Огляд дитячих іграшок на Міжнародній виставці "Світ Дитинства"

Яка ж виставка дитячих товарів без іграшок! Від брязкалець до маленьких фрезерних верстатів, для хлопчиків і дівчаток, добре відомих фірм і абсолютно нових, м'які та пластмасові, розвиваючі і навчальні, музичні і говорять, стратегічні та імітують предмети домашнього вжитку ... На будь-який смак, вік і колір!

Увійшовши в павільйон, одразу видно яскравий стенд MATTEL - тут і улюблені дівчатами ляльки Барбі, і всесвітньо відомі іграшки для діток від 0 до 6 років під торговою маркою Fisher-Price, і ляльки для хлопчиків Max Steel, і масштабні копії автомобілів (Matchbox і Hot Wheels), в тому числі і гоночних Увійшовши в павільйон, одразу видно яскравий стенд MATTEL - тут і улюблені дівчатами ляльки Барбі, і всесвітньо відомі іграшки для діток від 0 до 6 років під торговою маркою Fisher-Price, і ляльки для хлопчиків Max Steel, і масштабні копії автомобілів (Matchbox і Hot Wheels), в тому числі і гоночних. Серед новинок цієї фірми - нова серія ляльок Барбі, мініатюрні лялечки Polly Pocket з великою кількістю аксесуарів до них і "Чудо-малюк" - інтерактивна лялька з гладкою бархатистою шкірою, як у немовляти . Малюк плаче, сміється, супиться. Коли йому дають пляшечку, то він спочатку її випльовує, потім не хоче віддавати, коли укладають спати, спочатку плаче, потім поступово заспокоюється, коли будять, крекче. Коротше, практично повна імітація живого немовляти для маленьких дівчаток, а також непоганий тренажер для майбутніх мам :).

Багато нових іграшок у Fisher-Price, дуже сподобався музичний мольберт - на ньому можна малювати, не боячись забруднити руки, а від дотику долоньок або ігрових форм до екрану починає грати одна з трьох мелодій Багато нових іграшок у Fisher-Price, дуже сподобався музичний мольберт - на ньому можна малювати, не боячись забруднити руки, а від дотику долоньок або ігрових форм до екрану починає грати одна з трьох мелодій. Від музичної пірамідки "Восьминіг" Ви ніколи не втратите кілець, так як всі вони тримаються за допомогою "щупалець".

Компанія Chicco почала випускати м'які іграшки, у нас в магазинах їх поки ще немає, але обіцяють з'явитися найближчим часом Компанія Chicco почала випускати м'які іграшки, у нас в магазинах їх поки ще немає, але обіцяють з'явитися найближчим часом. Іграшки Chicco стають ще більш універсальними як за функціями (музичні, розвиваючі, навчальні), так і за віком. Так, наприклад, музична карусель для новонароджених "розкладається" з часом в музичну іграшку для подрощенного малюка і окремі м'які іграшки для ще більш дорослу дитину.

Російська компанія "Світ дитинства" випустила нову серію іграшок і розділила їх на три групи - "Я пізнаю", "Я спілкуюся", "Я створюю". До першої групи увійшли брязкальця, музичні підвіски, мобілі , Ігрові панелі і розвиваючі центри. Ці іграшки концентрують увагу малюка, допомагають навчитися керувати власним тілом і розвивають органи чуття. Друга група представлена ​​іграшками, що допомагають виражати дитині свої почуття, формувати особистісні якості, наприклад, такими як іграшки-неваляшки, пищалки, каталки, іграшки для ванни, машинки. Група "Я створюю" включає в себе кубики, конструктори, пірамідки, мозаїки.

Компанія Ліга Тойс, відома багатьом 7янам своїми кучерявим ведмедями і зайцями, представляла нові м'які іграшки Pierre Cardin - дуже яскраві кумедні звірятка, серед них навіть є серія знаків Зодіаку Компанія "Ліга Тойс", відома багатьом 7янам своїми "кучерявим" ведмедями і зайцями, представляла нові м'які іграшки Pierre Cardin - дуже яскраві кумедні звірятка, серед них навіть є серія знаків Зодіаку. Великий інтерес викликала у відвідувачів виставки імітація кухні з побутовою технікою Miele і верстат з "справжніми" інструментами Bosh. Дітям напевно дуже захочеться мати професійний набір "Ветеринар" або "Садовод". А дівчатка навряд чи встоять проти косметичних або перукарень наборів, пральних машин з сушкою і кухонного обладнання.

Скоро в наших магазинах з'являться набори для ігор з водою під торговою маркою AquaPlay. Справжній водний світ з каналами, мостами, водяними млинами, баржами і з можливістю добудовувати маленькі набори до великих. Причому найменші набори легко вміщаються в ванні, а великі можна будувати влітку на дачних газонах. Здивували і приємно порадували доступні ціни на цю продукцію - найбільший і дорогий набір (приблизно 2х2 метри) буде коштувати орієнтовно 250 у.о.

Вразили міні-верстати UNIMAT для дорослих і дітей від 8 років Вразили міні-верстати UNIMAT для дорослих і дітей від 8 років. З одного набору можна зібрати 6 різних верстатів - фрезерні, з лобзиком, дрилем і т.д. За допомогою цих верстатів можна випиляти будь-яку фігурну іграшку з дерева, аж до картини або міні-будиночка. Верстати абсолютно безпечні, так як ріжуть тільки дуже жорсткі поверхні, а людські руки немає. Такий набір досить дорогий (коштує близько 600 у.о.), але, незважаючи на це, користується великим попитом.

Компанія МАРТ представила на виставці багато цікавих іграшок - ляльок, м'яких іграшок, конструкторів Компанія "МАРТ" представила на виставці багато цікавих іграшок - ляльок, м'яких іграшок, конструкторів. Серед них хочеться виділити абсолютно нову продукцію на Російському ринку - playmobil - конкурент Лего, такі ж конструктори, набори для рольових ігор, роботи і машини. Є абсолютно чудові набори "Експедиція в джунглях", "Пірати", "Середньовічний замок з драконом". Дуже гарний великий чарівний замок для дівчаток і триповерховий, величезний будинок з купою кімнат, людей і меблів. Ляльки ZapfCreation, привезені цією ж компанією можуть пити з пляшечки і "робити в штанці", плакати. Інша серія ляльок зроблена з фотографій живих малюків і тому виглядає доволі натуралістично :). До ляльок додається безліч аксесуарів, від будиночків і ліжок до памперсів і сосок.

Вперше на виставці цього року з'явилися іграшки під торговою маркою Smoby Вперше на виставці цього року з'явилися іграшки під торговою маркою Smoby. Ці іграшки робляться у Франції і призначені для дітей від 0 до 5-7 років. В асортимент іграшок для самих маленьких входять музичні брязкальця, пірамідки, каталки, манежі і будиночки. Для дітей старшого віку можна придбати симпатичні мольберти, набори для дівчаток - майбутніх мам - з малюком,, ліжечком і масою дрібничок. Є величезні набори, що представляють собою такий собі трельяж з дзеркалом і косметичними наборами для маленьких модниць. Можна замість меблів в дитячу поставити маленьку кухню, верстат для інструментів, маленький магазин. Привернули увагу різноманітні засоби транспорту для тих, хто вже виріс з колясок - педальні трактора з ковшами і причепами, дівочі скутери, машинки з дахом для діточок від року.

Російська фірма Мальвіна представила на виставці три колекції м'яких іграшок: Чіппі, Мальвіна і Класика-Еліт Російська фірма "Мальвіна" представила на виставці три колекції м'яких іграшок: Чіппі, Мальвіна і Класика-Еліт. Всі іграшки виготовлені з високоякісних матеріалів і разом з тим відносно недорогі. Колекція "Чіппі" - це яскраві іграшки, розраховані на зовсім маленьких діточок, колекція "Мальвіна" - це класична м'яка іграшка, як для дітей, так і для дорослих :). Колекція "Еліт" включає в себе інтер'єрні іграшки, максимально подібні зі справжніми тваринами, розраховані в основному на прикрасу житла.

На стенді RUSSCOM були представлені чудові м'які іграшки з пластиковими гранулами в якості наповнювача На стенді RUSSCOM були представлені чудові м'які іграшки з пластиковими гранулами в якості наповнювача. Основний товар - це ведмеді :). Ці іграшки хороші тим, що вони абсолютно безпечні для дітей, так як весь наповнювач захищений спеціальною сіткою, яку не візьмуть навіть ножиці. Крім того, у деяких іграшок з сімейства котячих і собачих геть відсутні вуса, тому як дитина може ними травмуватися! Постійно випускаються нові колекції, сезонні, новорічні, великодні тощо Є дитячі колекції з брязкальцем або музикою всередині іграшки.

Компанія "Ігротека" пропонує своїм покупцям безліч ігрових будиночків для дітей. Дизайн будиночка можна вибрати відповідно смакам малюка - у вигляді вігвама, автобуса, середньовічного замку або камуфляжній намети, з переходами і вікнами, з намальованими домашніми або дикими тваринами. Крім цього, компанія пропонує дитячі спальники, манежі, килимки для ігор, басейни з кульками, маленькі дитячі театри - ширми і навіть магазин!

Дуже багато було на виставці різних розвиваючих іграшок - з дерева, матеріалу, з різними наповнювачами, застібками, зі шнурівками, вкладками, кубиками і так далі Дуже багато було на виставці різних розвиваючих іграшок - з дерева, матеріалу, з різними наповнювачами, застібками, зі шнурівками, вкладками, кубиками і так далі. Найбільшу колекцію вітчизняних "развівалок" представила фірма "Ребус-Тойз". Тут і гри на навчання математиці і логіці, і різноманітні рамки-вкладиші, і шнурівки, що готують руки до листа, і головоломки, і алфавіти. Асортимент товарів величезний, всі вони спрямовані на розвиток у дитини дрібної моторики, пізнавальної діяльності.

Серію дерев'яних іграшок представила компанія "Томь-Сервіс". Одразу захотілося купити дерев'яний конструктор, в який сама грала в глибокому дитинстві. Крім конструкторів є кубики з алфавітом, цифрами, доміно і кубики "Склади візерунок". Дуже оригінальні тематичні набори "Зоопарк", "Африка", "Казки" з вирізаними з дерева фігурками. Всі іграшки відрізняються високою якістю виконання, привабливими цінами, асортимент товарів постійно розширюється і оновлюється.

Ярославська фірма "Лорі" зацікавила своїми наборами для дитячої творчості - об'ємними фігурками і барельєфами з гіпсу, конструкторами з дерева, саморобними свічками. У набір входять: форма для відливання фігурок, гіпс (або парафін), акварельні фарби, пензлик і докладна інструкція. За допомогою цих наборів можна разом з дитиною зробити новорічні свічки, смішні магніти на холодильник, лялькові меблі, фоторамки, свічники і все, що підкаже вам фантазія!

Творити на шибках можна за допомогою польської фірми HIRISH-POL, що випускає спеціальні вітражні фарби. У комплект входить набір фарб, трафарети малюнків різної тематики - новорічної, осінньої, для розпису прозорих склянок і т.д. Можна навіть розписати кахель у ванній, двері, посуд! При цьому фарба не розтікається і не змивається, а тільки відклеюється вся цілком. У Москві ці фарби повинні з'явитися буквально днями, а зараз їх можна купити в Санкт-Петербурзі.

Краснодарська фірма "Технолог" випускає іграшки для "справжніх чоловіків"! У їх стенду постійно юрбилася юрба хлопчаків і з захопленням обговорювала ігрові набори битв з конструкторами FANTASY - з вікінгами, корсарами, легіонерами, гоблінами, киборгами та іншими персонажами. Серія VIDEOMAN представляє збірні моделі динозаврів і різних роботів, ROBOGEAR - збірні рухливі моделі техніки. Складно перерахувати весь багатющий асортимент стратегічних і тактичних ігор цієї фірми, який в нашому віці називався просто "солдатики" :).

Продовжуючи тему стратегічних ігор, хочеться відзначити англійські тактико-стратегічні ігри WARHAMMER Продовжуючи тему стратегічних ігор, хочеться відзначити англійські тактико-стратегічні ігри WARHAMMER. Це і "зоряні війни" і гри "фентазі", які дозволяють створювати власні сценарії битв, командувати безліччю рас, легкої кавалерією і бойовими машинами, володіти магією. Великою популярністю користується гра за мотивами культової книги Толкієна "Володар кілець". Офіційний дистриб'ютор цих ігор - фірма "АЛЕГРІС", пропонує варіант вітчизняної стратегії - карткову гру "Війна", присвячену подіям Великої Вітчизняної війни.

Підводячи підсумок огляду іграшок, представлених на виставці Світ Дитинства 2002 року, хочеться відзначити зростаючу кількість вітчизняних виробників Підводячи підсумок огляду іграшок, представлених на виставці "Світ Дитинства" 2002 року, хочеться відзначити зростаючу кількість вітчизняних виробників. Товари російських фірм вигідно відрізняється доступною ціною, при цьому мають високу якість продукції, що випускається.

Дуже багато на виставці, як широко відомих марок (TOMY, LEGO, Chicco, Barbie, Fisher-Price, Fancy і т. Д.), Так і абсолютно нових і нікому невідомих - AquaPlay, playmobil, Smoby, HIRISH-POL. Більшість великих компаній прагнуть охопити всі віку - від 0 і вище, випускають як брязкальця, так і великі збірні моделі, постійно оновлюють товарний ряд. При бажанні і можливості батьків імітаціями кухні, ванни, майстерні можна змусити всю дитячу кімнату замість меблів. Питання тільки в розмірі приміщення!

Белопольская Марія, [email protected] .

Коментувати можут "Огляд дитячих іграшок на Міжнародній виставці" Світ Дитинства ""

Новости