Ольга Бузова - вагітність: Шанувальники знайшли доказ вагітності Ольги Бузової - 25.10.2016

Ольга Бузова виклала нове фото, на якому помітний кругленький животик. Шанувальники впевнені: зірка нарешті вагітна першою дитиною.

Чутки про вагітність провідною "Дому-2" Ольги Бузової з'явилися ще раніше. Не так давно зірка скаржилася на нездужання і дотримувалася постільного режиму. Шанувальники часто запитують зірку про вагітність і про дітей в коментарях в Instagram, однак найчастіше знаменитість ігнорує такі питання, що ще більше підігріває інтерес.

Нещодавно Ольга виклала новий знімок в свій Instagram. На фото довгонога зірка відображена в відвертій сукні і чорних ботфорди. На фото помітно, що у зірки з'явився невеликий животик. Шанувальники впевнені, що це не через те, що Оля поправилася: зірка завжди ретельно стежить за своєю фігурою і дотримується дієти. Тому цілком логічно, що в коментарях знову з'явилися питання щодо вагітності.

Тому цілком логічно, що в коментарях знову з'явилися питання щодо вагітності

"Живіт видно, вагітна!", "Коли ви там діточок надумаєте робити", "Ти що, вагітна? На фото живіт же видно", "Олечка, скажи, ти вагітна? Якщо так, то я дуже рада", - такі відгуки залишали шанувальники. Ні на один з коментарів Ольга поки що не відповіла, що так питання залишається відкритим.

Нагадаємо, Ольга Бузова обурила шанувальників новим фото. На знімку зірка завезла в ванну в міні-сукню і довгих чоботях.

Коли ви там діточок надумаєте робити", "Ти що, вагітна?
На фото живіт же видно", "Олечка, скажи, ти вагітна?

Новости