ОМЗ-Спецсталь

ТОВ «ОМЗ-Спецсталь» ТОВ «ОМЗ-Спецсталь»   - найбільший російський виробник металургійних заготовок для різних галузей промисловості ТОВ «ОМЗ-Спецсталь» ТОВ «ОМЗ-Спецсталь» - найбільший російський виробник металургійних заготовок для різних галузей промисловості.

Підприємство створено в серпні 2002 року на базі металургійного комплексу Іжорських заводів.
ОМЗ-Спецсталь входить до Групи ОМЗ, Товариство з обмеженою відповідальністю Об'єднані машинобудівні заводи (Група Уралмаш-Іжора) - одна з провідних компаній важкого машинобудування, що спеціалізується на інжинірингу, виробництві, продажах і сервісному обслуговуванні обладнання для атомної енергетики, нафтохімічної та нафтогазової, гірничої промисловості, а також на виробництві спецсталі і наданні промислових послуг. Виробничі майданчики ОМЗ знаходяться в Росії і Чехії. Групу контролює Газпромбанк (Відкрите акціонерне товариство).

Групу контролює Газпромбанк (Відкрите акціонерне товариство)

Унікальна комбінація технологічних можливостей, наукового потенціалу та багаторічного досвіду виробництва металургійних напівфабрикатів дозволяє компанії займати лідируючі позиції на ринках Росії і СНД і бути однією з найбільших кузень в Європі. Експорт металургійної продукції здійснюється в Іспанію, Нідерланди, Німеччину, Францію, Італію, Ірландію, Фінляндію, Чехію, Австрію, Естонію, Казахстан, на Україну і в інші країни.

ОМЗ-Спецсталь спеціалізується на виробництві металургійних напівфабрикатів з сталей із спеціальними властивостями. Продукцією підприємства є сталеві поковки (масою до 230 т) і гарячекатані листи і плити (товщиною до 450 мм) з різних марок сталі власного виробництва - від простих вуглецевих до нержавіючих спеціального призначення. Діапазон виплавлюваних марок сталі перевищує 300 найменувань. ОМЗ-Спецсталь має досвід виробництва і постачання продукції за стандартами ASTM, JIS, DIN, NFA, BS і ін.

Офіційний сайт www.omz-specialsteel.com/

НОВИНИ НА ТЕМУ ОМЗ-СПЕЦСТАЛЬ

Новости