Опис аерогрилю Hotter | Аерогрилі HOTTER в Україні

  1. Аерогриль - це універсальний прилад, який готує гарячим повітрям і сам відключається, при цьому продукт...
  2. Історія аерогрилях
  3. Принцип роботи
  4. еволюція аерогрилю
  5. Готуйте правильно!

Аерогриль - це універсальний прилад, який готує гарячим повітрям і сам відключається, при цьому продукт виходить смачним і корисним для здоров'я

Аерогриль - це універсальний прилад, який готує гарячим повітрям і сам відключається, при цьому продукт виходить смачним і корисним для здоров'я.

- Ви закладаєте продукт, задаєте програму і вільні. Сам готує, сам відключається.

- При це не потрібно стежити за процесом приготування;

- Не треба помішувати (так як не пригорає; наприклад - каша, тушковані овочі), перевертати (тому що смажиться з двох сторін, наприклад - м'ясо, котлети, риба, курка), молоко не тікає (за рахунок потоку повітря), в суп все закладається одночасно (і м'ясо!) при цьому не утворюється накип (тому що білок з м'яса не виварюється), тобто не треба кришку відкривати, газ збавляти, накип знімати.

Поки аерогриль готує - ви відпочиваєте (або займаєтеся іншими справами).

Поки аерогриль готує - ви відпочиваєте (або займаєтеся іншими справами)

Багато господинь порівнюють аерогриль з пральною автоматичної машиною, тільки з приготування продуктів (все закладаєте, задаєте програму- сам готує, сам відключається)

Можна порівняти аерогриль з російською піччю (продукт виходить томлений, як з російської печі, і дуже смачний; навіть молочна каша виходить з рум'яною Вівчарик)

Один аерогриль замінює більше 10 кухонних приладів:

1. Плиту
2. Духовку
3. мікрохвильову піч
4. Тостер
5. Ростер
6. шашличницю
7. Коптильню
8. Фритюрницю
9. Пароварку
10. Сушильна шафа
11. Стерилізатор
12. Йогуртницю
13. Гриль

При цьому він займає мало місця і коштує в декілька разів дешевше, ніж всі ці прилади.

Історія аерогрилях

Аерогриль був розроблений в США в середині 80-х років як реалізація ідеї створення побутового приладу для приготування смачних страв «гриль», причому не тільки на вулиці влітку, а в будь-який час в будь-якому місці, де є електрика. При цьому приготування їжі повинно було відповідати принципам здорового харчування - максимум користі для організму, мінімум жирів в готовому продукті. Аерогриль виправдав ідею свого створення в повній мірі! Крім того, виявилося, що він з успіхом замінює безліч кухонних приладів, в тому числі мікрохвильову піч, так як можливості приготування в аерогрилі практично безмежні. Потім ліцензія на складання була продана в інші країни.

HOTTER або, інакше кажучи, АЕРОГРИЛЬ - сучасний багатофункціональний побутовий прилад, спеціально створений для людей, які хочуть швидко і просто готувати смачну, здорову і апетитну їжу!

Незважаючи на незвичну назву, Hotter, за своєю суттю - це знайома всім з дитинства російська піч, яка прослужила нам вірою і правдою не менше 3000 років! До речі, їжа, приготована в російській печі, завжди відрізнялася відмінним, особливим смаком! Саме тому аерогриль став настільки популярний в Росії, а зараз і в Україні, хоча ідея його створення виникла, не дивуйтеся ... в Америці ще 18 років тому!

Hotter являє собою прозору скляну колбу, встановлену на підставці. Колба (в якій безпосередньо і готується їжа) закривається кришкою, з внутрішньої сторони якої розташовані тен і вентилятор, а з зовнішньої - панель управління для вибору режиму приготування.

Принцип роботи

Працює Hotter наступним чином: тен нагріває повітря, що знаходиться в круглій скляній колбі, до заданої температури (від 65 до 260 ° С), а вентилятор створює циркуляцію гарячого повітря по цій колбі.

Таким чином, приготування відбувається за рахунок унікального, ніде більше не використовується принципу рівномірності впливу на продукт потоків сухого гарячого повітря (на відміну від хаотичного руху повітря в звичайних духовках)

  • без дотику з нагрівальною поверхнею;
  • без використання мікрохвильових променів;
  • без використання гарячого масла;
  • зі збереженням вітамінів і мікроелементів.

Конструкція аерогрилю HOTTER вкрай проста і надійна. Це підтверджується тим фактом, що перші моделі проіснували на ринку майже 9 років! Вони і понині користуються популярністю у покупців, оскільки виправдали ідею свого створення: здорове харчування, заміна мікрохвильової печі і швидке приготування на решітках м'яса-гриль з апетитною скоринкою.

Як правда, все геніальне - просто!

еволюція аерогрилю

1. Моделі для приготування страв повсякденної кухні (для повсякденного використання). Першою моделлю аерогрилю стала модель з кришкою і функцією приготування основних страв, що мала механічну панель управління. У неї була передбачена одна швидкість конвекції - висока. Надійність цієї моделі окалазась така висока, що вона випускається до цих пір і користується заслуженою любов'ю господинь. Сьогодні це моделі: HOTTER-Economy, Hotter-Mini.

Перші удосконалення торкнулися кришки аерогрилю. Був винайдений кронштейн, на якому кріпиться кришка. Це дозволяє господарці легким рухом руки опускати і піднімати кришку. Ця модель аерогрилю активно випускається і знаходить своїх відданих шанувальників. це: HOTTER-Universal.

2. Багатофункціональні моделі. Найбільший крок вперед від своїх відсталих конкурентів аерогриль зробив тоді, коли була реалізована можливість регулювання швидкості повітряних потоків, що відкрило можливість готувати будь-які, навіть найніжніші страви і управляти соковитістю готується продукту. Додалася програма самопромивання, програма розморожування, і, що найважливіше, з'явилася можливість регулювати швидкість конвекційного потоку. Перед аерогрилем не залишилося неможливого. Тепер в ньому можна приготувати будь-яку страву світової кулінарії - від найніжнішого безе до риби холодного копчення і навіть підтримувати блюдо гарячим кілька годин. До того ж, керувати багатофункціональною моделлю стало значно простіше, так як управління стало електронним: натиснув кнопку - і вільний! Багатофункціональні моделі - це: HOTTER-Classic (знімна кришка) і HOTTER-Elite (кришка на кронштейні).

3. Ну і, нарешті, саме останнє удосконалення торкнулося кольору аерогрилю. З огляду на тенденції сучасного дизайну і потреби покупців, компанія випустила модель в сріблястому кольорі, яка при цьому запозичила всі кращі якості і можливості своїх попередників, тобто необмежені можливості і зручний спосіб кріплення кришки - на кронштейні. Новітня, багатофункціональна модель аерогрилю з підвищеною надійністю, це: HOTTER-Platinum.

Готуйте правильно!

Щоб максимально зберегти вітаміни і мікроелементи в приготовляемой їжі радимо Вам дотримуватися такі загальні правила:

  • скоротіть час контакту продуктів з металевим посудом, так як при цьому руйнується вітамін С;
  • намагайтеся готувати без масла, або на пару, щоб позбутися зайвого жиру, холестерину і канцерогенів;
  • готуйте без води або при мінімальному її кількості, щоб запобігти втраті розчинних у воді вітамінів.

Дивіться також:
Конструкція аерогрилю HOTTER
Відео-ролики

Новости