Оновлення HTC Incredible S до Android 4.0 ICS і Sense 3.6

Минулий тиждень ознаменувався анонсом нової версії мобільної операційної системи від Google. Android 4.1 Jelly Bean візуально мало чим відрізняється від попередника, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, хоча всередині система перероблена досить серйозно, поліпшена система оповіщень, практично відсутні лаги, які раніше спостерігалися при роботі додатків. Офіційно на призначених для користувача пристроях Jelly Bean з'явиться лише в цьому місяці. Поки ж більшість власників торішніх пристроїв з нетерпінням чекають оновлення до Android 4.0 ICS. Сьогодні є привід для радості у російських і європейських власників HTC Incredible S - їх улюблений смартфон отримав довгоочікуване оновлення.

HTC Incredible S

Варто згадати, що першими оновлення отримали власники китайської версії Incredible S і сталося це трохи більше місяця тому. Всі власники європейської та російської версій смартфонів в нетерпінні завмерли в очікуванні. Нарешті, сьогодні на екранах смартфонів стало з'являтися довгоочікуване оповіщення з пропозицією завантажити і встановити оновлення. Нове ПЗ оновить операційну систему Incredible S до Android 4.0 Ice Cream Sandwich, а фірмову оболонку до Sense 3.6. Звичайно, це не такий бажаний Sense 4.0, але дана версія фірмової оболонки так само зазнала деяких змін, щоб виглядати більш природно на смартфоні з ICS на борту. В цілому користувачі відзначають помітно зросла швидкодія, що втім є заслугою самої ОС.

В цілому користувачі відзначають помітно зросла швидкодія, що втім є заслугою самої ОС

Після поновлення версія ПО на смартфоні зміниться на 4.10.405.1. Оновлення поширюється за допомогою вбудованої в смартфон системи OTA (Over-The-Air). Вона дозволяє для установки нового системного ПЗ не підключати смартфон до комп'ютера, завантаження його здійснюється через Wi-Fi або мережі оператора зв'язку, а установка - за допомогою вбудованих механізмів. Будьте уважні: оновлення досить серйозне, тому займає 250 МБ, так що загрожують його краще через безкоштовну точку Wi-Fi.

Будьте уважні: оновлення досить серйозне, тому займає 250 МБ, так що загрожують його краще через безкоштовну точку Wi-Fi

Якщо пропозиція оновитися ще не з'явилося на дисплеї вашого смартфона, то можна спробувати перевірити готовність самостійно. Для це необхідно зайти в налаштування і вибрати пункт "Про телефоні". Далі, в "Оновлення системи" натисніть "Перевірити зараз". Якщо сповіщення не з'явилося, то спробуйте повторити операцію трохи пізніше. Компанія HTC поширює поновлення поступово, щоб не викликати серйозні проблеми на серверах.

Компанія HTC поширює поновлення поступово, щоб не викликати серйозні проблеми на серверах

Не так давно, в статті про реакцію HTC на анонс Jelly Bean колега виявляв деякі сумніви на рахунок того, що HTC Incredible S буде оновлений до Android 4.1. З великою часткою ймовірності це дійсно так, і шанувальники офіційних оновлень в майбутньому отримуватимуть лише деякі оновлення безпеки та збільшення швидкодії.

А враженнями, знайденими змінами і радістю з іншими власниками HTC Incredible S під управлінням свіжій прошивки ви можете, як і завжди, поділитися в коментарях.

Thx: Віталій Жеріко, Павло "Paul Time", Oleg і багато інших

Новости