ОМОНівець б'є шокером Данко Лазович. Ексклюзивне відео!

До редакції Sovsport.ru потрапив ексклюзивний матеріал, на якому чітко видно, що співробітник нижегородського ОМОНу б'є Данко Лазович електрошокером в спину. Після удару тіло Данко згинається в судомі, після чого серб разом з уболівальниками прямує з'ясовувати стосунки зі співробітниками правопорядку.

Відкрився факт йде в розріз з заявами нижегородського загону спецпризначення та ФК «Волга», які заперечували факт удару Лазовича електрошокером, що мав місце бути. Варто також відзначити, що інцидент стався на очах кілька десятків співробітників міліції.

ВІДЕО Удару:

ВІДЕО Удару:

Сьогодні на прес-конференції в «Комсомольской правде» в Нижньому Новгороді »представники нижегородського ГУ МВС, підрозділи ОМОН і ФК« Волга »ще раз категорично заявили: ніякого удару електрошокером не було!

- Звичайно, остаточний вердикт винесе слідче управління СКП, яке зараз проводить перевірку всіх обставин того, що сталося, - уточнив командир загону особливого призначення ГУВС по Нижньогородській області, полковник міліції Володимир Кузоватов. - Однак всі факти свідчать, що ніякого удару електрошокером наш боєць не завдавав!

Як доказ командир ОМОН продемонстрував те саме електрошокові пристрій.

Як доказ командир ОМОН продемонстрував те саме електрошокові пристрій

- Це шокер моделі АІР-107. Він поставляється для озброєння співробітників МВС всієї країни, проведений і протестований в Росії. Пройшов усі необхідні випробування і має документи, які свідчать, що шокер не може завдати шкоди здоров'ю. При нашій роботі зазвичай вистачає одного лише тріска, який він виробляє при включенні. Сила струму у нього мінімальна, напруга - 120 тисяч Вольт, потужність впливу - 10 Вт. У той же час, при часу впливу протягом всього лише 0,2 секунд у людини виникають загальні больові відчуття, спазми м'язів. При половині секунди - втрата орієнтації в просторі. Якщо утримувати такий шокер у тіла довше 1 секунди, то людина просто впаде і потім протягом близько 20 хвилин не зможе самостійно пересуватися! А Лазович, як ми пам'ятаємо, легко покинув поле.
До речі, електрошокер, яким нібито вдарили Лазовича, слідів на тілі не залишає.

Новости