Оксана Марченко покинула проект «Україна має талант-7»

Стали відомі імена нового сезону шоу Стали відомі імена нового сезону шоу.

У сьомому сезоні проекту «Україна має талант» шанувальників шоу чекають не тільки нові яскраві учасники, а й нові ведучі.

«Це буде вже 7-й сезон проекту, і коли таке масштабне шоу стільки років в ефірі, йому необхідні кардинальні зміни. Тому в новому сезоні «Україна має талант» буде багато нововведень, це стосується як провідних, так і правил та учасників шоу, - розповідає Володимир Турича, керівник ТО телеканалу СТБ, яке займається виробництвом шоу. - Посилюється відбір, і в прямих ефірах буде вже ТОП-20 півфіналістів. Ми вводимо пару ведучих, ніж наслідуємо оригінальну британську версію, це додасть проекту інтерактивності. У Діми і Кістки величезний досвід роботи на талант-шоу і, повірте, це прекрасний тандем ».

Варто також відзначити, що Костянтин Томільченко працював в проекті з моменту його створення. «З першого сезону я працюю креативним продюсером« Україна має талант »і, здавалося б, знаю всі тонкощі шоу, але зі своєї дзвіниці. Роль ведучого - це абсолютно новий виклик для мене і можливість проявити себе в ще одному амплуа в цьому шоу », - коментує Томільченко.

Читайте також: Оксана Марченко допомогла зняти кліп учаснику шоу «Україна має талант»

«За роки роботи в« Танцюють всі! »Я побачив безліч танцюючих талановитих людей, але кожен раз щиро дивуюся, коли бачу номера учасників« Україна має талант »- наскільки різними вони можуть бути, - ділиться Дмитро Танкович. - Нашим завданням буде не тільки підтримувати і захищати учасників перед суддями, а й зі скептицизмом поставитися до побаченого і, можливо, навіть зуміти їх викрити ».

джерело: Гламурчик

Новости