Ольга Курбанова про секрети королівського гоління

Головна

»Ольга Курбанова про секрети королівського гоління

«Ольга - це нескінченний потік світла і любові до кожної марки» - кажуть про нашу героїню колеги. Керівник відділу по роботі з VIP-клієнтами La Biosthetique в Росії, вона також є виконавчим директором недавно з'явилася і в Росії марки Truefitt & Hill, під якою випускаються продукти для класичного чоловічого гоління.

Ми попросили розповісти Ольгу про традиції і секрети цього щоденного ритуалу, а також про нову методику оздоровлення волосся вогнем, автором якої вона є.

- Ольга, розкажіть, коли вперше гоління було зведено в ранг мистецтва?

- Це сталося в старій Англії в 1805 році, коли в фешенебельному лондонському районі Mayfair відкрилася перша цирюльня. Відповідаючи на запити лондонській аристократії, яка вважала доглянутий вигляд візитною карткою джентльмена, Вільям Труфітт відкрив свій перший чоловічий салон, який пропонував перукарські послуги та послуги з класичного гоління. А в 1875 р під маркою Truefitt & Hill почалося виробництво перших косметичних засобів для гоління. Сімейство Труфітт пройшло шлях від простої цирульні до привілейованого королівського бренду. Зараз Truefitt & Hill є офіційною маркою британського королівського двору, а серед її постійних клієнтів - майже всі чоловіки королівської сім'ї, починаючи з Георга III, численні представники європейських монарших родів, відомі політики, легендарні митці.

- Чим відрізняється королівське гоління від звичайного?

- Зазвичай чоловік починає ранок з копіткої праці над своїм обличчям. Але навіть повсякденний процес гоління в руках сучасного чоловіка може стати цілим ритуалом, церемонією, при цьому він не забере багато часу і сил.

Але навіть повсякденний процес гоління в руках сучасного чоловіка може стати цілим ритуалом, церемонією, при цьому він не забере багато часу і сил

Королівська марка Truefitt & Hill не тільки робить гоління легким і приємним, вона підкреслює статус сучасного чоловіка. Всі верстати і помазки від Truefitt & Hill створюються вручну. Якщо подивитися верстат з блакитного опала на світло, можна побачити сяйво, переливи цього каменю. Помазки виготовляються з нікельованої сталі, але вона своїм відливом нагадує нам срібло. Коли ми тримаємо цей помазок в руці, ми розуміємо, що торкаємося до історії. Сама сфера помазка збирається вручну з ворсу високогірного сріблястого барсучка. Для аксесуарів призначені красиві підставки. Для насичення піни киснем - хромовані чаші. Все це підкреслює інтер'єр ванної кімнати, де починається кожне наше ранок.

- Як нам розібратися в різноманітті продуктів королівської марки?

- Кожен чоловік підбирає продукт для своєї шкіри - якщо у нього чутлива шкіра, йому підійде крем для гоління, який не має запаху, якщо шкіра не схильна до подразнень - чоловік вибирає свою лінію по запаху. Truefitt & Hill має кілька ліній ароматів. Шлейф ароматів, датований ще 1805 роком, який так і називається, зберіг свій старий секрет. Продукти в цій лінії представлені гелем для душу, одеколоном, який є завершальною частиною церемонії, спеціальним бальзамом, який не містить спирту і дбайливо доглядає за шкірою після гоління, розкішним милом, всередині якого - крем. Таким чином чоловік робить піну для гоління з крему, а це значить, що вона не буде сушити його шкіру. Також в лінійці представлений спеціальний лосьйон. Є категорія чоловіків, це в основному наші діди й батьки, які люблять, щоб після гоління трохи пощипати. Для них і створений лосьйон, який повертає їх в той час, коли наносили такі дезинфікуючі засоби.

Наступна лінія «Трафальгар» отримала свою назву на честь Трафальгарської битви, що сталася 21 жовтня 1805 року. Це аромат переможців.

Вест-Індіан-Лайм. Його відрізняють ноти, які прийнято називати унісекс. Їм ще в 1805 році користувалася королева Вікторія, до дня її коронації і був створений цей аромат, іскрометний і пікантний.

Їм ще в 1805 році користувалася королева Вікторія, до дня її коронації і був створений цей аромат, іскрометний і пікантний

- Який з цих трьох ароматів вам найближче?

- Ми не можемо тримати свій нюх в якихось жорстких рамках: ось це мені подобається, ось це мені не подобається. Все залежить від нашого настрою, стану, навіть від погоди і від сонця. Вранці у нас відповідність діловому костюму - один аромат, ввечері, наприклад, зустріч з друзями - інший аромат. Є аромати, які просто піднімають настрій.

- Але є й ті, які не подобаються ні за яких умов.

- Ось тут не про королівську марку. У Truefitt & Hill кожен флакон, кожна баночка і пляшечка відзначена символом королівської величі, до кожної хочеться доторкнутися і відкрити. Те ж стосується і текстури крему, яку хочеться відчути. І якщо ти не бачиш на собі цей аромат зараз, значить він чекає особливого випадку.

- Тобто у вашого чоловіка є всі лінійки?

-А як же?! (Сміється) Але у мене завжди залишається шанс і право вибрати щось ще. До речі парадоксально, але серед наших покупців багато жінок, які люблять своїх дорогих і близьких чоловіків. Жінки в Росії дуже велелюбні! Ми відзначили, що з приходом весни вони роблять дуже багато подарунків.

- А що б ви вибрали для свого тата?

- Тато в мене б оцінив класичні аромати «Трафальгар» і «1805», де переважають ноти мандарина, бергамота, сандалу і кедра. Для коханої людини я б вибрала аромати Freshman і Spanish leather. Якщо говорити про Spanish leather, то я обожнюю мускусний аромат, заснований на запах шкіри. І в першій ноті і в ноті серця ми тут їх відчуваємо. В якості подарунка друзям раджу Sandal wood. Він дуже популярний і всіма любимо, і не залишить байдужими ні дівчину, ні жінку - все будуть зворушені чуттєвими нотами сандалу.

- Послуга королівського гоління доступна і в Росії?

- Так, майстри Truefitt & Hill пропонують послугу класичного комфортного гоління в готелі «Балчуг Кемпінські» (Москва, Геленджик), готелі «Україна» (Москва), Villa Castalia (Краснодар), салоні краси «Цирюльня» (Якутськ). В нашій навчальної академії Trueffit & Hill якраз зараз проходить індивідуальне навчання двох фахівців Royal Wellness Club при готелі «Україна». Їм прищеплюється звичка як класичного, так і креативного гоління, коли візерунок на обличчі робить чоловіка більш мужнім, візуально збільшуючи його вилиці або роблячи риси обличчя м'якшими. Заняття проводить Груздєв Ігор.

- Ольга, наскільки мені відомо, Ви також проводите навчання майстрів - своїй авторській запатентованої методики стрижки вогнем.

- Насправді я не була першовідкривачем - лікування волосся вогнем практикувалося ще в Стародавньому Єгипті та Індії. Вогонь - це найпотужніший провідник! Крім того, вважається, що вогонь очищає ауру. Таким чином, Fire Cut поєднує медичну ефективність, естетику SPA-ритуалу і символічність прадавніх обрядів.

Розробка пірофореза, інакше кажучи, випалювання волосся відкритим вогнем, стала важливим кроком в моїй діяльності. Протягом довгого часу я удосконалювала нову методику, щоб домогтися максимально ефективних результатів. Її суть полягає в глибокому проникненні відновлюють активних компонентів в стрижень волосини завдяки впливу полум'я. Багаторічний досвід проведення цієї процедури дозволяє мені гарантувати: навіть сильно пошкоджене волосся виявляється найбільш значущою, випромінюють блиск і стають відчутно шовковистим!

Але для того, щоб застосовувати метод Fire Cut на практиці важливо пройти у мене навчання і отримати сертифікат.

- Вам вдається знаходити час для відпочинку?

- Насамперед зауважу, що я займаюся улюбленою справою - просуваю марки luxe, deluxe і преміум класу. Це справа всього мого життя, свою роботу обожнюю. Найбільше люблю працювати з людьми, які мене оточують. В першу чергу, з нашої найсильнішою командою La Biosthetique, Sothys і Truefitt & Hill, c нашими майстрами - перукарями, цирульників і косметологами. Ми всі разом робимо людей красивими і щасливими. Коли ти живеш в такому світі, коли тебе оточують творчі люди, ти на роботу летиш на крилах.

Коли ти живеш в такому світі, коли тебе оточують творчі люди, ти на роботу летиш на крилах

Як правило, планую свій відпочинок на зимовий період, щоб покататися на гірських лижах. А ще обожнюю дайвінг - коли є можливість, ми пірнаємо в Червоному морі.

Але мої улюблені місця відпочинку - це відомий європейський курорт руккі в Фінляндії і Лез-Арк 1950 у французьких Альпах.

Зізнаюся чесно, ми відпочиваємо величезною компанією - 26 осіб! Знімаємо кілька великих шале, ввечері після катання всі разом збираємося, щоб поспілкуватися за келихом хорошого червоного вина.

- Яке віддаєте перевагу?

- Наприклад, Echezeaux Grand Cru .

В цьому році ми прилетіли на відпочинок прямо в новорічну ніч і оскільки знали, що вже ніде не встигнемо купити шампанське, ми везли в валізах Andre Beaufort. Всі гості відзначили deluxe рівень пінних бульбашок в цьому шампанському!

З білих вин ми вважаємо за краще Chablis . Коли буваємо у Франції, обов'язково замовляємо його до свіжим устриць.

Взагалі я ніколи не буваю одна - мене завжди оточує величезна кількість людей: на відпочинку - це друзі, вдома - це моя сім'я, на роботі - це наша команда.

Розмовляла Анна Трегубова



МОЗ соцрозвитку попереджає: Надмірне вживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я, вся пропонована на сайті продукція носить ознайомчий характер, угода купівлі-продажу здійснюється на території винного магазину.
Федін Михайло Єгорович | STATUS SERVICE

Ольга, розкажіть, коли вперше гоління було зведено в ранг мистецтва?
Чим відрізняється королівське гоління від звичайного?
Як нам розібратися в різноманітті продуктів королівської марки?
Який з цих трьох ароматів вам найближче?
Тобто у вашого чоловіка є всі лінійки?
А як же?
А що б ви вибрали для свого тата?
Послуга королівського гоління доступна і в Росії?
Вам вдається знаходити час для відпочинку?
Яке віддаєте перевагу?

Новости