Оновлення додатків Office, захід Java та інші новини цього ранку

Навколишнє середовище змінилася навколишнім нас четвергом, а в нашій добірці - незмінно найцікавіші IT-новини.

Користувачі систем Office for iOS і Office Online тепер можуть правити документи не тільки в хмарному сховище Microsoft OneDrive або SharePoint Online, а також в партнерських сервісах Dropbox, Box, Citrix ShareFile і Egnyte. Крім того, додана інтеграція з поштовим сервісом Outlook.com.

Компанія Oracle нарешті зважилася відмовитися від плагіна Java для браузерів. згідно з офіційним заявою у версії Java Developer Kit 9 плагін ще присутній, але вже не в якості рекомендованого інструменту для використання. Остаточно розробники позбудуться плагіна в одному з наступних релізів.

Блог-платформа Medium додала нові функції. Тепер публікації можна планувати на майбутнє, а також пов'язувати пост з Twitter-аккаунтом автора і дублювати публікацію в мережу мікроблогів, що має залучити додатковий трафік і збільшити кількість читачів.

Черговий стартап намагається полегшити процес вибору товарів в інтернеті. Соціальна платформа Shelf дозволяє автоматично відстежувати цікавлять предмети, читати справжні відгуки покупців і залишати власні коментарі. Мережа можна налаштувати таким чином, щоб бачити інформацію тільки про дійсно потрібних товарних позиціях, без пропозицій «дивіться також».

Google оновила Google Docs і поліпшила функцію коментування, додавання нових користувачів до роботи над документом і обговоренню. Крім того, можливість залишати коментарі з мобільного пристрою з'явилася в Sheets, Slides для Android і iOS-пристроїв.

Facebook озвучила цифри охоплення аудиторії, в тому числі і кількість співпрацюють компаній і брендів: 2,5 млн рекламодавців користувалися послугами соцмережі в IV кварталі 2015 го, а кількість бізнес-сторінок досягло 50 млн. У попередньому кварталі цей показник становив 40 млн. У різних спільнотах щомісяця виявляє активність 1 млрд осіб.

У різних спільнотах щомісяця виявляє активність 1 млрд осіб

Поширення безпілотників в різних сферах життя користувачів не могло не зачепити сферу розваг. Гонки дронів успішно проводяться повсюдно і аналітики Engadget задумалися, чи зможе Drone Racing League на рівних змагатися з кіберспорту в частині видовищності і фінансової вигоди для організаторів і учасників? Висновки оглядачів можна почитати в матеріалі .

Висновки оглядачів можна   почитати в матеріалі

Новости