Оренда (saas) інтернет магазину в Україні

  1. Навіщо потрібна оренда інтернет магазину?
  2. Що таке SaaS платформа?
  3. Переваги SaaS платформи

На повноцінну розробку і створення власного інтернет-проекту у невеликих і початківців компаній часто немає ні часу, ні грошей, так як необхідно швидко почати отримувати прибуток. В цьому випадку оренда інтернет-магазину буде оптимальним виходом із ситуації.

Спеціальна пропозиція - оренда інтернет-магазину з промокодом SMALLCART на 30 днів (стандартно 14 днів) безкоштовно на платформі TATET!

  • Як довго? Тестовий період становить 14 днів (з промокодом SMALLCART - 30 днів).
  • Навіщо? Пробна оренда інтернет-магазину дозволить оцінити, наскільки це потрібно саме Вам.
  • Як почати? У три простих кроки:
    1. Створіть інтернет магазин, пройшовши просту реєстрацію
    2. Наповніть магазин товарами.
    3. запустіть контекстну рекламу.

запустіть   контекстну рекламу

Навіщо потрібна оренда інтернет магазину?

Оренда (SaaS) магазину - це не тільки економія грошей і часу, але і зручний, потужний інструмент для старту будь-якої фірми, що дозволяє їй отримати в своє розпорядження все ті можливості, якими володіють великі компанії, і швидко розширити ринок збуту.

Що таке SaaS платформа?

Абревіатура SaaS (softwareas a service) в перекладі з англійської означає «додаток, як послуга» і являє собою форму поширення різного програмного забезпечення, в даному випадку - CMS (систему управління контентом) інтернет-магазину. Іншими словами, користувач не купує ПО, а орендує готовий налаштований продукт і використовує потужності його розробника відповідно до укладеного договору. Компанії, що вирішила скористатися SaaS-рішенням, не потрібно розгортати систему адміністрування і встановлювати потрібні модулі, вона може відразу приступати до роботи і заробляти гроші.

Для представників малого та середнього бізнесу SaaS-платформа - це дуже привабливий спосіб виконання своїх бізнес-функцій більш ефективно і при менших витратах.

Переваги SaaS платформи

Оренда магазину за допомогою сервісу Саас-платформи має на увазі наявність шаблону дизайну, хостингу, необхідного для роботи функціоналу та технічної підтримки. Орендарю залишається тільки розмістити на сайті потрібний контент і почати рекламну компанію. Така схема надає клієнту безліч переваг, серед яких можна відзначити наступні плюси:

  • Швидке відкриття інтернет-магазину. Відразу після реєстрації клієнт отримує доступ до сервісу і може починати додавання товару. Таким чином, перші товари будуть доступні для замовлення вже протягом декількох годин після реєстрації.
  • Не потрібно витрачати час і гроші на хостинг.
  • Домен зазвичай входить у вартість оренди.
  • Готова система адміністрування сайту.
  • Підключені всі модулі, необхідні для роботи інтернет-магазину, наприклад, оплати і доставки товарів.

Оренда інтернет-магазину дозволяє компанії-початківця швидко і з мінімальними вкладеннями почати свій бізнес, на рівних конкуруючи з сильними гравцями і великими корпораціями. У міру необхідності оренда може бути продовжена необмежену кількість разів. Зазвичай компанії користуються послугами оренди до тих пір, поки не знадобиться більш потужна платформа інтернет-магазину з впровадженням специфічного функціоналу.

Навіщо потрібна оренда інтернет магазину?
Що таке SaaS платформа?
Як довго?
Навіщо?
Як почати?
Навіщо потрібна оренда інтернет магазину?
Що таке SaaS платформа?

Новости