наявності таких додаткових кнопок, як 3D, SMART TV, SUBTITLE, INFO, GUIDE, TEXT І AMBILIGHT, за розмірами пульт менше, ніж ПДУ від фірм Samsung і Sony.

І навіть при наявності таких додаткових кнопок, як 3D, SMART TV, SUBTITLE, INFO, GUIDE, TEXT І AMBILIGHT, за розмірами пульт менше, ніж ПДУ від фірм Samsung і Sony

Пульт від телевізора Philips 40PFL7007T: вид ззаду

Часто з інтернет-браузером на ТБ неможливо працювати через те, що введення одного адреси сайту займає кілька хвилин. Доводиться переміщатися окремо до кожної букви на екранній клавіатурі, а якщо потрібно набрати спецсимвол - ще й заходити в спеціальні меню. І тому однією з найприємніших опцій в пульті від Philips 40PFL7007T є повнорозмірна текстова клавіатура, розташована у нього на задній панелі. З її допомогою користуватися «розумними» функціями телевізора стало куди простіше. Заходити на улюблені новинні портали, шукати відео в YouTube або навіть спілкуватися з друзями в соціальних мережах тепер можна без підключення будь-яких зовнішніх пристроїв.

Нутрощі пульта від Philips 40PFL7007T

Хоча і такі можливості біля телевізора теж присутні. При необхідності до порту USB можна під'єднати миша або клавіатуру. А з додатком Philips MyRemote (ось версія для Android, а ось - для iOS) можна перетворити свій смартфон або планшет в інтерактивний ПДУ, здатний не тільки управляти телевізором, але і передавати на нього мультимедійні дані або переглядати електронний гід телепередач.

Комплектація

Крім ПДУ і трьох мізинчикових батарейок до нього, в комплекті з Philips 40PFL7007T до нас доставили одні затворні 3D-окуляри моделі PTA507, настільну підставку Philips Soundstage, проводи й інструкція.

Якщо хочеться використовувати Скайп - доведеться докупити веб-камеру PTA317, створену спеціально для телевізорів Philips випуску 2012 року. А для перегляду великою компанією кінофільмів в тривимірному форматі потрібні додаткові 3D-окуляри моделей PTA507, PTA516 або PTA517.

медіаплеєр

У телевізорів Philips ніколи не було проблеми з можливостями по відтворенню медіафайлів, це вам не Sony. Ось і у моделі 40PFL7007T справи з цим йдуть дуже непогано. Відкриваються майже будь-які контейнери і видеокодеки: DivX, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.264 / MPEG-4 AVC, 3GP, WMV, AVI, AVCHD, ASF, MOV і навіть такий улюблений в народі MKV (правда , сам медиасервер MKV-файли бачить не всі - все залежить від кодеків). Музика - від MP3 і WMA до AAC. Зображення - звичайні JPEG. Читаються і флешки, і HDD - в FAT16, FAT32 або NTFS. Більшого не можна і побажати.

Вибір джерела відеосигналу на телевізорі Philips 40PFL7007T

Але якщо порівнювати з тими можливостями, які демонстрували інші телевізори (в тому числі - і з ціною в 50-70 тисяч рублів), такі маленькі недоліки в облік можна навіть не брати. Тут йдуть майже будь-які кінофільми і будь-яка музика, без затримок і з можливістю швидкого перемотування на швидкості до 32х. Перехід між файлами здійснюється шляхом натискання кнопок перемикання каналів - не потрібно, як у багатьох інших пристроях, виходити назад в папку. Якщо потрібно клацнути кнопку «Назад» або відкрити список аудіозаписів кнопкою LIST, відтворення музики не перерветься. А пульт немов би спеціально «заточений» під медіаплеєр: кнопки для нього розташовані в самому видному та зручному місці.

графічний інтерфейс

Телевізори Philips - одні з найприємніших ТВ для складання огляду. Ми вже розглядали і модель з унікальним співвідношенням сторін екрану Philips 58PFL9956H, і хороший Philips 40PFL5507T, і інші пристрої, які підходять як для домашнього кінотеатру, так і просто для перегляду телепередач. Тому і з зовнішнім виглядом меню біля телевізорів цієї фірми ми знайомі дуже добре. І зміни, які були зроблені в 40PFL7007T, помітні з першого погляду. Текст, піктограми, колірні ефекти - все це стало чистіше і приємніше оку. Екранне керівництво містить дійсно корисну інформацію, в ньому легко орієнтуватися. Підказки з приводу того, які кнопки на пульті зараз можна натиснути і до чого це призведе, дозволяють швидко освоїтися початківцям користувачам. В цілому все зроблено акуратно і практично.

В цілому все зроблено акуратно і практично

Загальна меню Philips 40PFL7007T

Але деякі претензії у нас все ж залишилися. Наприклад, незрозуміла триває любов компанії до мінімалізму. Стильні піктограми, що символізують пункти меню, - це, звичайно, добре, але чому вони повинні бути такими куцими, немов обрізаними? Навіть на «айфоне» іконки містять більше квітів і деталей, а адже екран у нього куди менше. Здавалося б: чому не продемонструвати усі свої можливості по передачі кольору, чому б не дати оці користувача насолодитися всіма гранями відтінків? Але немає: тільки білий, синій і чорний - ось та гамма, яку за замовчуванням пропонує нам Philips. На цьому тлі яскравий помаранчевий, що підкреслює виділені нами пункти меню, виглядає свіжим промінцем Сонця.

Налаштування зображення в Philips 40PFL7007T

Зустрічаються неточності в русифікації, є і просто неперекладені фрагменти. Людина, яка має знань в англійському або в області сучасних ТВ, навряд чи здогадається, за що відповідає Perfect Natural Motion, до чого призведе включення Clear LCD і чи потрібно йому набирати PIN-код для WPS. Доведеться залазити в інструкцію, а й там не міститься прямих пояснень. На щастя, такого сонму налаштувань, як в елітних «космічних кораблях» від Sony і Samsung, тут не спостерігається. Тому з усім цілком можна легко розібратися методом наукового тику, навіть без допомоги фахівців або Інтернету.

Тому з усім цілком можна легко розібратися методом наукового тику, навіть без допомоги фахівців або Інтернету

Загальні налаштування звуку і зображення в Philips 40PFL7007T

У Philips 40PFL7007T є приємні додаткові опції. Так, натиснувши кнопку LIST, можна створити список обраних каналів і додати туди свої улюблені трансляції. Є тут функції батьківського контролю, окремий пункт меню для доступу до телетексту і установки різних його налаштувань. Багато місця присвячено інтерактивному телегіда, що дозволяє назавжди відмовитися від паперової програми. Зрозуміло, є і годинник (чим даний телевізор вигідно відрізняється від деяких приладів серії Toshiba REGZA).

Допоміжне вікно на Philips 40PFL7007T

А ще в телевізорі є таймер відключення. Причому розумне пристрій сам вимикається для заощадження електроенергії, якщо з пульта протягом чотирьох годин на нього не надійде жодного сигналу або якщо він зрозуміє, що встановлений відеоканал вже кілька хвилин не працює.

Однозначну крок вперед навіть порівняно з і так непоганими попередніми графічними інтерфейсами Philips.

Smart TV і DLNA

Завдяки відмінній QWERTY-клавіатурі, влаштованої на зворотному боці ПДУ, і логічніше було збудовано екранному інтерфейсу, «розумними» функціями телевізора Philips 40PFL7007T користуватися дуже легко. Тут є браузер для перегляду звичайних сайтів і додатки для більшості популярних онлайн-ресурсів, включаючи Twitter, Facebook, YouTube і кращі офіційні сервіси для прослуховування музики і перегляду кінофільмів. У телевізор встановлені програми від Яндекса, а також клієнти «відео за запитом», серед них зустрічаються Ivi, Zoomby і Twigle.

Браузер Philips 40PFL7007T

Головний екран SmartTV Philips 40PFL7007T

Хоча ТВ варто трохи, в ньому все ж є вбудований модуль Wi-Fi. Якщо у вас в будинку є бездротова точка доступу, на телевізор можна буде передавати медіаконтент з планшета або смартфона без покупки будь-яких додаткових пристроїв. Є можливість запису цифрових телепередач на жорсткий диск або флешку. А за рахунок доступу до інтернет-телебаченню, щоб перевірити пропущені програми в зручний час.

А за рахунок доступу до інтернет-телебаченню, щоб перевірити пропущені програми в зручний час

SmartTV на Philips 40PFL7007T

SmartTV на Philips 40PFL7007T

SmartTV на Philips 40PFL7007T

На Philips 40PFL7007T відмінно працює Skype - правда, для відеозв'язку, як уже говорилося, потрібно докупити камеру. В інструкції до пристрою детально розписано, що треба робити починаючому користувачеві, щоб зв'язатися зі своїми знайомими. Коли прямо з телевізора дзвониш своїм знайомим на ПК або мобільний телефон, фізично відчуваєш наступ XXI століття. Правда, налаштовувати голосову пошту, оформляти підписку або поповнювати рахунок все одно доводиться окремо, на комп'ютері.

Список офіційно медіасерверів дуже скупий - тільки MediaManager на базі TWONKY під Windows або Mac OS. На щастя, ця програма безкоштовна: досить зареєструвати куплене пристрій на сайті Philips - і ви отримаєте безкоштовний ключ для її активації.

Якість 2D-відео

Телевізор використовує бічну світлодіодне підсвічування Edge LED, і за рахунок цього ідеально рівномірної яскравості екрану на ньому, зрозуміло, очікувати не доводиться. При уважному перегляді чорного кадру в темному приміщенні по кутах екрану можна помітити невеликі засвітки: області пікселів, що видають на 10-15% більше світла, ніж решта панель. Такий недолік, на жаль, зустрічається у всіх ЖК-дисплеїв, крім пристроїв з Full LED, які стоять як мінімум в два рази дорожче, ніж Philips 40PFL7007T. Нікуди не втекти.

Втім, щоб приховати такий прикрий недолік, в цьому пристрої є така ж технологія Micro Dimming, як у сучасних телевізорів Samsung. Програмний контролер аналізує показуване зображення і коригує інтенсивність LED-підсвічування в залежності від того, наскільки яскравим або темним є кадр. Дуже чутливі люди можуть помітити роботу цієї системи: екран немов починає мерехтіти. Але нас в цілому порадувало, що така опція тут є: це - саме те, що треба для того, щоб можна було насолоджуватися фільмами в темних тонах. А ось де вона дратує - так це при перегляді чогось яскравого і позитивного, коли потрібно швиденько переключитися на меню, виконане в основному в чорному кольорі. Якщо ваші очі при цьому відчувають раптовий перепад - рекомендуємо відключити динамічну підсвічування або хоча б встановити її на «Стандарт».

Налаштування системи Pixel Precise HD в телевізорі Philips 40PFL7007T

Зате в HD і Full HD чіткість, кольоровість і контрастність дуже вражають, що дозволяє рекомендувати даний телевізор для перегляду швидше кінофільмів, а не телепередач.

Зате в HD і Full HD чіткість, кольоровість і контрастність дуже вражають, що дозволяє рекомендувати даний телевізор для перегляду швидше кінофільмів, а не телепередач

Ось такі кадри на Philips 40PFL7007T виходять дуже непогано

Екрані телевізора можна переглядаті до чотірьох трільйонів відтінків. Передача кольору почти бездоганну, без спотворень палітрі. Що ще більш дивно для такого тонкого пристрою з Edge LED, екран тут демонструє відмінну контрастність: чорний тут - це, здебільшого, насправді чорний, а не синій або темно-сірий. Темна панель видає близько 0,06 кд / м2 при білому на рівні 200 кд / м2, що дуже навіть гідно і сильно допомагає телевізору в 3D. Інші кольори на чорному тлі теж виглядають дуже природно, що дозволяє рекомендувати модель 40PFL7007T для перегляду будь-яких похмурих фільмів. Ужастики, трилери і нуар - все це піде тут не гірше, ніж на топовом дисплеї з Full LED.

Професіоналів пристрій теж порадує: на телевізорі є можливість прицільної настройки гами і регулювання колірної температури. Є тут і маса налаштувань для формату екрану і для картинки, так що кожен знайде щось собі до душі.

Є тут і маса налаштувань для формату екрану і для картинки, так що кожен знайде щось собі до душі

Ambilight - один з великих плюсів телевізора Philips 40PFL7007T

Останній, завершальний штрих, про який не можна не згадати - це наявність підсвічування Ambilight Spectra. Нехай вона тут тільки двостороння, а не тристороння, як біля телевізорів краще, але спостерігати на своїй стіні відображення того, що відбувається на екрані все одно приємно. Здається, що в ЖК-панелі тут не сорок, а всі сорок шість дюймів. Тут є опція для підстроювання підсвічування під колір стіни і «розслаблений» режим приглушеного світла. У телевізор вбудований датчик освітлення для регулювання інтенсивності Ambilight Spectra в залежності від того, чи включений в кімнаті світло. Навряд чи комусь може не сподобатися ця технологія. Єдиний її мінус - це підвищене споживання енергії. І все ж нам не зрозуміло, чому інші розробники телевізорів до сих пір не взяли її собі на озброєння.

Якість 3D-картинки

Система створення тривимірного зображення тут - активна. Philips - одна з небагатьох компаній, які, разом з LG, підтримують «пасивну» модель, але в даному випадку її вирішили не використовувати. Як наслідок - дозвіл у відео в 3D тут повноцінне, Full HD. Але ось від мерехтливих затворів очок варто чекати падіння яскравості і ледь помітних ореолів навколо об'ємних об'єктів. На жаль, від цих та деяких інших недоліків активного 3D поки ще не вдалося позбутися до кінця.

3D-окуляри від Philips 40PFL7007T в складеному стані

3D-окуляри від Philips 40PFL7007T: вид справа

3D-окуляри від Philips 40PFL7007T: вид спереду

Зате у Philips 40PFL7007T є одна дуже цікава особливість - це плавне 3D. Зазвичай максимальна частота кадрів стереоскопічного зображення була на рівні звичайного кіно. Тепер у героя нашого огляду зображення виходить набагато плавніше і, хоч частота кадрів в стереоскопічному режимі невідома, прогрес помітний дуже добре. Правда, очі від такого крутого 3D втомлюються швидше, ніж від звичайного.

Є тут і невеликі проблеми з відпрацюванням глибини - ймовірно, з цим не справляється процесор. Відчуття, що не всі елементи розташовані на своєму місці, тут і там виникає під час перегляду, особливо посилюючись при відкритті меню налаштувань. Оскільки у попередніх телевізорів з Pixel Precise HD такій ситуації нами помічено не було, є ймовірність, що це проблеми прошивки.

звук

Як правило, супертонкі телевізори начебто Philips 40PFL7007T, платять за витончений зовнішній вигляд відверто слабким якістю свого аудіо. Але в даному випадку таке витончене рішення, як звукова підставка Soundstage, дозволяє домогтися відмінного звучання і високою вихідною потужністю, зберігаючи всю ефектність дизайну. Це дійсно чудовий хід, з яким вже експериментують більшість компаній-виробників телевізорів. Аналогічні конструкції ми вже зустрічали у Sony і у Samsung. Але тут динаміки абсолютно непомітні, звук, здається, виходить прямо з екрану, плюс - підставка може перетворюватися в настінне кріплення, так що вона буде використовуватися в будь-якому випадку.

Звучання у Philips 40PFL7007T - одне з кращих серед телевізорів вартістю близько 40 тисяч рублів. Відмінні баси і високі частоти, пряітная чіткість звуку без будь-якого деренчання навіть на граничній гучності. Цей ТВ буде відмінним варіантом для тих, хто ще не наважився на покупку зовнішньої аудіосистеми.

ігри

Оскільки при включеній системі Perfect Natural Motion картинка в русі обробляється досить добре, телевізор цілком непогано можна було б використовувати разом з приставками. Якби тільки не висока затримка на вході: вона тут становить близько 60 мс (середній показник, до якого ми звикли, - близько 40 мс). В результаті чемпіоном Halo або Call of Duty на такому телевізорі стати буде складно.

Втім, хороша різкість і контрастність, а також наявність повноекранного режиму для двох гравців при використанні 3D-окулярів, відкривають непогані можливості для казуальних геймерів. Якщо хочете простий развлекаловки, Philips 40PFL7007T цілком підійде.

конкуренти

Samsung UE40ES8007

Samsung UE40ES8007, що вийшов на наш ринок одночасно з Philips 40PFL7007T, але багато в чому його перевершує. Тут є гарне Smart TV, дуже гідне якість «активного» 3D-відео, не потрібно докуповувати веб-камери для Скайпу. Медіаплеєр - не менше функціональний, ніж в пристрої від Philips: він здатний читати практично будь-які файли. Є навіть можливість голосового управління, причому пристрій здатний розуміти російську мову. Така ж тонка рамка, стільки ж «улучшайзеров», а важить телевізор від Samsung навіть менше.

Така ж тонка рамка, стільки ж «улучшайзеров», а важить телевізор від Samsung навіть менше

Samsung UE40ES8007

Мінусів у порівнянні з героєм нашого нинішнього огляду тут тільки п'ять: висока ціна, менша кількість портів HDMI, не такий привабливий дизайн, менш зручний пульт і найгірший звук.

Philips 40PFL5507T

Інша модель Philips, 40PFL5507T випущена незадовго до 40PFL7007T. Вона краще в плані 3D, в ній такий же медіаплеєр і трохи менше продуманий графічний інтерфейс. Коштує цей телевізор дешевше майже на десять тисяч рублів, але за дизайном програє нашому сьогоднішньому пристрою начисто.

Philips 40PFL5507T

Звук, за відсутності спеціальної музичну підставку, у цього телевізора досить посередній. Майже ті ж інтерфейси, але без двох додаткових портів HDMI. Стінова підсвічування Ambilight відсутня, на превеликий жаль. Крім того, на зворотному боці пульта немає такої зручної клавіатури. В іншому різниця між телевізорами мінімальна, так що можна дивитися по влаштовує вас ціною.

висновок

Philips 40PFL7007T - це дуже неоднозначний телевізор, найсильнішими сторонами якого є звук і дизайн. Для тих, хто хоче насолоджуватися яскравими 3D-картинами (особливо - анімаційними), цей ЖК-ТВ буде не найкращим варіантом через не найбільшою яскравості екрану. Зате його варто вибирати тим, для кого важливий високий рівень звуку (або тим, хто не поспішає купувати аудіосистему до телевізора) і хороший «всеїдний» медіаплеєр.

Тут є все ті ж функції, що і біля телевізорів за п'ятдесят-сімдесят тисяч, а зовнішній вигляд - навіть ефектніше, ніж у багатьох з них. Плюс - відмінна підсвічування Ambilight Spectra, яка поки що є тільки у Philips. Якщо вас не бентежать перераховані нами незначні огріхи в функціональності - тоді за свою ціну модель представляється дуже привабливою.

Як можна її забезпечити на трьох сантиметрах простору?
Що зробити, щоб зовнішній вигляд телевізора при цьому не постраждав?
Стильні піктограми, що символізують пункти меню, - це, звичайно, добре, але чому вони повинні бути такими куцими, немов обрізаними?
Здавалося б: чому не продемонструвати усі свої можливості по передачі кольору, чому б не дати оці користувача насолодитися всіма гранями відтінків?

Новости