Окуляри віртуальної реальності Oculus Rift CV1 + Touch

  • Окуляри віртуальної реальності
  • Зображення виводиться на власний екран
  • Підходить для ПК
  • Роздільна здатність дисплея для кожного ока 1200 × 1080
  • Кут огляду 110 °
  • Oculus Rift CV1 + Touch - це новий набір пристроїв для повноцінного занурення у віртуальну реальність в одному комплекті! Компактний і легкий комплект з зручно розміщеними в одній коробці всім необхідним обладнанням дозволить заощадити як на покупці, так і на доставці.

    У комплектацію входить все найнеобхідніше для занурення у віртуальну реальність: шолом Oculus Rift CV1, контролери Oculus Touch і 2 Oculus Sensor.

    Шолом ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ OCULUS RIFT CV1

    Один з найпопулярніших і зручних шоломів Oculus Rift CV1 оснащений двома якісними дисплеями, що мають дозвіл 2160х1200 пікселів і кут огляду 110 градусів. Корпус Oculus Rift CV1 вельми легкий, приємний на дотик з вбудованими навушниками з 3D системою звучання і регулюванням міжлінзовому відстані, відмінно підлаштовується під голову будь-якої людини за рахунок спеціальних фіксаторів. Такі характеристики шолома створюють неповторний ефект присутності користувача всередині цифрового простору - Ви зможете оцінити плавність картинки, її барвистість, вловити атмосферу, що відбувається, ні на що не відволікаючись.

    КОНТРОЛЕРИ OCULUS TOUCH.
    Вашим першими помічниками при зануренні у віртуальну реальність з шоломом Oculus CV1 стануть контролери Oculus Touch. Вони мають неповторний стильним дизайном і продуманою ергономікою. Контролери стають віртуальним продовженням Ваших рук в цифровий реальності. Почавши їх використання, Ви не помітите як буквально через кілька хвилин після початку роботи з ними Ви будете вже досить впевнено натискати на будь-які кнопки пристрою, вільно переміщаючись в віртуальному просторі. Крім того, в процесі гри всі внутрішні оповіщення і сигнали будуть супроводжуватися тактильним відчуттям легкої вібрації через контролери.

    В інтернет-магазині Navigator-Shop тільки найкраща техніка!

    Одна з основних переваг нашого магазину полягає в тому, що в нашому асортименті представлені виключно «білі» апарати, відмічені сертифікатом РосТест, що поставляються через офіційні відвантаження безпосередньо від виробника Одна з основних переваг нашого магазину полягає в тому, що в нашому асортименті представлені виключно «білі» апарати, відмічені сертифікатом РосТест, що поставляються через офіційні відвантаження безпосередньо від виробника. Ми уважно стежимо за якістю продукції, що продається, що дозволяє виключити факт наявності шлюбу.

    Як і годиться, покупцеві буде надано повний гарантійний пакет, що складається з гарантії від фірми-виробника, з якої можна звертатися за сервісним ремонтом в центри обслуговування клієнтів, а також ми забезпечуємо покупки своєї власної магазинної гарантією, що дозволяє повернути або обміняти пристрій протягом першого тижня з моменту його придбання, за умови збереження товарного вигляду всього комплекту.

    Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на   Яндекс Маркеті Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на Яндекс Маркеті . Ми працюємо для вас і робимо все щоб співпрацювати з Navigator-Shop.Ru було зручно і комфортно!

Новости