Олена Ланська виграла ноутбук і має намір поборотися за джип

Несподівана розв'язка п'ятого епізоду спортивного реаліті-шоу «Чудова сімка» телеканалу «Лад»: у фінальних змаганнях з біатлону перемогла співачка Альона Ланська Несподівана розв'язка п'ятого епізоду спортивного реаліті-шоу «Чудова сімка» телеканалу «Лад»: у фінальних змаганнях з біатлону перемогла співачка Альона Ланська. Після перших тренувань у більшості учасників склалася думка, що тендітна блондинка стане аутсайдером. Ніхто не підозрював, що артистка продюсерського центру «Спамаш» прийде на «Фініш» першої і тим самим завоює головний приз - ноутбук!

Нагадаємо, що крім Олени Ланської зимовий вид спорту освоювали лідер групи «Без квитка» Віталій Артист, учасник команди «Тягни-Штовхай» Павло Тараймовіч, співак Олександр Патліс, а також кореспондент газети «Советская Белоруссия» Вікторія Попова, телеведуча Оксана Вечір і заслужений майстер спорту з художньої гімнастики Євгенія Павліна. Протягом шести днів новоспечених спортсменів тренували п'ятикратний чемпіон світу з біатлону Вадим Сашурін і володарка сімнадцяти медалей чемпіонатів світу Олена Зубрилова. Щодня, немов на роботу, «Чудова сімка» збиралася в Раубічах, щоб стати на бігові слизькі пластикові лижі і взяти в руки гвинтівки.

З 15 лютого по п'ятницях у вечірньому телеефірі каналу «ЛАД» телеглядачі могли спостерігати за успіхами сімки. Безперечними лідерами протягом усіх тренувань були Олександр Патліс і Віталій Артист. Однак у першого на старті під час фінальних змагань зламалася палиця. Її відразу ж замінили, але спортсмени знають - це поганий знак.

Олена Ланська, у якій набагато краще виходило стріляти, ніж ковзати на лижах, потрапляла за всіма мішенях. Завдяки такій влучності їй не довелося, як іншим «спортсменам», проходити штрафні кола за промахи. Це і допомогло співачці стати першою.

- Пам'ятаю, на «фініші» мене почали вітати, щось питати, а я ніяк не могла повірити, що перемогла, - каже Олена. - Напевно кожен з нас в глибині душі сподівався, що саме він буде першим. Але коли під час тренувань я дивилася на хлопців, які хвацько проїжджали на лижах повз мене, то сильно сумнівалася у своїй перемозі. - Пам'ятаю, на «фініші» мене почали вітати, щось питати, а я ніяк не могла повірити, що перемогла, - каже Олена Виявилося, що неможливе можливо!

Нещодавно відбулися зйомки шостого епізоду, який незабаром можна буде побачити в ефірі. Його переможець разом з лідерами інших «сімок» битиметься в підсумковому епізоді за головний приз телепроекту - джип-позашляховик. Вже відомі імена п'яти претендентів. Це співачка Олеся, яка перемогла в змаганнях з гірських лиж, Ольга Барабанщикова, яка показала найкращий результат під час воднолижних гонок, ведуча «Калиханкi» Олена Бікренева (синхронне плавання), Олексій Хлестов, яка здобула перемогу в кінному спорті, і Олена Ланська.

Варто додати, що повтор фінального випуску п'ятого епізоду телепроекту «Чудова сімка» можна буде побачити 26 березня, в середу, о 13.15 на телеканалі «ЛАД».

Новости