Onkyo TX-SR608, огляд. Журнал "WHAT HI-FI?"

Навіть в порівнянні з чотирма приблизно рівноцінними моделями найвідоміших марок Onkyo лідирує по частині оснащеності;при переписуванні набору його характеристик у вас закінчаться чорнило.

Зберегти і прочитати потім - Зберегти і прочитати потім -

ЗА

Просторий, витончений, детальний, дуже музичний звук; оснащеність

ПРОТИ

Атака у інших сильніше

ВЕРДИКТ

Прекрасний у всіх сенсах; кращий з Onkyo за останні роки

Комплект 9.2 в господарстві знадобиться

Всі шість HDMI-входів підтримують ЗD-контент і ЗD-телевізори, є також поворотний аудиоканал; Onkyo здатний конвертувати і масштабувати сигнал з будь-якого джерела до HDMI / I080p.

Тим, кому не шкода грошей на експерименти, він дає можливість підключити дев'ять колонок і ще пару сабвуферів; сертифікат ТНХ Select2 Plus також в наявності. Додайте до цього безліч інших входів і виходів, чудову систему меню, стрімку Автокалібровка з мікрофоном, простий і зрозумілий пульт ДУ - і ви отримаєте уявлення про TX-SR608.

Саундтрек до фільму «Не брати живим» в форматі DTS-HD Master Audio - серйозний тест, і Onkyo проходить його блискуче. Його простора звукова сцена поширюється далеко за межі кімнати; всі канали чудово інтегровані в єдине ціле, але при цьому легко простежити за кожною звуковий сюжетної ниткою.

Дисциплінований, врівноважений, здатний витягувати найдрібніші деталі, TX-SR608 разюче відрізняється від деяких своїх неспокійних попередників. Він не найпотужніший в цій компанії, проте цілком здатний втиснути слухача в спинку крісла м'якою лапою зі сталевими кігтями. Діалоги розбірливі, баси важкі, верху чіткі і розсипчасті. Ефекти розподіляються щедро і точно; витонченість Onkyo дозволяє слухати його довго невтомно.

Конвертація і масштабування DVD This Film Is On групи REM до HDMI і 1080p у виконанні TX-SR608 не менше хороші. Картинка - чиста і чітка (крім моментів, знятих на камеру Super8), екранний шум - мінімальний з можливих, і навіть найскладніші і швидкі епізоди не здатні вивести Onkyo з себе.

Подібна ж витонченість відрізняє і звучання в стерео. Ніхто не очікує еталонної музикальності від AV-ресивера дешевше $ 1000, проте TX-SR608 безумовно досяг високої майстерності у виконанні музики; A Forest групи Cure демонструє впевнене фокус і грамотно вибудувану звукову сцену, а також абсолютно несподівані детальність і артикуляцію. У деяких суперників атака і драйв сильніше, ніж у Onkyo; якщо вираз «бити-бити» адекватно описує ваш підхід до музики, краще познайомтеся ближче з ними. Тим же, хто цінує просторий, витончений і чудово збалансований звук, варто звернути увагу на TX-SR608.

Всамой складному і агресивному на нашій пам'яті Груповому тесті ми віддали перемогу Onkyo ТХ-SR608, однак просимо звернути увагу: перш ніж виписувати чек, ви просто зобов'язані прослухати Yamaha RX-V667 і Pioneer VSX-920. Обидва вони заслуговують найвищої оцінки, але програли на фотофініші, дихаючи всю дорогу в потилицю Onkyo. Наш вибір частково обґрунтований більш повної оснащеністю Onkyo, але головним чином - його об'ємним і витонченим звучанням, не позбавленим при цьому бойовитості і драйву.

Підготовлено за матеріалами журналу "WHAT HI-FI?", Жовтень 2010 р www.whathifi.ru

Підготовлено за матеріалами журналу "WHAT HI-FI?

Новости