Ольга Бузова і ТОП найгірших образів з колготками в сіточку (фото)

Ольга Бузова завжди не відрізнялася скромністю і стриманістю. І, звичайно ж, далеко не один раз була розкритикована за свій вульгарний зовнішній вигляд. Але що сталося з нею після розлучення з чоловіком? Вона наче «зійшла з розуму». Наряди Ольги стали ще більш зухвалі і не зрозумілі для шанувальників. Гардероб Бузової залишає бажати кращого. Але все було б нічого, якби Оля не «знайшла» десь це моторошні колготки у велику сіточку. До слова, у фільмах щоб підкреслити образ дівчат легкої поведінки саме в такі колготки одягають актрис. І що найгірше, Ольга носити це злощасні колготки абсолютно з усією одягом. Давайте подивимося найдивніші експерименти з колготками.

№6

І так, шосте місце отримує повсякденний образ з чорної толстовкою, світлими рваними джинсами-бойфрендами і білими кедами. Здавалося б, що поганого в цьому, стильному в цьому сезоні, образі? А зайві тут колготки в величезну сіточку. У мережі шанувальники прокоментували це фразою «Оля, зніми це!». І я їх підтримую. До чого вони в цьому легкому і невимушеному образі !?

До чого вони в цьому легкому і невимушеному образі

Ольга Бузова

№5

П'яте місце віддамо красивому і «правильному» червоної сукні. І знову ж таки з моторошними колготками. У Олі вийшов би шалено стильний і красивий образ, якби вона його не доповнити своїм «невід'ємним» аксесуаром - колготками в сіточку.

У Олі вийшов би шалено стильний і красивий образ, якби вона його не доповнити своїм «невід'ємним» аксесуаром - колготками в сіточку

Ольга Бузова

№4

По правді кажучи цей образ псують не тільки колготки. Він, якщо задуматися, в цілому зовсім неправильний. Чорна кофточка або плаття з шкіряними вставками і мереживом. Дійсно більше схоже на кофточку, але у Бузової служить сукнею. Зверху всієї цієї «краси» об'ємна чорна толстовка. Її призначення в цьому образі зовсім не зрозуміле. Ну і просто підривають все логічне мислення Лакові височенні ботфорти на підборах с, вже досить, популярними колготками в сіточку.

Ну і просто підривають все логічне мислення Лакові височенні ботфорти на підборах с, вже досить, популярними колготками в сіточку

Ольга Бузова

№3

Ну тут тільки два питання «Чим думала Бузова, коли одягала колготки в сіточку з завищеною талією до джинсів з низькою посадкою?» І «Навіщо до цього всього ще й укорочений топ?». Насправді коментувати це складно. Адже зрозуміти що штовхнуло її на такий експеримент просто неможливо.

Адже зрозуміти що штовхнуло її на такий експеримент просто неможливо

Ольга Бузова

№2

У такому вбранні Ольга Бузова прийшла на репетицію вистави, в якому грала. Адекватним в цьому образі можна назвати тільки кофточку. Спідниця, взуття - моторошні. А колготки тут навіть коментувати складно.

А колготки тут навіть коментувати складно

Ольга Бузова

№1

Ось і перше місце в нашому ТОПі. По правді кажучи, я навіть не думала, що Ольга здатна на це. Вона одягла, все ті ж злощасні, колготки в сіточку під СПОРТИВНИЙ КОСТЮМ. А ще вразило поєднання класичних човників на шпильці з цим же ансамблем: спортивний костюм і колготки в сіточку.

А ще вразило поєднання класичних човників на шпильці з цим же ансамблем: спортивний костюм і колготки в сіточку

Ольга Бузова

Що штовхає Ольгу Бузову на такі наряди - ніхто пояснити не може. Тліє надія, що це Оля не зійшла з розуму, а просто реклама колготок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Але що сталося з нею після розлучення з чоловіком?
Здавалося б, що поганого в цьому, стильному в цьому сезоні, образі?
» І «Навіщо до цього всього ще й укорочений топ?

Новости