Оператор «Мегафон» жорстоко розводить усіх своїх абонентів на гроші

Всі жителі Росії не з чуток знають про те, що російські стільникові оператори люблять списувати гроші з абонентських рахунків під дивними приводами, впарювати непотрібні платні послуги, вводити в оману і всіляко наживатися на своїх абонентах. Сьогодні стало відомо про те, що стільниковий оператор «Мегафон», який у багатьох на хорошому рахунку, жорстоко розводить усіх своїх абонентів на гроші, а робить він це, зрозуміло, таємно.

Про цю історію повідав користувач з ніком InGrib на форумі Yaplakal, але вона є абсолютно достовірною і підтвердженої скриншотами. Все почалося з того, що один з жителів Росії протягом декількох місяців не користувався своїм номером, після чого він автоматично заблокувався - це звичайна нормальна процедура. Оскільки для абонента оператора «Мегафон» цей номер був важливий, то він відправився в салон оператора для його відновлення.

При відновленні номера необхідно поповнити його на 200 рублів, а також вибрати будь-який з нових і доступних для підключення тарифних планів. Щоб не платити жодного рубля росіянин зробив вибір у бік тарифного плану «Переходь на нуль», у якого геть відсутня абонентська плата. У підсумку, відновлення номера обійшлося всього в 200 рублів, однак після заходу в особистий кабінет на офіційному сайті з'ясувалося зовсім інше.

Як виявилося, до безкоштовного тарифного плану, за який не потрібно фіксоване платити ні копійки, стільниковий оператор «Мегафон» нишком підключив чотири платних непотрібних послуги, серед яких - «Заміни гудок» (93 рубля на місяць) і «Хто дзвонив +» (37 , 2 рубля на місяць). При цьому, інші послуги ніби як є безкоштовними, але якщо прочитати їх опис уважно, то можна помітити, що вони стануть платними через якийсь час, коли заходиться «пробний період».

Так, наприклад, послуга «SMS XXS» протягом перших 10 днів є безкоштовною, проте потім вона обходиться в 3,5 рубля в день, тобто 105 рублів на місяць. Послуга «Інтернет XS» виглядає не менш цікавою, оскільки спочатку вона коштує 190 рублів, але з другого місяця ця сума збільшується до 210 рублів на місяць. Більш того, в особистому кабінеті «Мегафон» вона відображається в розділі «Без абонентської плати», ніби навмисно.

Більш того, в особистому кабінеті «Мегафон» вона відображається в розділі «Без абонентської плати», ніби навмисно

У підсумку, якщо покупець тарифного плану від оператора «Мегафон» не зайде до особистого кабінету відразу після підключення, тобто в перші дні, то він може втратити велику суму грошей, про що він дізнається вже через якийсь час. Таким чином, безкоштовний тарифний план «Переходь на нуль» без абонентської плати прямо «з коробки» обходиться в 450 рублів на місяць.

Звичайно, кому як, але на наш скромний погляд - оператор «Мегафон» жорстоко розводить усіх своїх абонентів на гроші, підключаючи їм абсолютно непотрібні і непотрібні послуги, причому про це клієнта навіть не попереджають. Добре, якщо трапляється просунутий абонент, який відразу ж зайде в особистий кабінет і відключить їх, але як бути людям похилого віку і тим, хто зовсім не дружить з електронікою? Платити по 450 рублів в місяці за тариф без абонентської плати?

Приєднуйтесь до нас в Twitter , Facebook , ВКонтакте , YouTube , Google+ і RSS щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій майбутнього.

Добре, якщо трапляється просунутий абонент, який відразу ж зайде в особистий кабінет і відключить їх, але як бути людям похилого віку і тим, хто зовсім не дружить з електронікою?
Платити по 450 рублів в місяці за тариф без абонентської плати?

Новости