Олександра Вертинська шокувала своїм вбранням

Кілька років телеведуча і художниця Олександра Вертинська вела в парі з Ташей Суворої на телебаченні програму «Зніміть це негайно Кілька років телеведуча і художниця Олександра Вертинська вела в парі з Ташей Суворої на телебаченні програму «Зніміть це негайно!». За невміння одягатися жінок в ній критикували так безжально, що на них було шкода дивитися. Здавалося б, сама Вертинська повинна прекрасно знати, який одяг прикрашає, а яка, навпаки, тільки спотворює жіночу фігуру. Але, схоже, що в своїй не "телевізійної" життя вона вважає за краще одягатися заради зручності, а не краси.

У Росії до шуб ставлення особливе, і на покази модних колекцій шубок знаменитостей приїжджають із задоволенням. В одному їх московських шоу-румів відбувся такий показ - гості милувалися нової осінньо-зимовою колекцією італійського хутряного бренду Via Cappella.

Серед присутніх можна було бачити відомих столичних модників, світських персон, редакторів журналів, дизайнерів. Ймовірно, наряд, який 43-річна Олександра Вертинська вибрала для відвідування цього заходу, теж став чиїмось дизайнерським шиком. Однак враження справляв дивне. Сорочка чоловічого крою, мішкуваті а-ля «джинси бойфренда» штани і різнокольорові кросівки, в які була одягнена Вертинська, створювали брутальний спосіб, що вбиває будь-який натяк на жіночність у фігурі. Невідомо, чи була це спроба поекспериментувати із зовнішністю, але якщо так, то виявилася вона вкрай невдалою. У всякому разі, дивлячись на Олександру Вертинську, так і хочеться сказати «Зніміть це негайно!».

Читати в Яндекс.Новости Читати в Яндекс.Дзен

Новости