Ольга Бузова стала жінкою-вамп

9:47, 06.09.2016

Ольга Бузова вирішила поекспериментувати і під час чергової фотосесії перетворилася з ніжною блондинки в фатальну жінку. Темна помада на губах, шкіряні шорти-труси і шкіряна блуза з глибоким декольте - ведуча « Дім 2 »Здивувала шанувальників. Правда, здивувала неприємно: одні сказали, що Бузова в такому вигляді страшна, інші пішли ще далі, заявивши, що вона схожа на актрису фільмів для дорослих.

Шанувальники телезірки з сумом констатують під фото Оленки в Instagram: «Ну от немає в ній сексу, є все, але сексу немає (((... Це зовсім не її образ. Та й дешево якось вийшло». Врочем, сама Ольга так точно не вважає, продовжуючи викладати в соцмережах знімки і відео себе в бікіні, міні і т.д.

Нагадаємо, Бузова не вперше приміряє на себе образ фатальної жінки . І в минулий раз вийшло куди краще. Макіяж трохи суворіше і яскравіше, укладання і яскравий аксесуар у вигляді червоної корони з пір'я - ось нехитрий рецепт, завдяки якому Ольга Бузова з дурної блондинки перетворилася в очах шанувальників на фатальну жінку. «Ну треба ж, така пристрасна!», «Ольга, ви богиня!» - захоплюються в коментарях до знімка нової Бузової шанувальники. Судячи з усього, їм дуже подобається таке перетворення улюблениці.

До речі, не завжди зірка "Дому-2» мила і привітна. Так, вона влаштувала скандал на зйомках третього сезону шоу « танці ». Інцидент стався на кастингу в Пітері. Бузова склала компанію членам журі Єгору і Мігелю . Ні для кого не секрет, що Ольга не соромиться висловлювати емоції, а в шоу «Танці» завжди щедра на компліменти учасникам. Однак в третьому сезоні не всім виявилося важливим її думку.

Один з танцівників після хвалебних висловлювань провідною в його адресу побажав почути думку професійного журі. Прозорий натяк сильно зачепив популярну ведучу: вона накричиться на танцюриста і заявила, що не бачити йому тепер 5 мільйонів голосів її передплатників. Бузова покинула своє місце в журі, не бажаючи продовжувати зйомки. Продюсерам шоу довелося не одну годину заспокоювати Ольгу і вмовляти її повернутися.

Ольга Бузова стала жінкою-вамп Ольга Бузова стала жінкою-вамп

Читайте також:

Ольга Бузова показала обкладинку своєї нової книги

Ольга Бузова обігнала Ксенію Бородіну

Новости