Олександр Скічко згадав, як зазначив новий рік посеред поля

  1. Ведучий згадав, як відзначав свято з друзями
  2. Новорічна історія від Олександра Скічко
  3. Досягнення Олександра Скічко за 2018 рік

Ведучий згадав, як відзначав свято з друзями

Олександр Скічко, ведучий програм "Зірковий шлях" і "Без паніки" каналу "Україна" став героєм адвент-календаря Сегодня.Lifestyle і розповів про святкування Нового року в поле, а також поділився своїм досягненням.

Новорічна історія від Олександра Скічко

"Одного разу мені довелося зустріти Новий рік в засніженому полі. Це сталося ще за часів, коли працювати в новорічну ніч не було моєї традицією (сміється). Зустрічали ми Новий рік з друзями на дачі, десь 30 км від Києва. Загалом, за кілька годин до бою курантів ми згадали, що не купили шампанське. Ну а як без шампанського в новорічну ніч? Щоб виправити ситуацію, ми поїхали в місто. І, повертаючись назад, нам довелося з'їхати з дороги в поле через ДТП. Далеко ми не заїхали ... десь по середині дороги авто благополучно застрягло в снігу. Тол калі ми ту машину, штовхали ... У підсумку включили радіо, слухали привітання президента в машині і пили шампанське, яке купувалося на всю компанію. Так і зустріли Новий рік ".

Досягнення Олександра Скічко за 2018 рік

"Моє головне досягнення року, що минає - розважальне шоу" Без паніки ", де я виступив не тільки в ролі ведучого, але і вперше спробував себе в ролі продюсера. Ми з командою дуже довго готувалися до прем'єри, практично цілий рік, і ось, нарешті, наше дітище вийшло в ефір телеканалу "Україна".

Наступною героїнею календаря стане Настя Каменських.

До Нового року залишилося 11 днів!

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні Ну а як без шампанського в новорічну ніч?

Новости