Оренда хмарного сервера «Лінія»

Оренда хмарного сервера «Лінія» від 90 рублів на місяць

хмарне відеоспостереження або хмарний сервер відеоспостереження - це відмінний варіант для користувачів, які не хочуть купувати відеосервер і займатися його налаштуванням і обслуговуванням. Можна орендувати виділений сервер з встановленою системою відеоспостереження «Лінія» і з усіма функціональними перевагами і сервісами за дуже вигідною ціною.

Нова політика ціноутворення будується на кількості підключаються камер і їх бітрейта. А також Ви завжди маєте більш вигідна ціна при оплаті за рік.

Так, відеосервер для однієї IP-камери 0,5 Mb / s зі зберіганням архіву протягом семи днів при оплаті за рік обійдеться всього 90 рублів в місяць.

Оренда сервера «Лінія» виключає для користувача будь-який ризик, пов'язаний з виходом обладнання з ладу. Обслуговування, ремонт і заміна як комплектуючих, так і самого відеомагазину виробляються за рахунок компанії «ДевЛайн».

Хмарний сервер відеоспостереження застосовується в багатьох областях систем безпеки. Це хмарний сервер для відеоспостереження за об'єктами з підвищеним захистом, об'єкти безпосередньо в яких - небезпечно зберігати дані. Об'єкти на яких з технічних причин неможливо зберігати дані записів камер відеоспостереження. Об'єкти де бюджет не дозволяє встановити сервер для зберігання даних. Об'єкти з хмарним сервером відеоспостереження тимчасово розміщені або які повинні мати мобільну систему відеоспостереження, щоб можна було її швидко зняти і встановити на інший об'єкт.

Замовити розрахунок і установку відеоспостереження і оренду хмарного сервера відеоспостереження можна через ФОРМУ ЗАМОВЛЕННЯ

Новости